disqualified Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Και στο κάτω κάτω τι κονταρομαχείτε? Για μια αηδία και μισή? Κλείστε τη τηλεόραση ρε!!! Βγείτε από το σπίτι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να συμφωνούν όλοι ότι το περιεχόμενο της τηλεόρασης είναι εντελώς μάπα και ταυτόχρονα να βλέπουν και να εκνευρίζονται που δεν θα έχουν Λαμπίρη 16:9. Έλεος! οσο κι αν σου φαινεται περιεργο υπαρχουν εκπομπες που αξιζουν στην ελληνικη τηλεοραση, υπαρχουν οι αθλητικες μεταδοσεις και οι ταινιες. Δεν υπαρχει μονο η Λαμπιρη, αυτα ας τα δειχνουν και 5:15 το κλειστε την τηλεοραση και βγειτε απο το σπιτι δεν μπορω να το καταλαβω, εχεις καποια στοιχεια για τα παιδια εδω οτι ολη μερα βλεπουν τηλεοραση ή δε βγαινουν απο το σπιτι; Χωρις αντιδραση δεν υπαρχει αλλαγη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ερώτηση. Ξέρει κανείς απο που παίρνει σήμα ο Άλιμος; Ρωτάω μήπως και τους γλιτώσουμε προς το παρόν τους αποκωδικοποιητές (το σήμα είναι άψογο, οπότε δεν νομίζω να κερδιζα απο την ψηφιακή) Πιστεύω βέβαια ότι σήμα παίρνουμε από Υμηττό και όχι από Αίγινα... απλά ρωτάω μήπως κάποιος ξέρεις καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nahock Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Εγώ προτείνω να πετάξουν όλοι την τηλεόραση στα σκουπίδια, ας βλέπουν ειδήσεις, πολιτικά ή αθλητικά διαβάζοντας εφημερίδες, όχι μόνο θα μάθουν αλήθειες που η τηλεόραση διαστρεβλώνει ανάλογα με το πόσο θα πουλήσει και τα νούμερα που θα πιάσει αλλά θα αλλάξει η ζωή τους και σήμερα δε θα συζητάγανε για την ψηφιακή τηλεόραση...έλεος, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί κανείς. Αν θέλετε να δείτε καλή τηλεόραση -για τους εθισμένους σε αυτήν- μην αγοράσετε αποκωδικοποιητή για να δείτε τα ελληνικά σκατά, πάρτε καμιά δορυφορική να δείτε λίγο σε τι επίπεδο είναι η ελληνική τηλεόραση, δε θα ξαναδείτε ελληνικό κανάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 mpeg4 δλδ το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου θα χρειαστεί νέους αποκωδικοποιητές. Η πλήρης μετάβαση σε ψηφιακό σήμα πότε προβλέπετε να γίνει? Moλις ειπα στην μανα,πατερα μου,θεια,θειο κτλπ οτι πρεπει να αλλάξουν τις τηλεορασεις ή να παρουν αποκωδικοποιητη απο 35-60 ευρω τους την εδωσε.Οι 2 στις 3 τηλεορασεις θελουν αλλαγη το ιδιο και στο δικο μου σπιτι. Ασχετα που δεν καταλαβαίνουν τι ειναι ψηφιακο σήμα και τι θα αλλαξει. Τωρα αν σταματήσει να παιζει η τηλεοραση μιας γιαγιας που την εχει συντροφια μαλλον την λύση θα δωσει ενας τεχνικος πουλώντας της αποκωδικοποιητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Με τα τρια κρατικα καναλια τι θα γινει ??? Δεν θα εκπεμψουν ποτε ψηφιακα ? Επισης με τα τοπικα επαρχιακα καναλια τι θα ισχυσει ? Κανεις δεν εχει διαβασει κατι ???? Προβλεπω μειωση της ηδη δραματικης τηλεθεασης που εχουν μιας που θα πρεπει να παρουμε το τηλεκοντρολ της tv για να τα δουμε ενω τωρα και με zapping πεφταμε πανω τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Εγώ προτείνω να πετάξουν όλοι την τηλεόραση στα σκουπίδια, ας βλέπουν ειδήσεις, πολιτικά ή αθλητικά διαβάζοντας εφημερίδες, όχι μόνο θα μάθουν αλήθειες που η τηλεόραση διαστρεβλώνει ανάλογα με το πόσο θα πουλήσει και τα νούμερα που θα πιάσει αλλά θα αλλάξει η ζωή τους και σήμερα δε θα συζητάγανε για την ψηφιακή τηλεόραση...έλεος, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί κανείς. Αν θέλετε να δείτε καλή τηλεόραση -για τους εθισμένους σε αυτήν- μην αγοράσετε αποκωδικοποιητή για να δείτε τα ελληνικά σκατά, πάρτε καμιά δορυφορική να δείτε λίγο σε τι επίπεδο είναι η ελληνική τηλεόραση, δε θα ξαναδείτε ελληνικό κανάλι. Τηλεοραση στα σκουπιδια δεν πετας απλως δεν αγοράζεις 3 και 4.Και συ για να ξερεις τι σκατα εχει η τηλεοραση θα βλεπεις τι ''παιζει'' το μεσημερι τρώγοντας το φαγητακι σου.Αν θελεις μπορεις να εχεις τηλεοραση χωρις κεραία μονο για Dvd/BD (αμα θες να το παίξεις εναλλακτικος). Απο την αλλη στα δορυφορικα καναλια εκτος απο τα Ντοκιμαντερ βλεπω την ξεφτίλα με τα reality τυπου MTV.Δεν λέω οτι εχουμε καλή τηλεοραση αλλα σε λιγο μοιασουμε σε αυτους και την τηλεοραση τους που εκθειαζεις,θα γινουμε ακομα πιο σκατα με την υπερβολη που μας διακατεχει τους Ελληνες. Και οι εφημεριδες πουλημενες ειναι.