Προς το περιεχόμενο

Στις 18 Ιουνίου η έναρξη της Digea στην Αθήνα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Οντως, τα ψηφιακα και με ενα ποσοστο ληψης της ταξης μολις του 30-35%, παιζουν ΤΕΛΕΙΑ.

Απο κει και κατω ομως, αρχιζουν τα πιξελιασματα και τα κολληματα και γενικα το προγραμμα γινεται μη παρακολουθησιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Χαλαρα αυτη η συζητηση ειναι λες και ξεπηδησε απο το 1972... "Εσυ ΥΕΝΕΔ απο που πιαν'ς;" και ολα τα συναφη :lol:

Σοβαρα τωρα, εγω στη θεση σου θα γυρναγα την κεραια προς Υμηττο στις 18 Ιουνιου. Το οτι δεν φτανει το αναλογικο σημα δεν σημαινει οτι δεν θα φτανει και τα ψηφιακο.

Αλλιως, γυρνας την κεραια προς τον πλησιεστερο αναμεταδοτη, και πιανεις απο κει. Οπως καναν οι πατεραδες μας ολες αυτες τις δεκαετιες.

Εχω ακουσει χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ενα "κατωφλι" απο αναλογικο σημα ειναι απαραιτητο αλλα και αρκετο για το ψηφιακο.

Ρε παιδια δεν εοναι η Digea και τα καναλια.τα καναλια ειναι η Digea.τα αρχικα της σημαινουν digital geo earth.συνομοταξια των αλητο-καναλιων ειναι που απλα διαφιμιζονται οτι πω πω πω πω τι καναμε εμεις για σας αλλα στην πραγματικοδητα το εκανε η ευρωπαικη ενωση.απο κει και περα τα εν λογω καναλια δεν προχωργσαν σε περαιτερω τεχνολογια οπως το wide digital αλλα μονο στο digital γιατι κοστιζεθ. Σκετη κοροιδια δηλ. Και ναι στην επαρχια δεν θα δουμε ποτε digital γιατι ο νομος οριζει μονο για τις μεγαλες πολεις που αυυο σημαινει οτι τα αλητο-κανακα δεν προκειται να κσνουν ουδεμια υποδομη σε αυτο.

Αυτα μετα τιμης μην σκοτωνεστε αλλο για τους αλητοκαναλαρχες οι οποιοι κανουν ξεπλυμς χρηματος στα πλατω με γυψοσανιδα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Παντως αν ειναι ψηφιακο σημα αυτο που εκπεμπει στη Θεσσαλονικη εγω τοτε ειμαι ο Κανταφι.Τρεις και λιγο παγωμα εικονας, πιξελιασματα που ουτε το πρωτο Κing's Quest δεν ειχε σε pc, ναι οκ δεν εχει σκιες αλλα γενικα FAIL.Οχι οτι με καιει (κανα ΣΚΑΙ βλεπω που και που) αλλα κουβεντα να γινεται.

Έχω την προσφιλή εντύπωση πως γίνεται να επιλέξεις να μην πληρώνεις τέλη της ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ' date=' απλά ο κόσμος δεν το γνωρίζει.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με, με ενδιαφέρει εξάλλου.[/quote']

Απο όσο ξέρω κανείς λάθος. Ο μόνος τρόπος να μη πληρώσεις ΕΡΤ είναι να κοψεις το ρεύμα. Είναι γνωστό και το παράδοξο ότι πληρώνει ΕΡΤ ακόμα και το κοινόχρηστο ρολόι για το ρεύμα σε μια πολυκατοικία. Οπότε με τα κοινόχρηστα ξαναπληρωνεις πάλι ΕΡΤ 2η φορά..

Άκυρο παράδειγμα. Η ΕΡΤ με χρεώνει πιό ακριβά ανά κανάλι απ΄ότι έσενα. (Και το κάνει και με το ζόρι...) Αν ο πΟΤΕ π.χ. σε χρέωνε πιό ακριβά ανά λεπτό ομιλίας απ' ότι εμένα, θα το θεωρούσες λογικό / δίκαιο;

Λογικότατο παράδειγμα. Εγώ πληρώνω φόρους για γέφυρες, έργα κλπ περισσότερα αν έχω μεγαλύτερο εισόδημα από ότι εσένα ενω στη πραγματικότητα τα ίδια έργα απολαμβάνουμε. Ενώ υπάρχουν και κάποιοι που δεν πληρώνουν καθόλου.

Απο όσο ξέρω κανείς λάθος. Ο μόνος τρόπος να μη πληρώσεις ΕΡΤ είναι να κοψεις το ρεύμα. Είναι γνωστό και το παράδοξο ότι πληρώνει ΕΡΤ ακόμα και το κοινόχρηστο ρολόι για το ρεύμα σε μια πολυκατοικία. Οπότε με τα κοινόχρηστα ξαναπληρωνεις πάλι ΕΡΤ 2η φορά..

Και ομως γινεται... :o

Πας στο παρακαταθηκων και δανειων (εαν το λεω σωστα) και λες οτι θελεις να πληρωσεις μονο το ρευμα και δεν δεχεσαι χρεωσεις για την ΕΡΤ γιατι δεν εχεις τηλεοραση για παραδειγμα. Μετα απο αυτο και καλα η ΔΕΗ μπορει να σου κανει δικαστήριο αλλα ποτε δεν το εχει κανει. Αλλα και να το κανει, εαν εσυ αποδείξεις οτι δεν εχεις και δεν βλεπεις τηλεοραση στον χωρο σου, τοτε δεν θα ξαναπληρωσεις :lol:

(Αυτο το διαβασα παλια σε ενα Site Που το προτεινε ενας αλλος και ετσι γλυτωνε την ΕΡΤ) :P

• Moderators

Τι σχεση εχει η παρακολουθηση των καναλιων της ΕΡΤ με την υπαρξη τηλεορασης;

Δηλαδη δεν μπορω να εχω τηλεοραση και να μην εχω συντονισμενα τα κρατικα καναλια;

Και ομως γινεται... :o

Πας στο παρακαταθηκων και δανειων (εαν το λεω σωστα) και λες οτι θελεις να πληρωσεις μονο το ρευμα και δεν δεχεσαι χρεωσεις για την ΕΡΤ γιατι δεν εχεις τηλεοραση για παραδειγμα. Μετα απο αυτο και καλα η ΔΕΗ μπορει να σου κανει δικαστήριο αλλα ποτε δεν το εχει κανει. Αλλα και να το κανει' date=' εαν εσυ αποδείξεις οτι δεν εχεις και δεν βλεπεις τηλεοραση στον χωρο σου, τοτε δεν θα ξαναπληρωσεις :lol:

(Αυτο το διαβασα παλια σε ενα Site Που το προτεινε ενας αλλος και ετσι γλυτωνε την ΕΡΤ) :P[/quote']

Μακάρι να έχεις δίκιο. Προσωπικά και να είναι θεωρητικά σωστό το παραπάνω, είμαι 1000% σίγουρος ότι άμα πας στο παρακαταθηκων και δανείων και τους πεις θέλω να πληρώσω εδώ (και όχι στη Δεη , μόνο τη χρέωση του ρεύματος χωρίς την Ερτ) θα σε κοιτάξουν λες και βλέπουν εξωγήινο και θα δηλώσουν εντελώς αναρμοδιοι. Καλά για τη Δεη δεν το συζητάμε καθόλου. Άμα δεν πληρώσεις τα πάντα , απλά δε δέχεται καθόλου λεφτά.

Αμα υπάρχει τρόπος να γίνει το παραπάνω τότε 1 εκατομυριο και. Πολυκατοικίες που με τα κοινόχρηστα ειδικά, ξαναπληρωνουν Ερτ , είναι όλοι ηλίθιοι.

Τι σχεση εχει η παρακολουθηση των καναλιων της ΕΡΤ με την υπαρξη τηλεορασης;

Δηλαδη δεν μπορω να εχω τηλεοραση και να μην εχω συντονισμενα τα κρατικα καναλια;

Μήπως να τους πεις ότι τα έχεις συντονισμένα αλλά δεν τα βλέπεις κιόλας;

Αμα υπάρχει τρόπος να γίνει το παραπάνω τότε 1 εκατομυριο και. Πολυκατοικίες που με τα κοινόχρηστα ειδικά, ξαναπληρωνουν Ερτ , είναι όλοι ηλίθιοι.

1. Δε θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο.

2. Προφανώς αν ήταν εφικτό και το έκαναν όλοι, θ' άλλαζε η πολιτική της αφού θα έβγαινε σαφώς ζημιωμένη (λέμε τώρα).

Καλα αυτη η ιστορια με την ΕΡΤ εχει περισοτερες εκδοχες και απο το μυθο του κομη Δρακουλα.

"Πρεπει να πας στο ταδε μερος και να κανεις την ταδε δηλωση", "πρεπει να ερθουν σπιτι σου και να δουν οτι δεν εχεις τηλεοραση", "πρέπει να σου σφραγγισουν την κεραια/ενισχυτη/τηλεοραση", "κανουν την τηλεοραση σου να μεταμορφωνεται σε νυχτεριδα/ομιχλη/λυκάνθρωπο καθε φορα που προσπαθεις να πιασεις ΕΡΤ", ολες υπαρκτες εκδοχες (καλα εκτος απο την τελευταια ισως).

Ας βγει καποιος και ας μας πει πιο ειναι το νομικο πλαισιο σε αυτην την περιπτωση, δειχνοντας σε ποιο αρθρο αναφερεται. Αλλιως ολα τα υπολοιπα ειναι υποθεσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...