kavouras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Παίδες καλησπέρα... Ήθελα να ρωτήσω το πόσο χρεώνεται το internet στα προγράμματα απεριόριστα με μικρό πάγιο (πχ απεριόριστα 35).. Όπως βλέπω στον τιμοκατάλογό τους δε δίνουν δωρεάν ΜΒ εκτός αν δίνεις πάγιο >100ευρώ. Δεν αναφέρουν όμως πουθενά τη χρέωση για τα χαμηλότερα πάγια... Ευχαριστώ ---------- Προσθήκη στις 13:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:06 ---------- Μόλις μίλησα τηλεφωνικά με cosmote και μου πρότεινε το COSMOTE Internet On The Phone. Με αυτό έχεις 100 ΜΒ το μήνα με 5 ευρώ..Για εμένα που σπανίως χρησιμοποιώ internet απο 3G (αφού πλέον σε πάρα πολλά σημεία υπάρχει wi-fi) είναι μια χαρά... Βέβαια αν σκεφτείς οτι ο αδερφός μου στην Αγγλία έχει με 5 ευρώ το μήνα απεριόριστο(!) internet στο κινητό του, άστα... Μια απορία μόνο...Μιλάμε για internet με ρόσβαση σε οποιαδήποτε σελίδα κτλ...Δε σε περιορίζει η cosmote να μπαίνεις σε δικά της site μόνο φαντάζομαι....?
stranger_77x Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 τα 100ΜΒ της υπηρεσίας ειναι για πρόσβαση σε οπιαδηποτε σελιδα δεν υπαρχει περιορισμος, ισχιουν και για wap και για wireless internet, αν δεν τον ενεργοποιησεις η χρεωση σου θα ειναι 1Ε/MB για wireless και 12Ε/ΜΒ για wap +0,50E για το MyView
kavouras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.