adi32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Για λιγο ηταν η δοκιμη και εκλεισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdf_* Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 να ρωτησω κατι...εχω μια συσκευη που αγορασα περσι..και εβλεπα πρισμα...και τα υπολοιπα ψηφιακα της νετ? με την ιδια μπορω να βλεπω και τα νεα καναλια της digea που θα γινουν ψηφιακα...? δηλαδη πλεον για να αλλαζω καναλια θα αλλαζω απο τον αποδοικοποιητη? και κατι ακομα: εχω μια tv/lcd monitor για το pc που ειναι και τηλεοραση..και εχει ενσωματωμενη την συσκευη για πρισμα και τα υπολοιπα καναλια της νετ.. χρειαζομαι κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 αν το μηχανημα που πηρες εχει mpeg4 αποκωδικοποιητη εισαι οκ.Τα ψηφιακα της νετ παιζουν με mpeg2. Το ιδιο ισχυει και για το μονιτορ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdf_* Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 αν το μηχανημα που πηρες εχει mpeg4 αποκωδικοποιητη εισαι οκ.Τα ψηφιακα της νετ παιζουν με mpeg2.Το ιδιο ισχυει και για το μονιτορ σου. αυτο πως θα το τσεκαρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Αυτη τη στιγμη παιζουν δοκιμαστικες εκπομπες στα ψηφιακα της Αθηνας. Πιο συγκεκριμενα, στο καναλι DTV 46 πιανω Αλτερ/Αλφα/Αντ1/Μακεδονια απο Υμηττο με ποιοτητα σηματος 100% και ισχυς σηματος 90%. Απο Υμηττο επισης πιανω τα ψηφιακα της ΕΡΤ με ποιοτητα 100% και ισχυ 58%. Τα ιδιωτικα φαινονται εμφανως ανωτερα σε ποιοτητα απο τα αναλογικα, ενω ειναι καλυτερα και απο τα κρατικα ψηφιακα. Ωστοσο δεν ειναι και κατι το εξαιρετικο, ουτε εντυπωσιακο. Ισως ο ηχος να ειναι. Τo EPG δουλευει μεν, οι περιγραφες των προγραμματων ειναι στα αγγλικα δε. Σημ: Χρησιμοποιω τον εσωτερικο δεκτη MPEG2/4 της fullHD LG 32LF2510 μου, με τον scaler σε ολες τις περιπτωσεις γυρισμενο σε 16:9. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2010 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) χιόνια και είδωλα δεν έχει... αλλά έχει pixel με το κιλό... θα πείσω τον εαυτό μου οτι είναι καλλίτερα! είναι καλλίτερα απο τα ψηφιακά της ερτ πάντως.. samsung le32b530 full hd mpeg4 Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2010 από atropa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Πιξελ με το κιλο τι εννοεις; Σου κανει πιξελιασματα μηπως λογω χαμηλου σηματος; Παντως εγω οταν το ειδα σκεφτηκα: 'Οκ, αυτο ειναι εμφανως ο,τι καλυτερο εχει να μου προσφερει μια SD αναλυση'. Ουτε κατι παραπανω, ουτε κατι χειροτερο. Να ενημερωσω οτι η ισχυς ειχε πεσει απο 90% στο 80% μετα απο μιση ωρα, χωρις επιπτωση στη ποιοτητα του σηματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Χθες ξημερώματα κατα τις 4-5 το σημα επαιζε πανω/κατω αρκετα. Εγω εχω εδω και ενα χρόνο μια μικρη Samsung 933HD που οπως ελεγε το πλαισιο υποστηρίζει mpeg4 αλλα μου εβγαλε μυνημα οτι δεν υποστηρίζει HD μεταδόσεις. Ο ηχος επαιζε κανονικά.. Ελλατωματικό κομμάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkar2405 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Mενω στον Πειραια κοντα στο πασαλιμανι κι εδω και 3 μερες εχει σταματησει η εκπομπη του CNN. Εχει να κανει αυτο με τις δοκιμες που γινονται? Το πιο πιθανο ειναι να παιρνω σημα απο Αιγινα? Και κατι αλλο σχετικο να ρωτησω: Eχω δυο τηλεορασεις, 1 lcd και 1 crt. Καμια δεν εχει δεκτη mpeg-4. Θα πρεπει να παρω εναν αποκωδικοποιητη ή δυο (εναν για την crt κι εναν για την lcd)? Σε περιπτωση που χρειαζεται μονο ενας, τα καναλια μπορω να τα αλλαζω απο την εκαστοτε τηλεοραση ή μονο κεντρικα απο τον αποκωδικοποιητη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Mενω στον Πειραια κοντα στο πασαλιμανι κι εδω και 3 μερες εχει σταματησει η εκπομπη του CNN. Εχει να κανει αυτο με τις δοκιμες που γινονται? Το πιο πιθανο ειναι να παιρνω σημα απο Αιγινα? Έχουν φτιάξει ένα ωραίο faq στο adslgr: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=400754 Σύμφωνα με την ερώτηση 19, μάλλον γι'αυτό έκλεισε το cnn. Σύμφωνα με την ερώτηση 3, μάλλον δεν παίρνεις σήμα από αίγινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Και κατι αλλο σχετικο να ρωτησω: Eχω δυο τηλεορασεις, 1 lcd και 1 crt. Καμια δεν εχει δεκτη mpeg-4. Θα πρεπει να παρω εναν αποκωδικοποιητη ή δυο (εναν για την crt κι εναν για την lcd)? Σε περιπτωση που χρειαζεται μονο ενας, τα καναλια μπορω να τα αλλαζω απο την εκαστοτε τηλεοραση ή μονο κεντρικα απο τον αποκωδικοποιητη? Χρειαζεσαι δυο αποκωδικοποιητες φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkar2405 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Έχουν φτιάξει ένα ωραίο faq στο adslgr:http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=400754 Σύμφωνα με την ερώτηση 19, μάλλον γι'αυτό έκλεισε το cnn. Σύμφωνα με την ερώτηση 3, μάλλον δεν παίρνεις σήμα από αίγινα. Χρειαζεσαι δυο αποκωδικοποιητες φιλε μου. Ευχαριστω πολυ και τους δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tretro Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ευχαριστω πολυ και τους δυο μπορεις να κοιταξης την lcd εαν εχει πορτα για common interface (ci)εαν εχει χρησιμοποιης modul που αποκωδικοποιη το ψηφιακο σημα και δεν χρειαζεσαι δυο τηλεκοντρολ ...για την crt εξωτερικο δεκτη .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Έχουν φτιάξει ένα ωραίο faq στο adslgr:http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=400754 Σύμφωνα με την ερώτηση 19, μάλλον γι'αυτό έκλεισε το cnn. Σύμφωνα με την ερώτηση 3, μάλλον δεν παίρνεις σήμα από αίγινα. και σύμφωνα με το 24. σκατά στην μούρη τους, μην πω κάτι πιο βαρύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkar2405 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 μπορεις να κοιταξης την lcd εαν εχει πορτα για common interface (ci)εαν εχει χρησιμοποιης modul που αποκωδικοποιη το ψηφιακο σημα και δεν χρειαζεσαι δυο τηλεκοντρολ ...για την crt εξωτερικο δεκτη .... Eχω την Philips 32PFL7403D/10 και δεν εχει (CI)! Δηλαδη ηχο θα αλλαζω απο το κοντρολ της τηλεορασης και καναλι απο τον αποκωδικοποιητη, ετσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις