alfas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Για να κάνω αποστολή ενος δέματος με air-mail απο Ελλάδα για εξωτερικό (εκτος ΕΕ) πως γίνεται? Δηλαδή που πρέπει να παω στο ταχυδρομείο? Έψαξα στο internet και το μόνο που βρήκα είναι μια αγγλική υπηρεσία!! Έχει κανείς ιδέα?
kofer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Στο ταχυδρομείο φυσικά! Μόνο μια συμβουλή... Επειδή όπως λες θα πάει εκτός ΕΕ, γράψε πάνω "GIFT" ή κάτι παρόμοιο για να μην πληρώσει ο παραλήπτης τελωνεία! Αλλά έτσι κι αλλιώς θα σου δώσουν ένα χαρτάκι να το κολλήσεις στο δέμα μαζί με τα γραμματόσημα που γράφεις τι περιέχει το δέμα... Έστω και εκεί στην περιγραφή πέτα και ένα "GIFT" να είσαι καλυμμένος! Ποτέ δεν είσαι σίγουρος αλλά λέμε...
alfas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Στο ταχυδρομείο φυσικά!Μόνο μια συμβουλή... Επειδή όπως λες θα πάει εκτός ΕΕ, γράψε πάνω "GIFT" ή κάτι παρόμοιο για να μην πληρώσει ο παραλήπτης τελωνεία! Αλλά έτσι κι αλλιώς θα σου δώσουν ένα χαρτάκι να το κολλήσεις στο δέμα μαζί με τα γραμματόσημα που γράφεις τι περιέχει το δέμα... Έστω και εκεί στην περιγραφή πέτα και ένα "GIFT" να είσαι καλυμμένος! Ποτέ δεν είσαι σίγουρος αλλά λέμε... Βασικά θέλω να επιστρέψω σε μια εταιρεία ένα προϊον που αγόρασα και βγήκε ελλατωματικό... Η εταιρεία μου έχει στείλει μια φόρμα που πρέπει να κολλήσω πάνω και αναγράφει. ELECTRONIC GOODS RETURNED UNDER WARRANTY Όπότε gift δεν νομίζω να χρειάζεται να γράψω.... Οι χρεώσεις πόσο περίπου είναι γνωρίζει κάποιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.