Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά θέλω να ξέρω από ποιό όριο και πάνω αξίζει ο κόπος...

Έχω καταλήξει στις (να δω αν τις βρω και σε κατάστημα):

Azzaro Pour Homme

Davidoff Cool Water

Επεξ/σία από nikoscheng
  • Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikoscheng είπε

Φίλε μου δεν υπάρχει αυτό που λες. Για μένα αξίζει ο κόπος να δώσεις τα 60-70 για την Τερεντερμες. Για σένα το όριο μπορεί να είναι τα 30. Γύρω στα 30 είχα βρει το angel του mugler αλλά ήταν η μικρή συσκευασία, 25ml ή 30ml, δε θυμάμαι. Aλλά δε θα έδινα τα 150-160 για 50 ml μιας Tom Ford Tobacco Vanille και ας μου αρέσει. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εκπληκτικη η Terre D' Hermes, αλλα λιγο βαρια για τη ζεστη νομιζω. Τωρα τελευταια εχω κολλησει με την Un Jardin Sur La Lagune απο τη unisex σειρα του. 

Και βλεποντας το πρωτο ποστ μου στο νημα, αναπολω την Blv Notte που δυστυχως ο κυρ Βουλγαρης αποφασισε να καταργησει 😛

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nikoscheng είπε

Έχω καταλήξει στις (να δω αν τις βρω και σε κατάστημα):

Azzaro Pour Homme

Davidoff Cool Water

Μια πολύ vfm επιλογή είναι το Calvin Klein Be. ωραίο και όχι πολύ έντονο άρωμα.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, stormrain είπε

Εκπληκτικη η Terre D' Hermes, αλλα λιγο βαρια για τη ζεστη νομιζω.

Τη φοράω και το καλοκαίρι, γενικά όλο το χρόνο. Αν θέλω και κάτι ανάλαφρο έχω την Acqua Di Gio, ας την τσεκάρει και αυτή ο φίλος

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω λέω αντί για αρώματα κάντε πιο πολυ μπάνιο.Τα αρώματα βγήκαν για να καλύπτετε η δυσοσμία.

Σαμπουαν ( teatree lemon η’ lenanter  κάπου στα 22 ευρώ το μικρό μπουκαλάκι )αφρόλουτρα φαρμακευτικά πάντα , αποσμητικά Vichy , και μια φαρμακευτική κρέμα  ξυρισματοσ με παρά πολυ  διακριτικό άρωμα. Επενδύστε σε αυτά τα είδη παρά στα αρώματα. Με το που φοράς το άρωμα σε μισή ώρα κολλάς όλος και καταντάει κουραστικό και για τους τριγύρω. Σκεφτείτε το.

Επεξ/σία από mp123
  • Sad 1
Δημοσ.

Κάθε μέρα κάνω μπάνιο, έχω 8 διαφορετικά σαμπουάν άρα 8 διαφορετικές μυρωδιές και αυτή τη στιγμή 4 αφρόλουτρα. Και κρέμα σώματος και άφτερ σέηβ κρέμα και τα πάντα. Αλλά το καλό άρωμα δίνει κάτι το έλεγκαντ. Αυτό που λες ότι κολλάς όλος δεν το καταλαβαίνω. Ή δεν ξέρεις να βάζεις το άρωμα ή έχεις κανένα μάπα από αυτά του κιλού στα σούπερ μάρκετ

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ritchie77 είπε

Κάθε μέρα κάνω μπάνιο, έχω 8 διαφορετικά σαμπουάν άρα 8 διαφορετικές μυρωδιές και αυτή τη στιγμή 4 αφρόλουτρα. Και κρέμα σώματος και άφτερ σέηβ κρέμα και τα πάντα. Αλλά το καλό άρωμα δίνει κάτι το έλεγκαντ. Αυτό που λες ότι κολλάς όλος δεν το καταλαβαίνω. Ή δεν ξέρεις να βάζεις το άρωμα ή έχεις κανένα μάπα από αυτά του κιλού στα σούπερ μάρκετ

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ο άντρας που μυρίζει ωραία και σωστά έχει άλλη κλάση. Το καλό το άρωμα το πληρώνεις. 

Πολύ ωραία, ελαφριά και καλοκαιρινή είναι η Light blue Dolce Gabbana. 

Επεξ/σία από evabb
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

αυτή εδώ εννοείς? https://www.skroutz.gr/s/83930/Bvlgari-Blv-Notte-Pour-Homme-Eau-de-Toilette-50ml.html

αν ναι, ενδιαφέρουσα τιμή για 50 ml

Αυτην εννοω, αλλα αν πατησεις στο προιον σε πεταει στην κλασικη την Blv :lol: 

Κριμα γιατι ελεγα να στοκαρω!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stormrain είπε

Αυτην εννοω, αλλα αν πατησεις στο προιον σε πεταει στην κλασικη την Blv :lol: 

Κριμα γιατι ελεγα να στοκαρω!

σωστός δεν το είχα προσέξει. Και ήμουν έτοιμος να περάσω αύριο από κει να την τσεκάρω 😔

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ritchie77 είπε

σωστός δεν το είχα προσέξει. Και ήμουν έτοιμος να περάσω αύριο από κει να την τσεκάρω 😔

Ειχε τρομερο αρωμα εν τω μεταξυ, mix του κλασικου Blv αλλα πιο spicy. Και κραταγε και πολυ. Αλλα μαλλον δεν ηταν αρκετα εμπορικη 😛

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stormrain είπε

Αλλα μαλλον δεν ηταν αρκετα εμπορικη 😛

Προφανώς κάποια αρώματα λόγω διαφορετικής αίσθησης στην όσφρηση να μην αρέσουν σε πολλούς και κάποιοι να τα ερωτεύονται.

Σε άλλη περίπτωση έπεσα πάνω σε αυτό και μου φαίνεται πολύ φτηνό πλέον. https://www.skroutz.gr/s/1748093/Calvin-Klein-CK-One-Eau-de-Toilette-200ml.html

Είναι από τα αρώματα που έχω αλλά ύστερα από τόσο καιρό δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν μου αρέσει ή όχι. Το γεγονός ότι δεν το προτιμώ σε ιδιαίτερες περιστάσεις τότε μάλλον η απάντηση είναι προς το όχι αλλά και πάλι δεν είναι ότι δε μου αρέσει 

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

Προφανώς κάποια αρώματα λόγω διαφορετικής αίσθησης στην όσφρηση να μην αρέσουν σε πολλούς και κάποιοι να τα ερωτεύονται.

Σε άλλη περίπτωση έπεσα πάνω σε αυτό και μου φαίνεται πολύ φτηνό πλέον. https://www.skroutz.gr/s/1748093/Calvin-Klein-CK-One-Eau-de-Toilette-200ml.html

Είναι από τα αρώματα που έχω αλλά ύστερα από τόσο καιρό δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν μου αρέσει ή όχι. Το γεγονός ότι δεν το προτιμώ σε ιδιαίτερες περιστάσεις τότε μάλλον η απάντηση είναι προς το όχι αλλά και πάλι δεν είναι ότι δε μου αρέσει 

ειναι αυθεντικα ολα τα αρωματα στο site ή τσαμπα καθομαι και τα χαλβαδιαζω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, evabb είπε

ειναι αυθεντικα ολα τα αρωματα στο site ή τσαμπα καθομαι και τα χαλβαδιαζω.

προφανώς ναι, αν ψάχνεις για καταστήματα με ιμιτασιόν δε νομίζω ότι φιλοξενούνται στο σκρουτζ. Αλλά και πάλι δεν παίρνω όρκο, δεν είναι δυνατό να γνωρίζω τόσες εκατοντάδες καταστήματα στο σκρουτζ τι καπνό φουμάρουν 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...