Προς το περιεχόμενο

Iphone θέμα

Giristroula10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ξανα...έχω ένα iphone 3g με fw 3.1.3 και το πρόβλημα μου είναι χαζό αλλά...έχω ενεργοποιήσει τους περιορισμούς και έχω βάλει έναν τετραψήφιο κωδικό που προσπαθώ να θυμηθώ εδώ και πολλές μέρες χωρίς αποτέλεσμα!!!!Υπάρχει τρόπος να παρακάμψω τον κωδικό και να το ξεκλειδώσω το αναθεματισμένο που μου έχει σπάσει τα νεύρα;;;!!!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με Restore από το iTunes, που όμως θα σβήσει και όλα τα δεδομένα.

Εε...έκανα ήδη restore αλλά ο κωδικός παρέμεινε!Μήπως έχω κανει κάτι λάθος;

Δοκίμασε και σε άλλο υπολογιστή ή σε αλλο user account.

Χαλάρωσε, ξέχνα για λίγο το όλο θέμα με τον κωδικό, άναψε κάνα κερί, κάνε λίγο διαλογισμό και που θα πάει εκεί που δεν το περιμένεις θα το θυμηθείς το παλιοκωδικό...:fear:

Μετά το Restore σε ρώτησε αν ήθελες να κάνεις restore από το τελευταίο backup;

Αν σε ρώτησε και πάτησες yes, τότε έκανες restore και το password. :-)

Μετά το Restore σε ρώτησε αν ήθελες να κάνεις restore από το τελευταίο backup;

Αν σε ρώτησε και πάτησες yes' date=' τότε έκανες restore και το password. :-)[/quote']

Όχι,δεν ρωτησε τίποτα,απλά ο κωδικός δεν σβήστηκε και έχω φτάσει τις.....80προσπάθειες αισίως!!!!Νευράκια τσαταλάκια αλλά και τί άλλο να κάνω;!! :-/

Όχι,δεν ρωτησε τίποτα,απλά ο κωδικός δεν σβήστηκε και έχω φτάσει τις.....80προσπάθειες αισίως!!!!Νευράκια τσαταλάκια αλλά και τί άλλο να κάνω;!! :-/

Δοκίμασε να ρωτήσεις εδώ. Ξέρουν σχεδόν τα πάντα... :-)

http://discussions.apple.com/category.jspa?categoryID=201

Δηλαδή αυτός ο τετραψήφιος κωδικός δίνει μεγάλη ασφάλεια στο κινητό;;;;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν μας το κλέψουν να έχουμε τουλάχιστον την ικανοποίηση ότι θα τους είναι άχρηστο και βέβαια ότι δεν θα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα μας!!!!!!!!!!

Δηλαδή αυτός ο τετραψήφιος κωδικός δίνει μεγάλη ασφάλεια στο κινητό;;;;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν μας το κλέψουν να έχουμε τουλάχιστον την ικανοποίηση ότι θα τους είναι άχρηστο και βέβαια ότι δεν θα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα μας!!!!!!!!!!

Στο μυαλό μου είσαι.

Στο μυαλό μου είσαι.

Λοιπόν,είχα ενεργοποιήσει τους περιορισμούς και από εκεί μπορεί κάποιος να επιλέξει πού θα έχει πρόσβαση το Κινητο,όπως apple store κτλ.

Σας λέω ότι αν ξεχάσετε τον κωδικό πρέπει να κάνετε restore σε new user account διαφορετικά πάπαλααα!!!!!Ευτυχώς είχα κάνει backup τις επαφές σε ένα ωραίο προγραμματάκι που βρήκα στο app store και το γλίτωσα το εγκεφαλικό :-)

Λοιπόν,είχα ενεργοποιήσει τους περιορισμούς και από εκεί μπορεί κάποιος να επιλέξει πού θα έχει πρόσβαση το Κινητο,όπως apple store κτλ.

Σας λέω ότι αν ξεχάσετε τον κωδικό πρέπει να κάνετε restore σε new user account διαφορετικά πάπαλααα!!!!!Ευτυχώς είχα κάνει backup τις επαφές σε ένα ωραίο προγραμματάκι που βρήκα στο app store και το γλίτωσα το εγκεφαλικό :-)

Χαίρομαι, αλλά η ερώτηση είναι...

Αν δεν είχες το backup στον υπολογιστή σου, χωρίς τον κωδικό θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το iPhone ή μένει για πάντα κλειδωμένο;;; Ένας κλέφτης που δεν ξέρει τον κωδικό θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει;;; Έστω κι αν χρειαζόταν να το επαναφέρει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις....

Όσο για την ερώτηση για την πρόσβαση του υποτιθέμενου κλέφτη στα δεδομένα, μου φαίνεται προφανής η απάντηση ότι χωρίς κωδικό και χωρίς backup στο iTunes δεν γίνεται πρόσβαση....

Είχα κάνει παρόμοια ερώτηση στο 3GS thread και μου είχαν πει ότι με restore χάνονται τα πάντα, άρα και ο περιορισμός του κωδικού. Οπότε ούτε να την σπάσεις στον κλέφτη δεν μπορείς.

Από τότε δεν χρησιμοποιώ περιορισμό στο κινητό γιατί μπορεί να το ξεχάσω κάπου, να θέλει κανείς άνθρωπος να μου το επιστρέψει και να μην μπορεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...