Προς το περιεχόμενο

Iphone 3gs,Htc Hd2,n97 32gb,satio

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημερα σας!!!

Ποια απο αυτα τα τεσσερα κινητα μου προτεινεται και γιατι???B):cool:

αν δεν θέλεις πολλά πολλά, δηλαδή είσαι από τους απλούς χρήστες και όχι geek, τότε iphone ανεπιφύλακτα, ειδάλλως HD 2

τα μείον του Iphone:

δεν έχει flash (adobe)

δεν έχει flash (για τις φωτογραφίες)

διαχείριση μέσο Itunes μόνο (ναι είναι στα μείον)

είναι apple και ότι συνεπάγεται με την πολιτική αυτής της εταιρείας

πρέπει να έχεις mac για να μπορείς να αναπτύξεις εφαρμογές

τα συν τα ξέρετε και είναι αρκετά και καλά.

τα μείον του hd2:

δεν έχει πυξίδα <- γράψε λάθος έχει ψηφιακή για το GPS (thanks billdanos)

δεν έχει αστρολάβο

δεν έχει night vision

δεν έχει heat sensor

δεν έχει γυροσκόπιο

κλπ κλπ κλπ με πιάνετε...

τα συν είναι και πάλι αρκετά και καλά αλλά ας τονίσουμε το εξής:

δεν είναι apple, δηλαδή είναι πιο "Open" με ότι αυτό συνεπάγεται.

για τα άλλα κινητά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

ας μην αρχίσουμε flame παρακαλώ γιατί έχω βαρεθεί.

• Super Moderators
Δημοσ.

τα μείον του hd2:

δεν έχει πυξίδα

δεν έχει αστρολάβο

δεν έχει night vision

δεν έχει heat sensor

δεν έχει γυροσκόπιο

κλπ κλπ κλπ με πιάνετε...

τα συν είναι και πάλι αρκετά και καλά αλλά ας τονίσουμε το εξής:

δεν είναι apple, δηλαδή είναι πιο "Open" με ότι αυτό συνεπάγεται.

για τα άλλα κινητά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

ας μην αρχίσουμε flame παρακαλώ γιατί έχω βαρεθεί.

http://www.htc.com/europe/product/hd2/specification.html

Internal GPS antenna

HTC Footprints™

Digital Compass

B)

• Super Moderators
Δημοσ.

Να τονίσω πως το link το έβαλα όχι για να σου πω πως είναι καλύτερο απλά για να δεις όλα του τα χαρακτηριστικά!

Κατά τα άλλα τα Windows mobile 6.5 καταστρέφουν τη συσκευή και το κορυφαίο hardware σου είναι ...άχρηστο! Βάλε και το γεγονός πως τα νέα Windows mobile 7 ΔΕΝ θα μπορούν να εγκατασταθούν (επισήμως τουλάχιστον) στο HD2 ...δεν θα σου έλεγα πως έιναι μια καλή επένδυση!

B)

Δημοσ.
Να τονίσω πως το link το έβαλα όχι για να σου πω πως είναι καλύτερο απλά για να δεις όλα του τα χαρακτηριστικά!

Κατά τα άλλα τα Windows mobile 6.5 καταστρέφουν τη συσκευή και το κορυφαίο hardware σου είναι ...άχρηστο! Βάλε και το γεγονός πως τα νέα Windows mobile 7 ΔΕΝ θα μπορούν να εγκατασταθούν (επισήμως τουλάχιστον) στο HD2 ...δεν θα σου έλεγα πως είναι μια καλή επένδυση!

B)

όσον αφορά τα win 7 mob έχεις δίκιο, σίγουρα κάποια χακιά θα γίνει όμως και θα μπορείς να τα περάσεις.

Για τα 6.5 σε διάφορα hands on video στο web δεν βλέπω κάποιο glitch, όλα τρέχουν όμορφα και γρήγορα.

Α επίσης εάν θέλεις να παίζεις παιχνίδια στο κινητό, τότε iphone δεν νομίζω να υπάρχει άλλο κινητό με τέτοια παιχνίδια. Αν είσαι πιο business τύπος τότε hd2 χαλαρά.

Βασικά κάνε μια λίστα με το τι θέλεις από το κινητό και βρες αυτό που σου ταιριάζει.

Δημοσ.
όσον αφορά τα win 7 mob έχεις δίκιο, σίγουρα κάποια χακιά θα γίνει όμως και θα μπορείς να τα περάσεις.

Για τα 6.5 σε διάφορα hands on video στο web δεν βλέπω κάποιο glitch, όλα τρέχουν όμορφα και γρήγορα.

Α επίσης εάν θέλεις να παίζεις παιχνίδια στο κινητό, τότε iphone δεν νομίζω να υπάρχει άλλο κινητό με τέτοια παιχνίδια. Αν είσαι πιο business τύπος τότε hd2 χαλαρά.

Βασικά κάνε μια λίστα με το τι θέλεις από το κινητό και βρες αυτό που σου ταιριάζει.

Εγω θα παραμεινω στα λογια του telas εκει που λεει για παιχνιδια...!!!Οτι το iphone ειναι καλο για παιχνιδια...Λετε να μεινω στο iphone???:-):-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγω θα παραμεινω στα λογια του telas εκει που λεει για παιχνιδια...!!!Οτι το iphone ειναι καλο για παιχνιδια...Λετε να μεινω στο iphone???:-):-)

Αν σε ενδιαφέρουν τα games το iphone είναι ...μονόδρομος!

B)

Δημοσ.

Γιατι εγω θελω ενα κινητο που να ειναι smartphone (δλδ εξυπνο κινητο)...Ολα ειναι αυτα που εχω βαλει στο θεμα αυτο.

Και εκτος περι αυτου να μπορει να ειναι και καπως καλη παιχνιδομηνη και ενα απο αυτα ειναι το iphone???

Δλδ απο σα μου πατε προτεινεται το iphone και με το λειτουργικο του αλλα και οτι να μπορει να παιζει παιχνιδια πολυ ανωτερα απο τα αλλα κινητα???B):cool:

Δημοσ.

αν θες παιχνιδια πιο πολυ πηγενε σε iphone με ολες τις δεσμεσεις που εχει (i-tunes, δεν στελνει με bluetooth παρα μονο σε αλλα iphone).... αν θες να εχεις μια καλητερη καμερα να μπανεις στι ιντερνετ με 4.3 ινζτες οθονη και και να το εχεις και σαν φορητο media player παρε hd2..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...