hellodeath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Έκανα μια αναβάθμιση του υπολογιστή μου τελευταία στον οποιο άλλαξα και μητρική.Mέσα στον παλιό σκληρό δίσκο μου έχω ένα πρόγραμμα το οποιο δεν υάρχει πουθενά free και δεν θέλω να το χάσω.Σκέφτηκα να το γράψω σε ένα cd και να το ξανά κάνω install αλλα μέσα στον φάκελο δεν υπάρχει πουθενά κάποιο αρχείο setup ή install.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μια περίπτωση είναι το Application Mover (shareware). Δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει όμως. Πιο πρόγραμμα είναι; Μια άλλη περίπτωση είναι να κάνεις επιδιόρθωση των windows με το cd τους χωρίς να κάνεις format.
hellodeath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Είναι το e-du η αλλιώς Ηλεκτρονικό Φροντιστήριο ---------- Προσθήκη στις 15:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:20 ---------- Με το Application Mover δεν έγινε τίποτα :/ Tο δεύτερο δεν το κατάλαβα...έχω έναν παλιό σκληρό και θέλω να το μεταφέρω στον καινούργιο η να το δουλέψω στα καινούργια windows. Είχα Windows ΧΡ και τώρα έχω Windows 7 Ultimate
micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Είναι Ελληνικό πρόγραμμα, οπότε ξέχνα το mover. Δεν πρόκειται να δουλέψει με μεταφορά. Πρέπει να ξαναγίνει εγκατάσταση και ενεργοποίηση. Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με την εταιρεία και να τους ζητήσεις το setup; Βλέπω ότι μπορείς να ζητήσεις να σου στείλουν το demo σε cd, οπότε καλύπτεσαι από την εγκατάσταση. Το ξεκλείδωμα όμως... χλωμό το βλέπω. Μια λύση είναι να βάλεις τον δίσκο όπως είναι και να προσπαθήσεις να βάλεις drivers για την μητρική. Μια τελευταία λύση είναι να κάνεις εγκατάσταση του λειτουργικού από πάνω. Δεν ξέρω αν σου κρατήσει τα προγράμματα όμως, δεν το έχω κάνει ποτέ. Ή τουλάχιστον αναβάθμιση. Το πρόγραμμα τρέχει σε 7; Είσαι σίγουρος; Μπορείς να κάνεις copy τον δίσκο με το Norton Ghost ή το Acronis Disk Director.
hellodeath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Το θέμα είναι ότι είδη μια φορα επικοινώνησα μαζί τους για να πάρω τον κωδικό οποτε θα φανεί κάπως ύποπτο να το ξανακάνω (το cd είναι του ξαδέρφου μου ).Από ότι ξέρω το πρόγραμμα λειτουργεί κανονικά στα 7.Όσο για να τα ξανά βάλω από πάνω θα κάνω μια τρύπα στο νερό γιατί το πρόγραμμα θα είναι ακόμα στην απέξω :/ Οποτε μένει να δοκιμάσω να βάλω τα drivers από πάνω. Αυτό με το copy του σκληρού τι ακριβώς γίνετε?
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μπορείς να κάνεις αντίγραφο ενός Partition σε ένα άλλο με τα προγράμματα που σου είπα. Είναι για την περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις δίσκο χωρίς να ξανακάνεις φορμάτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.