georginio23 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 παιδια καλημερα.εχω μεγαλο προβλημα με την συνδεση μου στο ιντερνετ.οταν ειμουν στην hol ειχα συνδεση 6mbps ομως ποτε δεν επιανα αυτη τη ταχυτητα.που κ που ειχα αποσυνγχρονισμους αλλα οχι παντα.με τα πολλα λεω να βαλω connx. μηπως βρω την υγεια μου.εβαλα connx 24mbps.την πρωτη μερα ολα καλα,αλλα τωρα εχω συνεχεις αποσυνδεσεις.ενας υπαλληλος του οτε μου ειπε οτι η γραμμη μου συνγχρονιζεται στα 15mbps.του λεω αστο εκει και βλεπουμε.οταν μου το ρυθμισε κατεβαζα για ενα 4ωρο με 1.4 περιπου.μετα παλλι εκτος ιντερνετ.σε αλλη τηλεφωνικη επικοινωνια μου με τον οτε μου ειπαν οτι γραμμη μου δεν σηκωνει πανω απο 7 mbps.χθες ολη μερα ειχα internet χωρισ αποσυνδεσεις.και με speedtest του οτε να μην ξεπερνα τα 8mbps.σημερα ζητησα να μου την κανουν 8αρα.θελω να ρωτησω τα εξης" 1.υπαρχει περιπτωση να φταιει οτι η γραμμη μου δεν σηκωνει πανω απο 7mbps και γιαυτο να εχω συνεχεις αποσυνδεσεις?αλλα πως κατεβαζα με 1.4mb οπως ειπα παραπανω? 2.παιζει να ειναι θεμα εσωτερικης καλωδιωσης? 3.εχω γραμμες παλαιου τυπου και οχι με κλιπσακια.απλα εχω βαλει ενα βισμα και κουμπωνει.εχω 2 τηλεφωνικες συσκευες και εχω βαλει φιλτρα.το καλωδιο απο το modem παει μονο του χωρις τηλεφωνο.αμα βαλω καινουριες μπριζες θα δω διαφορα??? 4.τι αλλο μπορει να φταιει που εχω αποσυνγχρονισμους?? ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.