Προς το περιεχόμενο

Στις 18 Ιουνίου η έναρξη της Digea στην Αθήνα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο που ισως δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι εαν δεν ασχοληθεις σε λιγο καιρο δεν θα βλεπεις τιποτα, περα απο θορυβο (χιονια) απο την τηλεοραση σου.

Για την ωρα δεν ειναι αναβαθμιση για την ποιοτητα αλλα για την ποσοτητα, να χωρεσουν να μπουν και αλλα καναλια στο ιδιο φασμα.

Ακομη και σε απλη ποιοτητα η τηλεοραση εχει καλες/ποιοτικες εκπομπες να δεις, επιλεγοντας ομως, οχι ανοιγουμε και βλεπουμε οτι εχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ένα συνέδριο που παρακολουθήσαμε με την σχολή την περασμένη τετάρτη, από τους digeες :P ,λέγανε ότι μέχρι και το 2012 θα καλύπτεται το 95% της χώρας.Ακούσαμε άλλα κ πολλά διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα.

Να ρωτήσω κάτι...μένω αρχές Βαρδάρη-Θεσσαλονίκη..Τα ψηφιακά τα πιάνω και βλέπω της ert τα τρία κανάλια,πιάνω και τα υπόλοιπα alpha,mega κτλ..Όμως όταν τα επιλέγω,δεν δείχνει κάτι ούτε ακούγεται κάτι,γράφει ένα μνμ ''Υπηρεσία HD''.Η τηλεόραση που έχω είναι μια LG M2794D.Αν πατήσω στο tv guide μου βγάζει το πρόγραμμα όλα,σαν να λειτουργεί,αλλά τίποτα.Τί παίζει;

Κλείστε τη τηλεόραση ρε!!! Βγείτε από το σπίτι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να συμφωνούν όλοι ότι το περιεχόμενο της τηλεόρασης είναι εντελώς μάπα και ταυτόχρονα να βλέπουν και να εκνευρίζονται που δεν θα έχουν Λαμπίρη 16:9. Έλεος!:devil:

Και τα pc ρε. Μην μπαίνετε και ποστάρετε στα forums. Βγείτε από το σπίτι!! Έλεος!:devil:

Το μόνο πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε, είναι να σταματήσουμε να ταΐζουμε την ΕΡΤ γιατί έτσι γουστάρουν.

Εδώ συμφωνώ.

Εγώ προτείνω να πετάξουν όλοι την τηλεόραση στα σκουπίδια, ας βλέπουν ειδήσεις, πολιτικά ή αθλητικά διαβάζοντας εφημερίδες, όχι μόνο θα μάθουν αλήθειες που η τηλεόραση διαστρεβλώνει ανάλογα με το πόσο θα πουλήσει και τα νούμερα που θα πιάσει αλλά θα αλλάξει η ζωή τους και σήμερα δε θα συζητάγανε για την ψηφιακή τηλεόραση...έλεος, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί κανείς. Αν θέλετε να δείτε καλή τηλεόραση -για τους εθισμένους σε αυτήν- μην αγοράσετε αποκωδικοποιητή για να δείτε τα ελληνικά σκατά, πάρτε καμιά δορυφορική να δείτε λίγο σε τι επίπεδο είναι η ελληνική τηλεόραση, δε θα ξαναδείτε ελληνικό κανάλι.

Αυτήν η γενίκευση...

Ενώ οι εφημερίδες είναι αμερόληπτες. Όντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί κανείς, οπως το να πεις σε καποιους που δεν γνωρίζεις να πετάξουν την τηλεόρασή τους. Total sense. Βασικά πολύ καλά το είπε ο aris1986, απλά να πω και εγώ ότι το θέμα είναι να μην καταπίνουμε ότι μας δίνουν αμάσητο. Μυαλό έχουμε, δυνατότητες να ψάξουμε τα θέματα έχουμε, απλά το κάνουμε.

στο λογαριασμό της ΔΕΗ πληρώνεις για τα αναλογικά, δεν νομίζω ότι αυξήθηκε αυτό που πληρώνεις επειδή μπήκαν τα ψηφιακά...

Πληρώνω τα ίδια με το λαρισαίο π.χ., αλλά δεν απολαμβάνω τις ίδιες υπηρεσίες...

• Super Moderators
Πληρώνω τα ίδια με το λαρισαίο π.χ., αλλά δεν απολαμβάνω τις ίδιες υπηρεσίες...

πληρώνεις όσα πλήρωνες και πριν αυτή...δεν σε χρεώσαν κάτι παραπάνω επειδή την παρέχουν σε άλλους

πληρώνεις όσα πλήρωνες και πριν αυτή...δεν σε χρεώσαν κάτι παραπάνω επειδή την παρέχουν σε άλλους

ναι, αλλά με αυτά που πληρώνω εγώ την παρέχουν σε άλλους :)

ναι, αλλά με αυτά που πληρώνω εγώ την παρέχουν σε άλλους :)

Welcome to economic theory.

