DemianD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδιά. Χρειάζομαι την βοήθειά σας, έκανα πρόσφατα format σε έναν acer apire 9423 και από λάθος δεν κράτησα τους drivers, μπήκα στον ftp της acer και κατέβασα όλους τους drivers για vista. Έχω τις εξής απορίες: 1. έχουν έναν φάκελο που ονομάζεται drivers, έναν applications και έναν drivers_sp1. Τα εγκαθιστώ όλα? 2. υπάρχουν οι εξής drivers και applications: Acer OrbiCam (Logitech), Acer OrbiCam Driver (Suyin), Bison Camera Driver 6.96.0.06. Ποιά camera να εγκαταστήσω? 3. Μέσα στον φάκελο drivers και στο drivers_sp1 έχουν για την vga_intel. Εγώ έχω sp2, να εγκαταστήσω μόνο αυτόν που υπάρχει στο drivers_sp1? 4. Με ενδιαφέρει πολύ ο driver για τα function keys και όλα τα πλαϊνά πλήκτρα γνωρίζετε ποιός είναι? Όποιος μπορεί ας δώσει ένα χέρι βοηθείας.... Ευχαριστώ
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 2. υπάρχουν οι εξής drivers και applications: Acer OrbiCam (Logitech), Acer OrbiCam Driver (Suyin), Bison Camera Driver 6.96.0.06. Ποιά camera να εγκαταστήσω? Ευχαριστώ γ αυτο μπορω να σου πω να τα περασεις ολα δεν παθαινει κατι. Κ εγω που περασα 7αρια περασα και τα 3 και δουλευει κανονικα η καμερα μου
DemianD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Τα πέρασα όλα και παίζει κανονικά η camera, σ'ευχαριστώ. Το μόνο που δεν κατάφερα να βρω είναι ο driver για το erecovery.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 αυτο ναι ουτε εγω εχω καταφερει να το βρω..Αν και δεν με απασχολει δεν το εχω χρησιμοποιησει και ποτε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.