Προς το περιεχόμενο

Αρωμα γυναικας...

free-spirit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η Black XS τοσο καλη ειναι; Την ανεφερε και καποιος αλλος πιο πανω.

Η Black XS είναι το κάτι άλλο.

Μεθυστική και με τύπο.

Δημοσ.
Ποιο γυναικειο αρωμα θεωρειτε οτι ειναι το πιο ελκυστικο;

Κάτι που να μυρίζει ωραία :P Σοβαρά, κάτι όχι πολύ βαρύ (μην ρίχνεις fortitude για να μείνεις όρθιος =D) αλλά διακριτικό και θηλυκό :)

Δημοσ.
Κάτι που να μυρίζει ωραία :P Σοβαρά, κάτι όχι πολύ βαρύ (μην ρίχνεις fortitude για να μείνεις όρθιος =D) αλλά διακριτικό και θηλυκό :)

+1000

Απλα τα πραγματα :lol:

Δημοσ.

Να προσθέσω κι εγώ τη "Cinema" (Yves Saint Laurent) και την "The one" (Dolce & Gabbana). Καί οι 2 χειμωνιάτικες. Η Cinema είναι πιό ελαφριά από τη The one.

Δημοσ.
Να προσθέσω κι εγώ τη "Cinema" (Yves Saint Laurent) και την "The one" (Dolce & Gabbana). Καί οι 2 χειμωνιάτικες. Η Cinema είναι πιό ελαφριά από τη The one.

βαρυ το cinema ισως για λιγο μεγαλυτερες ηλικιες θα ελεγα. και το elle απο YSL ειναι καλο και δυνατο. το ειχα σε shower gel

YSL-Elle-Perfume.png

Δημοσ.

Χωρις πλακα, εχω παρατηρησει οτι συνηθως οι μελαχρινες φορουν πιο βαρια αρωματα. Ποτε δεν καταλαβα γιατι γινεται αυτο...

Δημοσ.

Η hypnotic poison της κοπελας μου με παει αλλου για αλλου. Αυτο το πραγμα που δημιουργειται στο μυαλο μου οταν ειναι διπλα μου.....φφφφφφφφφφφφφφ......μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο να συνεχιζω να ειμαι διπλα της δημοσια.

Δημοσ.
Χωρις πλακα, εχω παρατηρησει οτι συνηθως οι μελαχρινες φορουν πιο βαρια αρωματα. Ποτε δεν καταλαβα γιατι γινεται αυτο...

Μπα μην το λες. κι εγω καστανη ειμαι στο μαλλι δλδ γτ στο δερμα κανω κατι σε κιτρινο αρρωστο, αλλα φοραω πολυ ελαφρια αρωματα και η κολλητη μου που ειναι ελληνοαφρικανα αυτη κι αν φοραει ελαφρια

Δημοσ.
Η hypnotic poison της κοπελας μου με παει αλλου για αλλου. Αυτο το πραγμα που δημιουργειται στο μυαλο μου οταν ειναι διπλα μου.....φφφφφφφφφφφφφφ......μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο να συνεχιζω να ειμαι διπλα της δημοσια.

Γάμα τα, κι εγώ έχω πέσει πολύ χαμηλά. Από μύρισμα μαξιλαριών μέχρι βούτες φουλαριών με το άρωμα πάνω για να τα μυρίζω. Είναι η καψούρα βασικά, όχι το άρωμα αυτό καθαυτό.

Δημοσ.
Γάμα τα, κι εγώ έχω πέσει πολύ χαμηλά. Από μύρισμα μαξιλαριών μέχρι βούτες φουλαριών με το άρωμα πάνω για να τα μυρίζω. Είναι η καψούρα βασικά, όχι το άρωμα αυτό καθαυτό.

και πατσουλι να φοραγε παλι τα ιδια θα εκανες:P

Δημοσ.

Αμα η κοπελα σου κανει κλικ και την νιωθεις τοτε οτι και να βαλει

θα σου ειναι υπεροχο.....

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ !!!!!

Προσωπικα τα βαρια αρωματα με τρελαινουν τα μαλλα ........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...