Μονο τα blog στο ιντερνετ αλλα και σε αυτα ισχορούνε οι Καναλαρχες,Εκδοτες,Δημοσιογράφοι γιατι βλεπουνε ψωμι απο την Υποθεση και θα το κανουνε σαν τα μουτρα τους.Δεν θα ξερεις ποιος λει αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cherryhead122 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μια ερώτηση για τον εξοπλισμό που χρειάζεται για τα ψηφιακά. Εγώ έχω 4 τηλεόρασης σπίτι μου, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσω 4 αποκωδικοποιητές για κάθε τηλεόραση δηλαδή 4χ50€= 200€. δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να πιάνουν όλες τα ψηφιακά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μια ερώτηση για τον εξοπλισμό που χρειάζεται για τα ψηφιακά. Εγώ έχω 4 τηλεόρασης σπίτι μου, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσω 4 αποκωδικοποιητές για κάθε τηλεόραση δηλαδή 4χ50€= 200€. δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να πιάνουν όλες τα ψηφιακά? Νομιζω οτι αυτο ειναι μονοδρομος.Καμμια δεν ειναι για mpeg 4 ? Στο σπιτι μου απο τις 6 tv οι δυο τελευταιες ειναι ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μια ερώτηση για τον εξοπλισμό που χρειάζεται για τα ψηφιακά. Εγώ έχω 4 τηλεόρασης σπίτι μου, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσω 4 αποκωδικοποιητές για κάθε τηλεόραση δηλαδή 4χ50€= 200€. δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να πιάνουν όλες τα ψηφιακά? Ναι αλλα ακουσα για αποσυρση τηλεορασεως στον Κοτσόβολο (αν και απάτη μοιρίζομαι)Και κερδίζεις καποια ευρω στην αγορά καινουργιας τηλεορασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ναι αλλα ακουσα για αποσυρση τηλεορασεως στον Κοτσόβολο (αν και απάτη μοιρίζομαι)Και κερδίζεις καποια ευρω στην αγορά καινουργιας τηλεορασης. Εχεις καλη οσφριση...Θελει πολυ προσοχη κατα ποσο συμφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Εχεις καλη οσφριση...Θελει πολυ προσοχη κατα ποσο συμφερει. E ναι αναμενομενο ειναι.Ο κοτσοβολος και ο καθενας δεν φτιαχτηκε για να εξυπηρετει τις αναγκες μας και το δικο μας οφελος.Αυτο το ξερουν και οι πέτρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 E ναι αναμενομενο ειναι.Ο κοτσοβολος και ο καθενας δεν φτιαχτηκε για να εξυπηρετει τις αναγκες μας και το δικο μας οφελος.Αυτο το ξερουν και οι πέτρες. Σαφεστατα απλα νομιζω οτι ο Κ... παραφτιαχτηκε !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Σαφεστατα απλα νομιζω οτι ο Κ... παραφτιαχτηκε !!!! Θα γυρίσει ο τροχός θα γ... και ο φτωχος. Ενημέρωση θελει ο Κόσμος και θα μας στελνουν δώρο τηλεορασεις οταν ειναι να κλείνουνε τα μαγαζακια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Να σας θυμίσω ότι στο ...ακριτικό νησί μου ΔΕΝ βλέπουμε τα ψηφιακά της ΕΡΤ (4 χρόνια μετά την έναρξη της εκπομπής τους). Αλλά τα τέλη στο λογαριασμό της ΔΕΗ τα πληρώνουμε κανονικότατα! στο λογαριασμό της ΔΕΗ πληρώνεις για τα αναλογικά, δεν νομίζω ότι αυξήθηκε αυτό που πληρώνεις επειδή μπήκαν τα ψηφιακά... Moλις ειπα στην μανα,πατερα μου,θεια,θειο κτλπ οτι πρεπει να αλλάξουν τις τηλεορασεις ή να παρουν αποκωδικοποιητη απο 35-60 ευρω τους την εδωσε.Οι 2 στις 3 τηλεορασεις θελουν αλλαγη το ιδιο και στο δικο μου σπιτι.Ασχετα που δεν καταλαβαίνουν τι ειναι ψηφιακο σήμα και τι θα αλλαξει. Τωρα αν σταματήσει να παιζει η τηλεοραση μιας γιαγιας που την εχει συντροφια μαλλον την λύση θα δωσει ενας τεχνικος πουλώντας της αποκωδικοποιητή. Μια ερώτηση για τον εξοπλισμό που χρειάζεται για τα ψηφιακά. Εγώ έχω 4 τηλεόρασης σπίτι μου, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσω 4 αποκωδικοποιητές για κάθε τηλεόραση δηλαδή 4χ50€= 200€. δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να πιάνουν όλες τα ψηφιακά? υπάρχει και η λύση του να μην αγοράσεις και να συνεχίσεις να βλέπεις τα αναλογικά μέχρι το 2012-15, όποτε είναι η τελική διορία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Έχω την προσφιλή εντύπωση πως γίνεται να επιλέξεις να μην πληρώνεις τέλη της ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ, απλά ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Αν κάνω λάθος διορθώστε με, με ενδιαφέρει εξάλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις