axaxouxas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Καλημερα σε ολους Μετα απο πολυ καιρο, επαννερχωμαι στο σαιτ και θετω ενα θεμα προς προβληματισμο ολων, το οποιο ειτε λιγο ειτε πολυ μας αγγιζει ολους.... Το νετ ειναι ενα μεσο κοινωνικης δυκτυωσης και απιστευτης γνωσης .... Πολλα ατομα το χρεισημοποιουν και ως μεσο κοινωνικης δυκτυωσης (γνωριμιων) Σε παρα πολλες χωρες της ευρωπης και του κοσμου γενικοτερα ειναι μεσο γνωριμιων επαφων και διαδοσης πληροφοριων (αυτος ειναι και ο σκοπος του αλλωστε) Ετσι λοιπον μπηκα κι εγω στο τρυπακι και ειπα να γνωρισω κι εγω μερικα ατομα κατοπιν προτροπης δυο φιλων Ο ενας ''εφυγε'' λεγοντας μου την εξης φραση .... ''Ειναι μια καλη ευκαιρια να βαλεις ενα προσωπο πισω απο καθε νικ νειμ που απευθυνεσαι'' Ο αλλος φιλος μου εμαθε το τσατ μολλις περισσυ και αρχισα ετσι να επικοινωνω με ατομα σε βαθμο που ουτε ο ιδιος φανταστηκα ποτε (λογω του προβληματος βαρυκοιας που εχω) Βγηκα με αρκετα ατομα αλλα αξιολογα, αλλα δηθεν, και ηταν μια πολυ ομορφη εμπειρια για μενα..... Ειδα ομως και τα περιεργα και γιαυτο και αυτο το θρεντ.... Ειδα ατομα τα οποια μπαινουν σε τσατ ΜΟΝΟ για να κοκορευτουν για κατι η για να χλευασουν, η να προκαλεσουν , η να κοροιδεψουν, η και να κανουν το ασχημοτερο φανταζομαι πραγμα ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ * Και ειναι πολλοι αυτοι και αυτος ειναι ο κυριως λογος φανταζομαι για την δημιουργια των λεγομενων ΤΣΑΤ ρουμς * Ειδα παντρεμενες να την πεφτουν σε παλικαρια παρουσια συζηγου και να σπανε πλακα και η μοναξια ειναι πολυ ασχημος συμβουλος και πολλοι την πατανε (αληθεια ποσο αρρωστο ειναι αυτο ?) Εμενα δεν μου ετυχε τετοια φαση αλλα δεν μπορω να ειμαι και σιγουρος ποτε.... Ειδα και κοπελες και αγορια με απειρα ψυχολογικα προβληματα με μοναδικο σκοπο να ξεσπασουν πανω σε οποιον βρουν..... Ολοι λεμε για την Τζουλια .... Να δειτε ποσες Τζουλιες υπαρχουν στο νετ οι οποιες κανουν την Τζουλια να μοιαζει αβγαλτο κοριτσακι..... Θα δειτε και πολλους δηθεν να το παιζουν καποιοι και στην ουσια να ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.... Δεν θα μπω σε λεπτομερειες Ομως το ερωτημα ειναι το εξης..... Αφου το νετ ειναι ενα εργαλειο και ειναι ενα τροπος γνωριμιων κι αυτο... ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ?
Blondeamon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 1) Σταμάτα να μπαίνεις σε τσοντο σαιτ γνωριμιών. Σαν να πηγαίνεις σε μπουρδέλο και να ζητάς πί*α απο κοπέλα με Phd κάνεις... 2) Το Ίντερνετ είναι για να σπάμε τη πλάκα μας, αν θέλεις να κάνεις σοβαρή σχέση και έχεις καταφύγει μόνο εκεί τότε κάτι είναι στραβό πάνω σου και δεν θα στο λύσει κανείς online. 3) Για άτομο που τσατάρεις συνεχώς η ορθογραφία σου είναι απαράδεκτη, βάλε ενα λεξικό στον firefox. Το νόημα του θρεντ είναι οι συναισθηματικές σου ανυσηχίες? Γιατί αν ναι μετράω λοκ σε 10 ποστ. Ο φόβος γνωριμίας υπάρχει γιατί υπάρχει και η (σωστή) προκατάληψη οτι αν ο άλλος απευθύνεται ονλαιν για να κάνει γνωριμία τότε κάτι είναι στραβό πάνω του, τόσο απλά. Νορμάλ άτομο θα βγεί να πάει για ενα ποτό, ενα καφέ, ενα σινεμά, ακόμα και στο λεωφορείο μπορείς να βγάλεις ραντεβού απο γνωριμία. Η βαρηκοια είναι απλά δικαιολογία και πολύ φθηνή, άλλοι σε πολύ χειρότερη κατάσταση και δε το βάζουν κατω.Όσο για αυτες που είναι στα σαιτ και περιμένουν να βγάλουν τη κακία τους...καλά κάνουν. Εσυ τι δουλειά έχεις εκεί? Όπως εσύ γουστάρεις να βρεις κάποια να χώσεις ηλεκτρονικά , έτσι και αυτή μπαίνει να σπάσει τη πλάκα της μαζί σου.... όσο δικαίωμα έχεις εσύ τόσο έχει και αυτή και το λάθος είναι κυρίως δικό σου που μπαίνεις σε αυτή τη νοοτροπία. Το Ίντερνετ είναι για συγκεκριμένα πράματα, οι σχέσεις δεν είναι ενα απο αυτά όσο και αν δε θα αλλάξεις γνώμη διαβάζοντας το.
bluesattack Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Βγηκα με αρκετα ατομα αλλα αξιολογα, αλλα δηθεν, και ηταν μια πολυ ομορφη εμπειρια για μενα..... Ειδα ομως και τα περιεργα και γιαυτο και αυτο το θρεντ.... Oπως και στην κανονικη ζωη.Απλως online τα περιεργα (για σενα , για αλλους μπορει φυσιολογικα , και σιγουρα ολα εχουν καποια εξηγηση ) εκδηλωνονται πιο γρηγορα , πιο ευκολα , η πιο επιθετικα λογω της ανωνυμιας , της μη προσωπικης αρχικα επαφης αρα και της ελλειψης του φοβου απορριψης .
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δεν καταλαβαινω γιατι εκπλησεσαι. Τα chatrooms τουλαχιστον ετσι οπως εχουν γινει σημερα ειναι το λαθος σημειο για να γνωρισεις κοσμο (κατα την γνωμη μου παντα). Γιατι πολυ απλα η πλειοψηφια των χρηστων μπαινει καθαρα και μονο για να γνωρισει καποιον ή καποια για ξεπετα. Εχει χαθει το υφος της παρεας που παλιοτερα υπηρχε, λογικο και αναμενομενο. Επιπλεον, πισω απο τον υπολογιστη ο καθενας μπορει να ειναι οποισδηποτε ιδεαλιστικα θελει να ειναι, να προβαλει δηλαδη μια εικονα του εαυτου του την οποια θα ηθελε να εχει. Αλλα οχι απαραιτητα αυτην που πραγματικα εχει. Κοινως, εγω τωρα μπορει να ειμαι ενας 60ρης συνταξιουχος που δεν εχει τι αλλο να κανει αυτην τη στιγμη, ενα 17χρονο κοριτσακι που θελει να σπασει πλακα trollαροντας πχ, καποιος που κατα τ'αλλα λιωνει στα τσατ αλλα τωρα του ηρθε να τα κραξει, ή μια νοικοκυρα που γραφει οσο περιμενει να γινει το φαγητο. Λοιπον αν εγω εχω φαει τρελη καταπιεση στην πραγματικοτητα πολυ απλα θα βγαλω αυτο που μου λειπει στο τσατ υιοθετοντας μια περσονα ενος virtual βαρυμαγκα. Αν δεν μπορω να σταυρωσω γυναικα μαλλον θα γινω mr loverman flirt expert ή τυπος "Ζητηται αθηναια για real βραδυα με 29χρονο Αδωνη) κ.ο.κ. Καταλαβες τι θελω να πω φανταζομαι. Αρα αν μπω σε ενα τσατ, καποιος που σκεφτεται λιγο ορθολογιστικα θα ειναι επιφυλακτικος απεναντι μου διοτι πολυ απλα δεν εχει αποδειξεις για την αξιοπιστια μου. Εκει αποδιδεται και το γεγονος πως πολυς κοσμος δεν τα χρησιμοποιει με τον τροπο που θα ηθελες (γιατι να μπει σε τετοια διαδικασια φιλτραρισματος πληροφοριων αλλωστε ενω μπορει απλα να βγει για ενα ποτο και να γνωρισει κοσμο?). Παντως προσεχε με τα τσατ διοτι αν οντως σου κανουν εντυπωση αυτα που εγραψες και δεν βαλεις ορια στο ποσο σοβαρα θα τα παρεις θα γινεις το κλασικο θυμα καποιου θα σπασει τρελη πλακα (ναι, παιζοντας με τα συναισθηματα σου) γιατι απλα μπορει και αυτο ειναι αναμενομενο.
