Προς το περιεχόμενο

motherboard και τροφοδοσια

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια μητρικη asus -5q και θελω να ρωτησω το εξης ,η μητρικη πανω εχει θυρα τροφοδοσιας εκτος απο τα 24 pin εχει και μια 8 pini και το τροφοδοτικο που εχω βαλει εχει μονο τα δυο πινακια.αν συνδεσω μονο τα δυο αυτα θα εχω προβλημα η θα παιξει κανονικα???

παρακατω η φωτογραφια δειχνω τη τροφοδοσια περνει το motherboard .εγω το τροφοδοτικο μου βγαζει μονο 2 pins

post-83432-129063074045_thumb.jpg

Δημοσ.
Μήπως εννοείς 4πινο? Αν ναι δεν υπάρχει πρόβλημα , βάλτο.

h mhtrikh exei 8 pins και το τροφοδοτικο εχει μονο 4 pins.αν συνδεσω τα 4 μονο πανω στην 8 pini θα εχω προβλημα???

Δημοσ.

και τι ρόλο βαράει αυτό το 8pino? έχει και η δική μου μητρική παρόμοιο αλλα ποτέ δεν κατάλαβα τι κάνει... λέει οτι δίνει stability σε περίπτωση π έχεις 2 κάρτες γραφικών..

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με τις κάρτες γραφικών, αλλά με τον επεξεργαστή, λένε ότι δίνει σταθερότητα σε Quads σε high overclocked καταστάσεις.

Φυσικά και με το ένα 4pin δουλεύει άψογα.

Δημοσ.

ωχ ναι ανάποδα τα είπα 4pino είναι αυτό που έχει για τις κάρτες γραφικών... χωρίς το 8pino πάντως εμένα το pc δεν ποστάρει..

Δημοσ.
ωχ ναι ανάποδα τα είπα 4pino είναι αυτό που έχει για τις κάρτες γραφικών... χωρίς το 8pino πάντως εμένα το pc δεν ποστάρει..

Λάθος πάλι :P, 6pin και 6+2pin έχουν οι κάρτες.

Δημοσ.
Λάθος πάλι :P, 6pin και 6+2pin έχουν οι κάρτες.

όχι, έχει ένα 4pino molex πάνω η motherboard για να τροφοδοτεί το pci 2.0 ... απο ότι έχω καταλάβει... δν είμαι και σίγουρος :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...