kotsaris03 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Αυτο μου εβγαλε η οθονη οταν πηγα να κανω log out.. (κλεισω το λαπτοπ) Ημουν online.. Δεν ξερω αν φτεει το οτι εχω δυο users στο λαπτοπ,(admin,User) αλλα αυτο που μου εβγαλε με ανυσυχησε.. Αν μπορει καποιος να προτινει κατι.. Ευχαριστω..
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δεν σημαινει απαραιτητα πως καποιος αλλος ηταν συνδεδεμενος στο pc σου. Ανπχ ειχες κανει login και με τους δυο χρηστες του υπολογιστη σου,ενα τετοιο μηνυμα ειναι πιθανο.Αν πχ ειχες ανοιχτο ενα virtual machine εκεινη την ωρα και εχεις μοιρασμενο καποιο φακελο στο εικονικο δικτυο,επισης μπορει να βγει το παραπανω μηνυμα. Μπορεις να κατεβασεις το logonsessions απο την sysinternals και σε αντιστοιχη περιπτωση να το τρεξεις με logonsessions -p απο command prompt με admin rights και να δεις τι παιζει.
million_voices Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 μπορει να το δει και απο τον task manager - users νομιζω
kotsaris03 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δεν σημαινει απαραιτητα πως καποιος αλλος ηταν συνδεδεμενος στο pc σου.Ανπχ ειχες κανει login και με τους δυο χρηστες του υπολογιστη σου,ενα τετοιο μηνυμα ειναι πιθανο.Αν πχ ειχες ανοιχτο ενα virtual machine εκεινη την ωρα και εχεις μοιρασμενο καποιο φακελο στο εικονικο δικτυο,επισης μπορει να βγει το παραπανω μηνυμα. Μπορεις να κατεβασεις το logonsessions απο την sysinternals και σε αντιστοιχη περιπτωση να το τρεξεις με logonsessions -p απο command prompt με admin rights και να δεις τι παιζει. 'Όντως φίλε Gio και τα 2 που λες ανπχ τα είχα κάνει, τα έκανα.. Και ένα κάτι που με σιγούρεψε πως ο γείτονας() δεν μπήκε αυτός/κανένας άλλος στο λάπτοπ μου είναι ότι ακόμα και όταν έκανα αποσύνδεση από το δίκτυο(δεν ήμουν ίντερνετ) έβγαλε το παραθυράκι που έχω στην φώτο..Άρα ήταν κάτι εντελώς δικό μου. Ευχαριστώ πάντως για άλλη μια φορά. μπορει να το δει και απο τον task manager - users νομιζω Όντως, είναι κάτι που δεν το ήξερα.. Σευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.