Absinthe Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Εμενα μου το σκληραινει η Light blue απο D&G. Ανησυχητικα αδιακριτως.
free-spirit Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Πηγα και πηρα την Black XS. Εκπληκτικο αρωμα. Να ρωτησω μονο κατι εςπειδη θα με φαει η περιεργεια... Εχει μυρισει κανεις την γυναικεια Black Orchid του Tom Ford;
JohnEngineer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Το πιό ωραίο άρωμα είναι όταν έχει ιδρώσει.. κάντε και καμιά οικονομία.. κρίση έχουμε..
fastmanakos Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 +1 όταν μυρίζουν κάτι σχετικό με βανίλια.δεν ξέρω γιατί έτς...
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 poison cristian dior καπως ετσι λεγεται, στο περιπου, οταν το μυρισω το καταλαβαινω ειναι ενα μικρο στρογγυλο κοκκινο μπουκαλι Sent from my iPhone using Insomnia.app
EstellePr Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Από το γυμνάσιο, μέχρι τώρα, στα 28 έτη μου, φοραω κ ΔΕΝ αλλάζω το white musk από body shop. Πολλές κοπέλες μ έχουν σταματήσει για να ρωτήσουν ποιο άρωμα φοραω. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Άντε, με το καλό να σε σταματήσει και κάνα αγοράκι.
EstellePr Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Λες να φταίει το αρωμα βρε Lu..? ;( Sent from my iPhone using Insomnia.app
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εγώ βλέπω πως στο φωτοθρέντ σκίζονται τα παλικάρια στην ποδιά σου πάντως. Και χωρίς άρωμα!
EstellePr Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μύτες είναι αυτές που έχουν? που να καταλάβεις άρωμα έτσι. Sent from my iPhone using Insomnia.app
freedubus Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Από το γυμνάσιο, μέχρι τώρα, στα 28 έτη μου, φοραω κ ΔΕΝ αλλάζω το white musk από body shop. Πολλές κοπέλες μ έχουν σταματήσει για να ρωτήσουν ποιο άρωμα φοραω. Sent from my iPhone using Insomnia.app Μπράβο. Από εμφάνιση δε λές πολλά, αλλά από άρωμα σκίζεις.
EstellePr Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Κι εσύ από μύτη προφανώς. :^p Sent from my iPhone using Insomnia.app
black_widow Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Echo Woman της Davidoff ή Happy της Clinique αναλόγως τα κέφια. Γενικά είμαι υπέρ των ελαφριών αρωμάτων. Σιχαίνομαι το white musk
Nomikaria Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Echo Woman της Davidoff ή Happy της Clinique αναλόγως τα κέφια. Γενικά είμαι υπέρ των ελαφριών αρωμάτων. Σιχαίνομαι το white musk Ντάξει,νομίζω το κάθε άρωμα μυρίζει και διαφορετικά στον κάθε άνθρωπο,ούτε κι εμένα μου πάει το white musk αν και μυρίζει τέλεια. Προσωπικά μετά από χρόνια ψαξίματος και δοκιμών,βρήκα το άρωμά μου: Flowerbomb των Victor&Rolf και Tommy Girl,Tommy Hilfiger. Για καλοκαίρι πεθαίνω για Aqua Lily από Body Shop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.