Με την ίδια λογική φίλε μου θα πρέπε ο φόρος να μην είναι σε κλιμάκια στο εισόδημα αλλά κατα κεφαλήν. Είτε έχεις δηλαδή είτε δεν έχεις, τόσα θα πληρώσεις. Συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο;

• Moderators

Να ρωτήσω κάτι...μένω αρχές Βαρδάρη-Θεσσαλονίκη..Τα ψηφιακά τα πιάνω και βλέπω της ert τα τρία κανάλια,πιάνω και τα υπόλοιπα alpha,mega κτλ..Όμως όταν τα επιλέγω,δεν δείχνει κάτι ούτε ακούγεται κάτι,γράφει ένα μνμ ''Υπηρεσία HD''.Η τηλεόραση που έχω είναι μια LG M2794D.Αν πατήσω στο tv guide μου βγάζει το πρόγραμμα όλα,σαν να λειτουργεί,αλλά τίποτα.Τί παίζει;

Μαλλον η τηλεοραση σου δεν εχει Mpeg 4 δεκτη, παρα μονο Mpeg2.

Mpeg4 θα ειχε αν ηταν η M2794DP.

Με καθε επιφυλαξη αυτα, ο,τι διαβασα στο ιντερνετ λεω...

Αυτήν η γενίκευση...

Ενώ οι εφημερίδες είναι αμερόληπτες. Όντως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί κανείς, οπως το να πεις σε καποιους που δεν γνωρίζεις να πετάξουν την τηλεόρασή τους. Total sense. Βασικά πολύ καλά το είπε ο aris1986, απλά να πω και εγώ ότι το θέμα είναι να μην καταπίνουμε ότι μας δίνουν αμάσητο. Μυαλό έχουμε, δυνατότητες να ψάξουμε τα θέματα έχουμε, απλά το κάνουμε.

Έχετε δίκιο σε όλα.

απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι εδω εχετε αρκετες γνωσεις επι του θεματος...ισως μπορειτε λοιπον να με βοηθησετε..μενω Κρυονερι βλεπω πεντακαθαρα Παρνηθα και Πεντελη..παρολα αυτα εικονα γιοκ..πολυ ειδωλο οπου και να γυρισω την κεραια τπτ..υπαρχει ελπιδα?? προς το παρον αναγκαζομαι να βλεπω μονο μεσω nova..:cry::cry:

Welcome to economic theory.

Με την ίδια λογική φίλε μου θα πρέπε ο φόρος να μην είναι σε κλιμάκια στο εισόδημα αλλά κατα κεφαλήν. Είτε έχεις δηλαδή είτε δεν έχεις, τόσα θα πληρώσεις. Συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο;

Άκυρο παράδειγμα. Η ΕΡΤ με χρεώνει πιό ακριβά ανά κανάλι απ΄ότι έσενα. (Και το κάνει και με το ζόρι...) Αν ο πΟΤΕ π.χ. σε χρέωνε πιό ακριβά ανά λεπτό ομιλίας απ' ότι εμένα, θα το θεωρούσες λογικό / δίκαιο;

απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι εδω εχετε αρκετες γνωσεις επι του θεματος...ισως μπορειτε λοιπον να με βοηθησετε..μενω Κρυονερι βλεπω πεντακαθαρα Παρνηθα και Πεντελη..παρολα αυτα εικονα γιοκ..πολυ ειδωλο οπου και να γυρισω την κεραια τπτ..υπαρχει ελπιδα?? προς το παρον αναγκαζομαι να βλεπω μονο μεσω nova..:cry::cry:

Η Πεντελη συν-Παναθα μου δεν εχει σχεση μιας και δεν εχει κεραιες....Τα προβληματα που εχεις δεν ξερω αν λυθουν μιας και η Παρνηθα δεν θα εκπεμψει ψηφιακα.

Υμηττο δεν βλεπεις με τιποτα ????

με τιποτα ομως...:cry::cry::cry:

Χαλαρα αυτη η συζητηση ειναι λες και ξεπηδησε απο το 1972... "Εσυ ΥΕΝΕΔ απο που πιαν'ς;" και ολα τα συναφη :lol:

Σοβαρα τωρα, εγω στη θεση σου θα γυρναγα την κεραια προς Υμηττο στις 18 Ιουνιου. Το οτι δεν φτανει το αναλογικο σημα δεν σημαινει οτι δεν θα φτανει και τα ψηφιακο.

Αλλιως, γυρνας την κεραια προς τον πλησιεστερο αναμεταδοτη, και πιανεις απο κει. Οπως καναν οι πατεραδες μας ολες αυτες τις δεκαετιες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...