freedubus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 η πρωινη εχει αρχιζει να με κουραζει και τελευταια δεν μου πολυαρεσει. καμια προταση; Να την κόψεις.
marantonis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xHPed4yfLIE
NewProject Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 paco rabanne - ULTRAVIOLET man κανεις ??? S:
evabb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 παιδια δεν ξερω αλλα εμενα μου κανει κατι αυτη μονο που κοιταω την αφισα. κι ας μην την εχω μυρισει ποτε :D
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 παιδια δεν ξερω αλλα εμενα μου κανει κατι αυτη μονο που κοιταω την αφισα. κι ας μην την εχω μυρισει ποτε :D The new fragrance for gay.
evabb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 δεν ξερω παντως διαβασα καλη κριτικη σε ενα μπλογκ. ποτε μην λες ποτε. δοκιμασε εστω πρωτα.
evabb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 αμα εσυ ξερεις οτι εισαι αντρας δεν εχεις να φοβηθεις τπτ ουτε να αποδειξεις σε κανεναν τπτ.
stefa_1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Εγω πηρα ενα δειγμα του Hugo XY και μου αρεσε αρκετα και λεω να το αγορασω.
lila coco Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 ενα εχω να σου πω CHRISTIAN DIOR FAHRENHEIT 32 !
Orgasmic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Βλεπω δεν εχει αναφερει κανεις την δικη μου κολωνια, και ειμαι πολυ χαρουμενος για αυτο...
Garnele Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Νιώθεις μοναδικός; Γενικά σταματήστε να δίνετε βάση στην κολόνια και πλυθείτε. Το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο, ανεξαρτήτου αρώματος. Μάθαμε όλοι τώρα μαρκ τζέηκομπ και ντιόρ και ξεχάσαμε τα βασικά.
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Λές βλακείες. Ήμουν τρείς μέρες άπλυτος με τα ίδια ρούχα, ασβός, σώβρακο άεκ, εγώ να μαστουρώνω από την υπερμασχαλίλα μου, και άκυρο θηλυκό λιγώθηκε γιατί παρ΄όλα αυτά μύρισε τη φαρενάιτ που είχα βάλει την πρώτη μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα