ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Καλησπερα παιδια . Ενας φιλος εχει το εξης προβλημα βαζει ενα dvd για να δει μια ταινια που ειναι dvdrip στο βιντεο μαρκας samsung που εχει και στην τηλεοραση philips εμφανιζει μονο την πρωτη σειρα απο τον υποτιτλο . Τι μπορει να φταιει και αν υπαρχει καποια λυση γνωριζει κανενας ?
chesty Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Καλησπερα παιδια . Ενας φιλος εχει το εξης προβλημα βαζει ενα dvd για να δει μια ταινια που ειναι dvdrip στο βιντεο μαρκας samsung που εχει και στην τηλεοραση philips εμφανιζει μονο την πρωτη σειρα απο τον υποτιτλο . Τι μπορει να φταιει και αν υπαρχει καποια λυση γνωριζει κανενας ? Καλησπερα. Δοκιμασες με τις αναλυσεις της τηλεορασης? σε 16:9 εξακολουθει να το κανει? σου φαινεται οτι ''κοβει και την εικονα απο κατω? οταν βαζεις το dvd σε υπολογιστη εμφανιζονται και οι δυο σειρες? δες στο μενου του dvd player αν εχει καποιες ρυθμισεις για αναλυση και παιξε με αυτες.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 στo κομπιουτερ παιζει μια χαρα αρα καπου αλλου ειναι το προβλημα φιλε μου
chesty Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 στo κομπιουτερ παιζει μια χαρα αρα καπου αλλου ειναι το προβλημα φιλε μου Ωραια.Με τις αναλυσεις δοκιμασαμε; το κανει σε ολα τα dvd rip η σε μια συγκεκριμενη ταινια? αν το κανει σε μια συγκεκριμενη ταινια τοτε το προγραμματακι που προσθετει υποτιτλους τους βγαζει εξω απο το frame. Σε κανονικο dvd (οριτζιναλ) παιζει κανονικα?
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Θα πω τομ φιλο μου να το κοιταξει ευχαριστω πολυ παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.