Προς το περιεχόμενο

Στις 18 Ιουνίου η έναρξη της Digea στην Αθήνα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 18 Ιουνίου -αντί του Πάσχα που αρχικά είχε προβλεφθεί- η DIGEA ξεκινάει τη μετάδοση με ψηφιακό σήμα των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR στην περιοχή της Αττικής.Πιο συγκεκριμένα, η DIGEA, θα ξεκινήσει την εκπομπή ψηφιακού σήματος από τα κέντρα εκπομπής της Αίγινας και του Υμηττού. Το αναλογικό σήμα θα συνεχίσει να εκπέμπεται από το κέντρο εκπομπής Υμηττού ενώ θα διακοπεί από το κέντρο εκπομπής της Αίγινας σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη απόφαση. Σημειώνεται ότι το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθας δεν συμμετέχει στη μετάβαση και θα συνεχίσει να εκπέμπει αναλογικά.

Με την ευκαιρία της ψηφιακής μετάβασης στην Αττική, ο C.E.O. της DIGEA, κ. Γιώργος Μαθιός επεσήμανε: «Στην Αθήνα το ψηφιακό σήμα του Υμηττού θα δώσει άψογη εικόνα και κρυστάλλινο ήχο στο λεκανοπέδιο της Αττικής αλλά και σε μια ευρύτατη περιοχή συμπεριλαμβανομένων των δυτικών παραλίων των Κυκλάδων και της ΝΔ Εύβοιας. Το ψηφιακό σήμα που θα αντικαταστήσει το αναλογικό σήμα της Αίγινας, θα δώσει μια για πάντα λύση σε όσους αντιμετώπιζαν προβλήματα λήψης κυρίως στα Νότια Προάστια και ειδικότερα στην περιοχή από τη Γλυφάδα μέχρι το Σούνιο. »

Source.png Πηγή: mediablog.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

mpeg4 δλδ το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου θα χρειαστεί νέους αποκωδικοποιητές. Η πλήρης μετάβαση σε ψηφιακό σήμα πότε προβλέπετε να γίνει?

Στους πρωτους εξι μηνες του ετους ειπαν και τελικα 18 Ιουνιου και μιση δουλεια θα κανουν..Ποσο κοστιζει η αλλαγη απο αναλογικο σε ψηφιακο σημα στην Digea???

mpeg4 δλδ το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου θα χρειαστεί νέους αποκωδικοποιητές. Η πλήρης μετάβαση σε ψηφιακό σήμα πότε προβλέπετε να γίνει?

Υποτιθεται μεχρι το 2012 :lol::devil:

Προσοχή είναι παγίδα! Μπορεί να λέει 18 Ιουνίου αλλά δεν λέει έτος. Πληροφορίες λένε για 18 Ιουνίου του 2021. Οι άνθρωποι είναι τραγικοί! Φοβερός προγραμματισμός. Αθάνατη ελλαδάρα!

Προσοχή είναι παγίδα! Μπορεί να λέει 18 Ιουνίου αλλά δεν λέει έτος. Πληροφορίες λένε για 18 Ιουνίου του 2021. Οι άνθρωποι είναι τραγικοί! Φοβερός προγραμματισμός. Αθάνατη ελλαδάρα!

Αχαχαχα :lol: απο αυτη τη χωρα ολα τα περιμενουμε :P

Στο site της Digea για το 2010 λει .... Το ψηφιακο σημα της Πατρας αραγε θα φτανει και μεχρι εδω??(Πυργο)

"1ο εξάμηνο 2010

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2010, αναμένεται να ξεκινήσει η εκπομπή ψηφιακού σήματος στην Αθήνα, από τα κέντρα εκπομπής Υμηττού και Αίγινας, στην Λάρισα και στην Πάτρα."

Το οτι

Σημειώνεται ότι το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθας δεν συμμετέχει στη μετάβαση και θα συνεχίσει να εκπέμπει αναλογικά.

Τι σημαινει ???

Που μπορουμε να βρουμε τις συχνοτητες των σταθμων για να δω απο που πιανω το καθε καναλι ??? Εχω την Παρνηθα πισω μου και τον Υμηττο μπροστα μου χωρις οπτικα εμποδια.

εγώ ξέρω ότι η digea θα ελέγχει τα κανάλια και θα παίζουν μόνο ότι αυτή γουστάρει άμα έχουν αντίρρηση τα κανάλια και πουν όχι θα δείχνουμε ότι θέλουμε πολύ άπλα η digea θα πει ωραία δεν σε εκπέμπω τράβα να δω πως θα βγάλεις μόνος σου το ψηφιακό σήμα.:confused:

άλλα εμείς κερδίζουμε στην εικόνα και στον ήχο με την digea

Για να βλεπεις χωρις εμποδια σημενει οτι εχεις καλη θεα, τυχερουλη!!!

Αναλογος που εχεις στραμμενη την κεραια σου υποθετω πιανεις κιολας

Ναι ειμαι σε περιοχη με πολυ καλη ληψη.

ΕΤ πιανω στο 21

Αντ1 στο 38

Μεγα στο 25

Αλφα στο 24

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...