johnny93 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Καλησπερα παιδια. Εχω κανει ενα μικρο server μεσα σε virtual machine, του εχω φορεσει Ubuntu 8.04 Server x64 και μαζι με το site που hostarei, hostarei και ενα mail server. Το προβλημα μου ειναι το εξης: ενω σε googlemail στελνει email κανονικα σε hotmail δεν στελνει και μ κανει αναφορα οτι δεν μπορει να λαβει emails απο dynamic IPs (που εχω και εγω αλλα ο server εχει domain μεσω του dyndns.com) και μου γινεται report λεγοντας με λιγα λογια αυτο: host mx4.hotmail.com[65.55.92.152] said: 550 DY-001 Mail rejected by Windows Live Hotmail for policy reasons. We generally do not accept email from dynamic IP's as they are not typically used to deliver unauthenticated SMTP e-mail to an Internet mail server. http://www.spamhaus.org maintains lists of dynamic and residential IP addresses. If you are not an email/network admin please contact your E-mail/Internet Service Provider for help. Email/network admins, please visit http://postmaster.live.com for email delivery information and support (in reply to MAIL FROM command) Πηγα λοιπον στο postmaster.live.com και δε βρηκα καποια λυση, οποτε μετα εψαξα στο γουγλη αλλα δεν βρηκα και πολλα (ισως να μην εψαξα αρκετα) οποτε χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Γινεται να μπορεσω να στειλω σε hotmail και αν ναι πως ; Ευχαριστω προκαταβολικα PS: Το control panel που χρησιμοποιω ειναι το ISPConfig μαζι με το Uebimiau για Webmail
kitsos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 ολοι οι σοβαροί mail servers είναι στημένοι σε μηχανήματα με σταθερές i.p για να μπορείς να ελέγχεις - βρίσκεις τον άλλο ιδιώς όταν αυτός στέλνει spam. Συνεπώς λοιπόν απο την απέναντι μεριά ο αντίστοιχος σοβαρός mail server θα σε κόψει όταν πας να στείλεις mail χρησιμοποιώντας μια δυναμική ip καθώς πολύ πιθανότατα δεν είναι τιποτα άλλο παρα spam. Η λύση σου είναι να ρυθμίσεις τον mailserver σου να προωθεί τα μηνύματα στον mailserver του provider σου και να φεύγουν απο εκεί προς τα έξω. Με τους λογικούς περιορισμούς που θα σου θέτει αυτός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.