peravrexei Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Για μένα αγαπητοί μου κοινωνική δικτύωση είναι να μιλάς και να επικοινωνείς με κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο τον net είναι μέσω κοινωνικής αποξένωσης.
tolis_01 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 η και να κανουν το ασχημοτερο φανταζομαι πραγμα ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ * Που να μπεις και στο /b/
axaxouxas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 1) Σταμάτα να μπαίνεις σε τσοντο σαιτ γνωριμιών. Σαν να πηγαίνεις σε μπουρδέλο και να ζητάς πί*α απο κοπέλα με Phd κάνεις...2) Το Ίντερνετ είναι για να σπάμε τη πλάκα μας, αν θέλεις να κάνεις σοβαρή σχέση και έχεις καταφύγει μόνο εκεί τότε κάτι είναι στραβό πάνω σου και δεν θα στο λύσει κανείς online. 3) Για άτομο που τσατάρεις συνεχώς η ορθογραφία σου είναι απαράδεκτη, βάλε ενα λεξικό στον firefox. Το νόημα του θρεντ είναι οι συναισθηματικές σου ανυσηχίες? Γιατί αν ναι μετράω λοκ σε 10 ποστ. Ο φόβος γνωριμίας υπάρχει γιατί υπάρχει και η (σωστή) προκατάληψη οτι αν ο άλλος απευθύνεται ονλαιν για να κάνει γνωριμία τότε κάτι είναι στραβό πάνω του, τόσο απλά. Νορμάλ άτομο θα βγεί να πάει για ενα ποτό, ενα καφέ, ενα σινεμά, ακόμα και στο λεωφορείο μπορείς να βγάλεις ραντεβού απο γνωριμία. Η βαρηκοια είναι απλά δικαιολογία και πολύ φθηνή, άλλοι σε πολύ χειρότερη κατάσταση και δε το βάζουν κατω.Όσο για αυτες που είναι στα σαιτ και περιμένουν να βγάλουν τη κακία τους...καλά κάνουν. Εσυ τι δουλειά έχεις εκεί? Όπως εσύ γουστάρεις να βρεις κάποια να χώσεις ηλεκτρονικά , έτσι και αυτή μπαίνει να σπάσει τη πλάκα της μαζί σου.... όσο δικαίωμα έχεις εσύ τόσο έχει και αυτή και το λάθος είναι κυρίως δικό σου που μπαίνεις σε αυτή τη νοοτροπία. Το Ίντερνετ είναι για συγκεκριμένα πράματα, οι σχέσεις δεν είναι ενα απο αυτά όσο και αν δε θα αλλάξεις γνώμη διαβάζοντας το. Μαλλον θα συμφωνησω μαζι σου εν μερει... 1ον Δεν ηταν τσοντο σαιτ .... 2ον Η πλακα οτι εγω ΠΟΤΕ δεν την επεσα σε κοπελα για γνωριμια γιατι πολυ απλα ΔΕΝ πιστευω οτι μπορει να ειναι εφικτο αυτο..... Εν μεσω του νετ... Οπως μπορει εχω εγω καποιο προβλημα οπως σωστα εθεσες εν μερει (ειναι πολυ μεγαλη ιστορια αυτη.... και αναξια να αναφερθει πλεον) αλλο τοσο και χειροτερο μπορει να εχει και αυτη το προβλημα... 3ον Δεν επιδιωξα γνωριμια αποκλειστικα με κοπελα για τον λογω που προαναφερα αλλα με παιδια στην ηλικια μου και απο εκει μεσα απο τον κυκλο γνωριμιων οτι προκυψει..... Ηδη αποφασισα καποια πραγματα και τα εχω δρομολογησει... Ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.