freedubus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Η Fahrenheit Absolute είναι πιο βαριά ή πιο ελαφριά από τη σκέτη; Δε τη θυμάμαι ρε γμτ.
evabb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 εσύ δεν το προσέχεις, αλλά το προσέχει το υποσυνείδητό σου, το οποίο "επικοινωνεί" διαφορετικά με το περιβάλλον και πιάνει μυρωδιές που δεν τις προσέχεις εκείνη τη στιγμή (εξ ού και η "χημεία" που λέμε). Τα περαιτέρω είναι γνωστά από το DVD της ξανθιάς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: έρευνα απέδειξε ότι υποσυνείδητα οι γυναίκες βρίσκουν ιδιαίτερα ερεθιστική (σεξουαλικώς) την μυρωδιά του...ιδρώτα! Είναι θέμα αρχέγονου ενστίκτου κλπ κλπ κλπ. Εννοείται ότι σε συνειδητό επίπεδο ξέρουμε όλοι το αποτέλεσμα μιας τέτοιας επαφής :eek: andreas2 γίνε λίγο πιό συκεκριμένος για τους κρυστάλλους γιατί με ενδιαφέρει τι να σου πω... οκ εχει τυχει να με εχει στοιχιωσει γκομενος και να νομιζω οτι τον μυριζω παντου ασε που μια φορα εβαλα μαλακτικο στα ρουχα μου και ηταν η μυρωδια του... ενοειται το σταματησα αμεσως τι να πω.... το αρωμα σημδευει εναν ανθρωπο ανεξαρτητος φυλου;
Lucifer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Η Fahrenheit Absolute είναι πιο βαριά ή πιο ελαφριά από τη σκέτη; Δε τη θυμάμαι ρε γμτ. Δεν νομίζω ότι είναι πιο βαριά ή ελαφριά. Είναι λίγο πιο "γεμάτη" μεν, αλλά δεν είναι και δακρυγόνο.
Freakster Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Πιο.. εμφανής, ούτε εγώ θα την χαρακτήριζα πιο βαριά. (Αα γιεη, μπορούμε και αλλάζουμε μόνοι μας τους τίτλους; Snoob's proposition passed)
leftermann Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 καλά το έβαλες "άνδρα". Το "άντρα" δεν πάει, γιατί το άντρα το σωστό αφήνει την ορμονίλα του να κυριαρχεί στον αέρα γύρω του.
papahlamidas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Εγώ φοράω χρόνια την Jean Paul Gaultier - Le Male Επίσης έχω και την Dior - Fahrenheit H Armani - BlackCode είναι επίσης πολύ καλή. Πείρα ένα αραβικό άρωμα από Dubai που μυρίζει σαν πορτοκάλι το όποιο είναι ότι πιο βαρύ έχω δοκιμάσει. Θέμα είναι να το έχω βάλει 3 φορές Εδώ ένα site αραβικά αρώματα. Στο Carrefur του Αλίμου πριν 3 χρόνια που είχα πάει είχε χύμα αρώματα και από γνωστές μάρκες.
freedubus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Θα σας πώ τι έκανα κάποτε. Κάθε 2-3 μέρες, πέρναγα απ' το Χόντος Ιπποκράτους και λουζόμουν με άρωμα από τα δείγματα. 'Εβαζα παντού, χέρια, λαιμό, σβέρκο, μαλλιά έτσι ώστε να κρατήσει η μυρωδιά 2-3 μέρες μέχρι να κάνω μπάνιο και ξαναπήγαινα για ανεφοδιασμό, διαφορετικό άρωμα κάθε φορά. Και ΤΖΑΜΠΑ και οσφραντική ΠΟΙΚΙΛΙΑ με ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αρώματα. Σωστός ο φρη; Μπορείτε να ιδρύσετε εκκλησία προς τιμήν μου τώρα. 1
Lucifer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Φρίκης είσαι ρε, εγώ μόνο στα αεροδρόμια το κάνω αυτό για να φτάνω ΦΡΕΣΚΟΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟΣ.
freedubus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 'Exω δοκιμάσει και στα αεροδρόμια αλλά συνήθως είναι τόσο υψηλά τα επίπεδα της "μασχαλίλας του ταξιδιώτη" μου που ο συνδυασμός με κολώνια είναι αηδιαστικός. Μου φτάνει να με στραβοκοιτάζουν οι διπλανοί, δε θα ήθελα και να με αδειάσουν από τα 10000 πόδια.
SweeT_DreamS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 εσύ δεν το προσέχεις, αλλά το προσέχει το υποσυνείδητό σου, το οποίο "επικοινωνεί" διαφορετικά με το περιβάλλον και πιάνει μυρωδιές που δεν τις προσέχεις εκείνη τη στιγμή (εξ ού και η "χημεία" που λέμε). Τα περαιτέρω είναι γνωστά από το DVD της ξανθιάς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: έρευνα απέδειξε ότι υποσυνείδητα οι γυναίκες βρίσκουν ιδιαίτερα ερεθιστική (σεξουαλικώς) την μυρωδιά του...ιδρώτα! Είναι θέμα αρχέγονου ενστίκτου κλπ κλπ κλπ. Εννοείται ότι σε συνειδητό επίπεδο ξέρουμε όλοι το αποτέλεσμα μιας τέτοιας επαφής :eek: andreas2 γίνε λίγο πιό συκεκριμένος για τους κρυστάλλους γιατί με ενδιαφέρει Τι λέει! Τι λέει!!! Ίου!
papahlamidas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Τι λέει! Τι λέει!!! Ίου! Για αυτό λέει υποσυνείδητα... Ισχύει γενικά αλλά δεν είναι κανόνας. Αν και πιστεύω δεν παίζει να λειτουργήσει σωστά σαν πρώτη εντύπωση
freedubus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Τη μυρωδιά του αγνού ιδρώτα εννοεί, όχι την τραγίλα που προκαλούν τα βακτήρια που ανακατεύονται με τον ιδρώτα.
minarokeftes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Μιας και έχω χαλάσει πολύ χρήμα για το άθλημα, έχω να προτείνω τις εξής: Λατρεμένη και αγορασμένη 4 φορές. Armani Attitude Όπως είπαν και παραπάνω... Armani Code Αυτό τον καιρό έχω τρελαθεί με την νέα attitude. Armani Attitude Extreme Πάμε στην... Bvlgari Aqva Ακόμη μία τηε ίδιας εταιρείας... Bvlgari Pour Homme Περνάμε στην... Azzaro Άλλη μία φοβερή είναι η... Lancome Hypnose Πάμε στην εγνωσμένη αξία των Hugo... Hugo Boss Baldessarini Del Mar Επίσης τρελαίνομαι με την κλασσική την... Hugo Αυτή δεν την έχω αγοράσει, αλλα είναι η επόμενή μου. Την μύρισα και τρελάθηκα... Carolina Herrera 212 Sexy Men Επίσης όπως έχουν πει οι Fahrenheit και Fahrenheit 32 είναι τρομερές, με την δεύτερη να είναι πιο "απαλή" Αυτές λοιπόν είναι οι προτάσεις μου, δοκιμασμένες όλες. Να σημειώσω οτι στην πλειοψηφία τους είναι βαριά αρώματα. ΥΓ. Ακριβούτσικο κόλλημα όμως τα αρώματα... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2010 από minarokeftes
papahlamidas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Ετικέτεςανδρική ιδρωτίλα, αντρίλα, βαρβατίλα, κολώνια, κρύσταλλα στις μασχάλες;;, νερό της τουαλέτας Έλεος ρεεεεε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα