Προς το περιεχόμενο

Εκδρομη στα Βουνά με Τοποθέτιση Συντεταγμένων

A7PILOT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και συγνώμη αν έχει απαντηθεί

Χρησιμοποιώ το DEST 7 και ομολογώ ότι είμαι ικανοποιημένος. Επειδη όμως έπιασε άνοιξη και θα αρχίσουν οι εκδρομές στα βουνά που οι δασικές διασταυρώσεις δεν έχουν διευθύνσεις αλλα φαίνονται στο google map, με ποιο τρόπο θα χαράξω διαδρομή??? Κάπου είχα δεί κάτι αντίστοιχες οδηγίες, αλλά όσο κιαν έψαξα, συγνώμη αλλα δεν μπόρεσα να το βρώ. Μήπως πρέπει να πάω σε Garmin ??? Αλλα όποιο και να δουλέψω πως φτιάχνω ένα ταξίδι με συντεταγμένες ??? Ισως να μου πείτε ότι σ'αυτές τις καταστάσεις το καλύτερο είναι ένας 100άρης ή και 50άρης χάρτης. Σύμφωνοι ο χάρτης ειναι ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ το πρωτεύον μέσο ναυτιλίας , αλλά να μην βάλουμε και κάτι επι πλέον να μας "ξυπνήσει" αν τυχόν ξεχάσουμε να "μηδενίσουμε" το κοντερ για να "μετρίσουμε" πότε φτάνουμε στην επιθυμιτή διασταύρωση ????

Και πάλι συγνώμη αν έχει απαντηθεί.

Δημοσ.

καταρχας πρεπει να αναφερεις τι μηχανημα εχεις αφου αναλογως του τυπου τρεχουν αναλογα προγραμματα.

η anavasis του garmin ειναι πολυ καλο προγραμμα.

τι σχεση εχεις με τα Α-7 ή απλως σαρεσουν?

Δημοσ.

1. HTC με Windows Mobile 6.1, GPS και έχω σπασμενα το Destinator 7 , το IGO και το anavasis του garmin

2. Αυτό που λεει...

Ευχαριστω

Δημοσ.
1. HTC με Windows Mobile 6.1, GPS και έχω σπασμενα το Destinator 7 , το IGO και το anavasis του garmin

2. Αυτό που λεει...

Ευχαριστω

1εισαι μια χαρα με το garmin.mpoρεις να βαλεις και το pathway.αν χρειαστεις χαρτες πες μου..

2 σειρα? πανω απο 60000 ΑΣΜΑ ή κατω απο 20000?:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...