Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

προφανώς ναι, αν ψάχνεις για καταστήματα με ιμιτασιόν δε νομίζω ότι φιλοξενούνται στο σκρουτζ. Αλλά και πάλι δεν παίρνω όρκο, δεν είναι δυνατό να γνωρίζω τόσες εκατοντάδες καταστήματα στο σκρουτζ τι καπνό φουμάρουν 

Οι τιμες ειναι καταπληκτικες παντως. Κατι πρεπει να κανω για να καταφερω να παραγγειλω απο εκει. Ας οψεται ο ιος και που δεν θα κατεβω Ελλαδα φετος.

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Εγω λέω αντί για αρώματα κάντε πιο πολυ μπάνιο.Τα αρώματα βγήκαν για να καλύπτετε η δυσοσμία.

Σαμπουαν ( teatree lemon η’ lenanter  κάπου στα 22 ευρώ το μικρό μπουκαλάκι )αφρόλουτρα φαρμακευτικά πάντα , αποσμητικά Vichy , και μια φαρμακευτική κρέμα  ξυρισματοσ με παρά πολυ  διακριτικό άρωμα. Επενδύστε σε αυτά τα είδη παρά στα αρώματα. Με το που φοράς το άρωμα σε μισή ώρα κολλάς όλος και καταντάει κουραστικό και για τους τριγύρω. Σκεφτείτε το.

Οτι κι αν εγραψες σε αυτο το ποστ απλα δεν ισχυει. Προφανως δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε σου αρωμα, κι οσες φορες το δοκιμασες το εκανες με λαθος τροπο και για λαθος λογο.

1. Το αρωμα δεν βγηκε για να καλυπτει τη δυσοσμια. Σαν να λες οτι οι γυναικες που στην πλειοψηφια τους φορανε αρωμα ειναι βρωμικες...Ουτε καν.

2. Το αρωμα δεν κολλαει, εκτος αν δεν ξερεις να το χρησιμοποιεις σωστα, ή αν φορας ΚΑΚΟ ιμιτασιον

3. Το αρωμα δεν κατανταει κουραστικο για κανεναν, εκτος αν δεν ξερεις να το χρησιμοποιεις ή αν επιδιωκεις εσυ να σπας μυτες (οποτε επανερχομαστε στο "δεν ξερεις να το χρησιμοποιεις").

Το αρωμα ειναι προσωπικη πινελια του καθενος, ειναι που οι αλλοι θα θεωρησουν ως κομματι του εαυτου σου και αυτο το οποιο μια γυναικα θα θυμαται ανεξιτηλα (αν εχεις παρε-δωσε με γυναικες, γιατι με οσα γραφεις περι αρωματων, εχω τις αμφιβολιες μου).

Επισης δεν ταιριαζει το καθε αρωμα στον καθενα. Μπορει το ταδε αρωμα οταν το φορας εσυ να μαγνητιζει κι οταν το φοραω εγω να ειναι αποκρουστικο. Το να βρεις τι σου ταιριαζει φυσικα δεν ειναι κατι απλο και χρειαζεται ειλικρινες feedback απο κοντινους ανθρωπους.

Συμπερασμα χωρις να υπονοω κατι: Ξεκινα να συναναστρεφεσαι με το φυλο της αρεσκειας σου. Εισαι πισω, αληθεια. Αλλο να λες οτι δε γουσταρεις το αρωμα (προσωπικ επιλογη και γουστο-καπελο του καθενος), αλλο οσα εγραψες παραπανω που ειναι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα και μαρτυρουν άλλα πραγματα.

9 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

προφανώς ναι, αν ψάχνεις για καταστήματα με ιμιτασιόν δε νομίζω ότι φιλοξενούνται στο σκρουτζ. Αλλά και πάλι δεν παίρνω όρκο, δεν είναι δυνατό να γνωρίζω τόσες εκατοντάδες καταστήματα στο σκρουτζ τι καπνό φουμάρουν 

Μην παιρνεις καθολου ορκο :)

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ritchie77 είπε

Κάθε μέρα κάνω μπάνιο, έχω 8 διαφορετικά σαμπουάν άρα 8 διαφορετικές μυρωδιές και αυτή τη στιγμή 4 αφρόλουτρα. Και κρέμα σώματος και άφτερ σέηβ κρέμα και τα πάντα. Αλλά το καλό άρωμα δίνει κάτι το έλεγκαντ. Αυτό που λες ότι κολλάς όλος δεν το καταλαβαίνω. Ή δεν ξέρεις να βάζεις το άρωμα ή έχεις κανένα μάπα από αυτά του κιλού στα σούπερ μάρκετ

Φιλε μου Εγω δεν έχω 15 σαμπουάν και αλλά τόσα αφρόλουτρα από σούπερ μάρκετ.. τωρα τα teatree depot Vichy κλπ σου φαίνονται κινεζικά γιατ δεν τα έχουν στα σουπερμάρκετ από όπου σίγουρα πας. Κολόνιες έπαιρνα μόνο από αεροδρόμια αλά οκ ότι πεις. Από σούπερ ούτε καν ψωνίζω γιατί δεν έχουν τα προϊόντα που θέλω.

1 ώρα πριν, evabb είπε

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ο άντρας που μυρίζει ωραία και σωστά έχει άλλη κλάση. Το καλό το άρωμα το πληρώνεις. 

Πολύ ωραία, ελαφριά και καλοκαιρινή είναι η Light blue Dolce Gabbana. 

Κυρία μου δεν το περίμενα αυτό από εσάς. Το να μυρίζουμε σωστά και ωραία δεν σημαίνει 8 αφρόλουτρα και 15 σαμπουάν . Ένα και καλό. Σταθερά φαρμακευτικά προϊόντα φαρμακείου και επώνυμα.οχι fa ultras και λοιπές αηδίες.

Για να ανέβω στην εκτίμηση σας πάλι λίγο άρωμα μόνο όταν και μόνο φοράω κοστούμι.( σχεδόν ποτέ).. Chanel allure.  
Η πομάδα uppercut που βάζω τωρα 5 χρόνια είναι το μόνο άρωμα που μπορώ να ανεχτώ επάνω μου.

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

τωρα τα teatree depot Vichy κλπ σου φαίνονται κινεζικά γιατ δεν τα έχουν στα σουπερμάρκετ από όπου σίγουρα πας.

μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια φίλε μου. Το ότι πειράχτηκες με κάτι που γράφτηκε δε νομίζω ότι σου δίνει το δικαίωμα να υποβαθμίζεις τη συζήτηση με κακιούλες. Δεν τρέχει και τίποτα, get over it και συνέχισε τη ζωή σου όπως γουστάρεις. 

6 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ένα και καλό.

Το ότι ισχύει κάτι για σένα δε σημαίνει ότι το ασπαζόμαστε όλοι, διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις.

6 λεπτά πριν, mp123 είπε

Σταθερά φαρμακευτικά προϊόντα φαρμακείου και επώνυμα.οχι fa ultras και λοιπές αηδίες.

Πήρες ένα vichy με 8 ευρώ και νομίζεις ότι μπορείς να παραδίδεις και μαθήματα? και ποιος σου είπε τι παίρνουμε και τι δεν παίρνουμε εμείς? απ' το μυαλό σου τα βγάζεις? σύνελθε σε παρακαλώ

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mp123 είπε

Φιλε μου Εγω δεν έχω 15 σαμπουάν και αλλά τόσα αφρόλουτρα από σούπερ μάρκετ.. τωρα τα teatree depot Vichy κλπ σου φαίνονται κινεζικά γιατ δεν τα έχουν στα σουπερμάρκετ από όπου σίγουρα πας. Κολόνιες έπαιρνα μόνο από αεροδρόμια αλά οκ ότι πεις. Από σούπερ ούτε καν ψωνίζω γιατί δεν έχουν τα προϊόντα που θέλω.

Κυρία μου δεν το περίμενα αυτό από εσάς. Το να μυρίζουμε σωστά και ωραία δεν σημαίνει 8 αφρόλουτρα και 15 σαμπουάν . Ένα και καλό. Σταθερά φαρμακευτικά προϊόντα φαρμακείου και επώνυμα.οχι fa ultras και λοιπές αηδίες.

Για να ανέβω στην εκτίμηση σας πάλι λίγο άρωμα μόνο όταν και μόνο φοράω κοστούμι.( σχεδόν ποτέ).. Chanel allure.  
Η πομάδα uppercut που βάζω τωρα 5 χρόνια είναι το μόνο άρωμα που μπορώ να ανεχτώ επάνω μου.

Δεν εχει τυχει να το μυρισω το allure, αλλα chanel ειναι, κακο δεν μπορει να ειναι. Απο κει και περα ειναι θεμα γουστου. Γενικα τα channel που πεφτουν λιγο βαρια σε γενικες γραμμες οχι οτι δεν εχω και εξαιρεσεις. Κακως παντως που το κρατας μονο για το κουστουμι. Ενα ψιτ το πρωι οπως φευγεις δεν ειναι τιποτα. Αν οντως νιωθεις οτι σου κολλαει στο δερμα τοτε ψεκασε το πανω στα ρουχα σου. Εγω μονο πανω στα ρουχα μου βαζω αρωμα γιατι κανω ευκολα αλλεργιες και δεν θελω να το διακινδυνευσω.

Το αρωμα του αφρολουτρου παντως δεν κραταει παντως πολυ ωρα. Μεσα σε μια ωρα το πολυ εχει φυγει κι αυτο αν ειχε εξ αρχης πολυ δυνατο αρωμα. Δεν χρειαζεσαι 15 αφρολουτρα εκτος κι αν οντως σου αρεσει να κανεις αλλαγες στο μπανιο. Αυτο ειναι καθαρα για να το μυρισεις εσυ, μπορει να εχεις καποια ευαισθησια στην τελικη. Το αρωμα στο μπουκαλακι ειναι για να σε μυρισουν οι αλλοι. Οι απλυτοι αρωματισμενοι καιγονται στο πυρ το εξωτερο της κολασεως. Καλυτερα μπανιαρισμενος και χωρις αρωμα παρα το αναποδο. Το ιδανικο βεβαια ειναι και καθαρος και παρφουμαρισμενος.

26 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια φίλε μου. Το ότι πειράχτηκες με κάτι που γράφτηκε δε νομίζω ότι σου δίνει το δικαίωμα να υποβαθμίζεις τη συζήτηση με κακιούλες. Δεν τρέχει και τίποτα, get over it και συνέχισε τη ζωή σου όπως γουστάρεις. 

Το ότι ισχύει κάτι για σένα δε σημαίνει ότι το ασπαζόμαστε όλοι, διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις.

Πήρες ένα vichy με 8 ευρώ και νομίζεις ότι μπορείς να παραδίδεις και μαθήματα? και ποιος σου είπε τι παίρνουμε και τι δεν παίρνουμε εμείς? απ' το μυαλό σου τα βγάζεις? σύνελθε σε παρακαλώ

Ενταξει δεν εχει σημασια ποιος εχει τα περισσοτερα αφρολουτρα. Ας ειμαστε καθαροι κι ας πλενομαστε με αρκαδι.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, evabb είπε

Οι τιμες ειναι καταπληκτικες παντως. Κατι πρεπει να κανω για να καταφερω να παραγγειλω απο εκει. Ας οψεται ο ιος και που δεν θα κατεβω Ελλαδα φετος.

Μαααα.... FragraceX?

37 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ωραιοτατο το Αllure. Και το Allure Sport επισης. Κανενα απο τα οποια δεν μυριζει πολλη ωρα πανω μου :(

Η uppercut εχει υπεροχη μυρωδια, η κοκκινη δλδ γιατι η μπεζ ειναι πολυ "καπουτσινο", αλλα φευγει σε 5 λεπτα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stormrain είπε

Μαααα.... FragraceX?

Ωραιοτατο το Αllure. Και το Allure Sport επισης. Κανενα απο τα οποια δεν μυριζει πολλη ωρα πανω μου :(

Η uppercut εχει υπεροχη μυρωδια, η κοκκινη δλδ γιατι η μπεζ ειναι πολυ "καπουτσινο", αλλα φευγει σε 5 λεπτα.

Μολις με σκοτωσες. Δεν ειχα ιδεα γι αυτο το site. Ειναι σιγουρα αυθεντικα τα προιντα του;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, evabb είπε

Δεν εχει τυχει να το μυρισω το allure, αλλα chanel ειναι, κακο δεν μπορει να ειναι. Απο κει και περα ειναι θεμα γουστου. Γενικα τα channel που πεφτουν λιγο βαρια σε γενικες γραμμες οχι οτι δεν εχω και εξαιρεσεις. Κακως παντως που το κρατας μονο για το κουστουμι. Ενα ψιτ το πρωι οπως φευγεις δεν ειναι τιποτα. Αν οντως νιωθεις οτι σου κολλαει στο δερμα τοτε ψεκασε το πανω στα ρουχα σου. Εγω μονο πανω στα ρουχα μου βαζω αρωμα γιατι κανω ευκολα αλλεργιες και δεν θελω να το διακινδυνευσω.

Το αρωμα του αφρολουτρου παντως δεν κραταει παντως πολυ ωρα. Μεσα σε μια ωρα το πολυ εχει φυγει κι αυτο αν ειχε εξ αρχης πολυ δυνατο αρωμα. Δεν χρειαζεσαι 15 αφρολουτρα εκτος κι αν οντως σου αρεσει να κανεις αλλαγες στο μπανιο. Αυτο ειναι καθαρα για να το μυρισεις εσυ, μπορει να εχεις καποια ευαισθησια στην τελικη. Το αρωμα στο μπουκαλακι ειναι για να σε μυρισουν οι αλλοι. Οι απλυτοι αρωματισμενοι καιγονται στο πυρ το εξωτερο της κολασεως. Καλυτερα μπανιαρισμενος και χωρις αρωμα παρα το αναποδο. Το ιδανικο βεβαια ειναι και καθαρος και παρφουμαρισμενος.

Δεν ξέρω όσο μεγαλώνω δεν μπορώ τα αρώματα πάνω μου.Δεν θα βγω έξω για να κάνω εντύπωση στο άλλο φύλο με το άρωμα. Καταλαβενρις τι ενοω.Το ίδιο και στις γυναίκες. Προτοιμω να έχουν ένα ελαφρύ άρωμα αλλα  σε body lotion. Ότι άρωμα υπάρχει πχ Chanel allure γυναικείο σε body lotion.

4 λεπτά πριν, stormrain είπε

Μαααα.... FragraceX?

Φυσικα την κόκκινη. Μια φορά την uppercut και φορά την tenax την κίτρινη.ποτε συνέχεια την ίδια. Δυο εναλλάξ όταν τελειώνει η μια.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Δεν ξέρω όσο μεγαλώνω δεν μπορώ τα αρώματα πάνω μου.Δεν θα βγω έξω για να κάνω εντύπωση στο άλλο φύλο με το άρωμα. Καταλαβενρις τι ενοω.Το ίδιο και στις γυναίκες. Προτοιμω να έχουν ένα ελαφρύ άρωμα αλλα  σε body lotion. Ότι άρωμα υπάρχει πχ Chanel allure γυναικείο σε body lotion.

Κοιτα κι εγω παντρεμενη ειμαι οποτε δεν ψαχνομαι. Απλα θεωρω οτι δινει κυρος το αρωμα. Ειναι ολο το πακετο. Οσο πιο προσεγμενη ειναι η εμφανιση σου (εννοω να εισαι κομψος/η) τοσο καλυτερη εικονα δινεις στους γυρω σου ειδικα αν η δουλεια σου εχει να κανει με κυρος ή καποιους ειδους ηγεσια. Ειναι καθαρα ψυχολογικο τρικ και τιποτα παραπανω αλλα πιανει. Επισης η οσφρηση ειναι η αισθηση που δημιουργει τις πιο δυνατες αναμνησεις (επιστημονικα αποδεδειγμενα). Πχ εχω συνδεσει αρρηκτα το J'adore της Dior με την νονα μου. Οποτε το μυριζω ειναι ο πρωτος ανθρωπος που μου ερχεται στο μυαλο.

Τα body lotions ειναι καλα για το καλοκαιρι γιατι κρατανε περισσοτερο με την ζεστη.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, evabb είπε

Μολις με σκοτωσες. Δεν ειχα ιδεα γι αυτο το site. Ειναι σιγουρα αυθεντικα τα προιντα του;

Ειναι 100% αυθεντικα, μαλιστα εχει και testers σε πολυ καλες τιμες αν πετυχεις αυτο που ζητας. Υπαρχει νομιζω και αρκετα μεγαλο thread καπου εδω ;)

Εγω απο κει παιρνω συνηθως.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω απογοητευτεί πολύ με την επιλογή που έκανα πριν 4 μήνες αγοράζοντας την Tom Ford Oud Wood έπειτα από διθυραμβικά σχόλια και αξιολογήσεις στο youtube και σε sites αλλά και μου άρεσε το άρωμα στο δοκιμαστικό χάρτι που μου έδωσε η κοπέλα, το οποιό το άφησα 1 μέρα ολοκληρη για να παρακολουθώ την εξελιξή του πριν προβω στην αγορά.

Μάλιστα την αγόρασα και από σοβαρό και αξιόπιστο store, στο Attica, με έπτωση μεν (190ε τα 100ml) ωστόσο δεν έχει καθόλου καλή απόδοση πάνω στο δέρμα μου. Την βάζω και έπειτα από μιση ώρα δεν αισθάνομαι καμία μυρωδιά και παρόλο που την βάζω όλο αυτό το διάστημα δεν έχω πάρει ΚΑΝΕΝΑ κομπλιμέντο. Δηλαδή πλήρης κατάρρευση του μύθου γύρω από το άρωμα αυτό στη περιπτωσή μου, ενώ, με άλλα αρώματα που τα είχα αγοράσει στο 1/4 των χρημάτων, όπως τη Burberry London (φοβερό άρωμα για χειμερινή περίοδο αν και αυτό πάλι έχει μικρή διάρκεια), καθώς και άλλη μια του Miyake. Μιλάμε για απογοήτευση, και κρίμα, διότι επένδυσα στο άρωμα δίνοντας πρώτη φορά τόσα λεφτά.

Οπότε 2 τινά: Ή έπεσα σε περίεργο μπουκάλι ή απλά δεν κάνει καλή χημεία το άρωμα με το δέρμα μου. Θα δοκιμάσω άλλη μια φορά του Tom Ford την Fougere D' Argent ή την Tobacco Oud, θα έπαιρνα την Vanille αλλά την μυρίζω έξω αρκετά συχνά και δεν μου κάνει τόσο ανδρική όσο θα'θελα, να δω αν εν γένει δεν μου ταιριάζουν τα αρώματα του συγκεκριμένου οίκου.

Επεξ/σία από JimxxZe
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Από τα καλύτερα αρώματα που είχα ποτέ ήταν το Roma, της Laura Biagiotti, με είχαν σταματήσει αρκετές φορές στο δρόμο για να μου κάνουν κοπλιμέντο, και δεν είμαι κανένας Brad Pitt...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, evabb είπε

Κοιτα κι εγω παντρεμενη ειμαι οποτε δεν ψαχνομαι. Απλα θεωρω οτι δινει κυρος το αρωμα. Ειναι ολο το πακετο. Οσο πιο προσεγμενη ειναι η εμφανιση σου (εννοω να εισαι κομψος/η) τοσο καλυτερη εικονα δινεις στους γυρω σου ειδικα αν η δουλεια σου εχει να κανει με κυρος ή καποιους ειδους ηγεσια. Ειναι καθαρα ψυχολογικο τρικ και τιποτα παραπανω αλλα πιανει. Επισης η οσφρηση ειναι η αισθηση που δημιουργει τις πιο δυνατες αναμνησεις (επιστημονικα αποδεδειγμενα). Πχ εχω συνδεσει αρρηκτα το J'adore της Dior με την νονα μου. Οποτε το μυριζω ειναι ο πρωτος ανθρωπος που μου ερχεται στο μυαλο.

Τα body lotions ειναι καλα για το καλοκαιρι γιατι κρατανε περισσοτερο με την ζεστη.

Εγω τωρα πια προτοιμω την φυσική φρεσκάδα και καθαριότητα.αρωματα 4 έχω αλλάξει κάθε 5 χρόνια. Quasar , Azzaro chrome , aqua di gio , allure.παντα διακριτικά αρώματα. .Ειδικα το πρώτο αν και άγνωστο για εμένα ήταν το καλύτερο.

Δεν πιστευω ότι δίνει κύρος το άρωμα. Στην γυναίκα οκ τις δίνει θυλικοτητα .κυρος όχι.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, evabb είπε

Πολλα αρωματα μου θυμιζουν αγαπημενους μου ανθρωπους(τα ειχα συνδεσει μαζι τους).Επισης ναι εχει τυχει να περασει διπλα μου καποιος(α)και να  με εντυπωσιασει το αρωμα του.Τωρα τελευταια πηρα το light blue και δεν με τρελλανε(αντιθετα σε γυναικα το light blue ειναι υπεροχο).Το cool water ειναι απαλο αλλα δεν κραταει φετος δοκιμασα το hot water(davidoff)και ειναι πολυ καλυτερο.Παντως χειμωνα τελειο αρωμα που με εχει εντυπωσιασει σε γυναικα ειναι της Boucheron το Jaipur (δεν ξερω πως ειναι το ανδρικο).

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Dannie είπε

Πολλα αρωματα μου θυμιζουν αγαπημενους μου ανθρωπους(τα ειχα συνδεσει μαζι τους).Επισης ναι εχει τυχει να περασει διπλα μου καποιος(α)και να  με εντυπωσιασει το αρωμα του.Τωρα τελευταια πηρα το light blue και δεν με τρελλανε(αντιθετα σε γυναικα το light blue ειναι υπεροχο).Το cool water ειναι απαλο αλλα δεν κραταει φετος δοκιμασα το hot water(davidoff)και ειναι πολυ καλυτερο.Παντως χειμωνα τελειο αρωμα που με εχει εντυπωσιασει σε γυναικα ειναι της Boucheron το Jaipur (δεν ξερω πως ειναι το ανδρικο).

το cool water το ειχα για το γυμναστηριο. Ειναι αρκετα δροσερο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...