freedubus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ναι γενικά προτιμάω η γυνή που στέκεται δίπλα μου να φοράει ελαφρύ άρωμα για να μην επισκιάζει το δικό μου. Αλλά αρωματάρες όπως Hypnotic Poison τις σέβομαι εξίσου.
Chris_85 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 ειπε κανεις κατι για βρισιμο;:o:o βριζεις ρε θηριο...???? παντως εχεις δικιο ειναι κατι γυναικες που δεν μπορουν να δουν το κραυγαλεο λαθος, δεν μπορουν, τους λες φορα ενα τακουνι μανα μου, τπτ αυτες φορα ενα ωραιο εσωρουχο οχιιιιιιιιιι εκει με την βρακα της γιαγιας τους:eek: Οταν βλεπω κατι κοπελες 1,30 μετα συγχωρησεως, να μου φορανε μποτα μεχρι κατω απ το γονατο κ λιγο πιο πανω να τελειωνει το καλσον, ε ρε γαμωτο ενα ξιφος στη ζωνη τους λειπει για να γινουν ο παπουτσωμενος γατος. Ειναι δυνατον ρε γμτ να μη βλεπουν το ποσο ασχημο ειναι? θα πιασω καμια φορα καμια και θα της το αναλυσω. ---------- Προσθήκη στις 22:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:40 ---------- Ναι ακριβώς αυτό εννοώ, θένξ προλαλήσαντα-σα. Επίσης άλλη αγαπημένη, Calvin Klein mein Euphoria. Αυτη ειναι αντρικη.. edit: λαθος μου, μολις ειδα οτι βγαινει και σε γυναικεια.. Υ.Γ. η αντρικη ειναι μια απ τις αγαπημενες μου
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 βριζεις ρε θηριο...???? Οταν βλεπω κατι κοπελες 1,30 μετα συγχωρησεως, να μου φορανε μποτα μεχρι κατω απ το γονατο κ λιγο πιο πανω να τελειωνει το καλσον, ε ρε γαμωτο ενα ξιφος στη ζωνη τους λειπει για να γινουν ο παπουτσωμενος γατος. Ειναι δυνατον ρε γμτ να μη βλεπουν το ποσο ασχημο ειναι? θα πιασω καμια φορα καμια και θα της το αναλυσω. ---------- Προσθήκη στις 22:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:40 ---------- Αυτη ειναι αντρικη.. 1 Λιγουλακι εως πολυ μωρε νευρακια καταλαβενεις αν και ολοι μου λενε οτι με χαλαει πολυ 2 οκ τωρα επιασα την εικονα του γατου :lol: τραγικο λαθος οι μποτες μεχρι το μπουτι που ολες τις γυναικες τις κανουν να δειχνουν ετσι. γενικως αλη αλη και τρισαλη με την μοδα, καμια μερα πιασε καμια και εξηγησε της το 3 υπαρχει και η γυναικεια
free-spirit Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ναι γενικά προτιμάω η γυνή που στέκεται δίπλα μου να φοράει ελαφρύ άρωμα για να μην επισκιάζει το δικό μου.Αλλά αρωματάρες όπως Hypnotic Poison τις σέβομαι εξίσου. Εξηγησε μου πώς γινεται να σου αρεσει η Hypnotic Poison... Απο τα χειροτερα αρωματα που εχω μυρισει.
freedubus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ανακατεμένη με τσιγαρίλα, ιδρωτίλα και μαλλίλα είναι από τα καλύτερα αρώματα που έχω μυρίσει σε θηλυκό. Γενικά, τα βαριά αρώματα δεν πρέπει κανείς να κάνει το λάθος να τα μυρίζει απευθείας απ' το μπουκάλι, ούτε σε δοκιμαστικό χαρτάκι. Πάνω σε δέρμα και το μυρίζεις κανά μισάωρο μετά, να έχει εξατμιστεί το οινόπνευμα και να έχει "δέσει" το άρωμα με το δέρμα.
free-spirit Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Το μονο καλο που εχει ειναι η διαρκεια. Μια δοκιμη εκανα γιατι ηθελα να την αγορασω και μυριζα μια ολοκληρη μερα.
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Το μονο καλο που εχει ειναι η διαρκεια. Μια δοκιμη εκανα γιατι ηθελα να την αγορασω και μυριζα μια ολοκληρη μερα. ολα τα βαρια αρωματα ετσι ειναι αστα να πανε
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Aσχετο, αλλα μια που το ανεφερες εμενα δεν μου κρατανε καθολου! Οι μονες που εχω εντοπισει να διαρκουν ειναι η Hermes και η Black XS! (Η οποια πρωτη ειναι και αγαπημενη μου, αλλα οχι για καλοκαιρι, σκοτωνει κοσμο αν συνδυαστει με ζεστη λολ)
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Aσχετο, αλλα μια που το ανεφερες εμενα δεν μου κρατανε καθολου! Οι μονες που εχω εντοπισει να διαρκουν ειναι η Hermes και η Black XS! (Η οποια πρωτη ειναι και αγαπημενη μου, αλλα οχι για καλοκαιρι, σκοτωνει κοσμο αν συνδυαστει με ζεστη λολ) hermes νομιζω οτι γενικως δεν παλευται ευκολα. εχω ακουσει παντως οτι οταν εσυ δεν μυριζεις το αρωμα σου τοτε σου παει. α και το καλοκαιρι ολο το μπουκαλι να αδειαζεις πανω σου εξαφανιζεται χωρις λογο
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 hermes νομιζω οτι γενικως δεν παλευται ευκολα. εχω ακουσει παντως οτι οταν εσυ δεν μυριζεις το αρωμα σου τοτε σου παει. Ναι το εχω ακουσει και εγω αυτο. Δεν ξερω η συγκεκριμενη (πρεπει να ειναι και η μοναδικη ανδρικη που εχει βγαλει) μου αρεσει τρελα. Παλιοτερα ημουν ετσι με την Bvlgari Blve. Σταματαω τα οfftopic ομως, το θεμα μας ειναι οι γυναικειες
free-spirit Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Η Black XS τοσο καλη ειναι; Την ανεφερε και καποιος αλλος πιο πανω.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Την γυναικεια δεν την εχω μυρισει, στην ανδρικη αναφερομουν εγω.
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 δεν ξερω για την συγκεκριμενη. αν και ειναι πολυ γνωστη δεν την εχει παρει η μυτη μου μυρωδια ακομα. free πολυ καλη ειναι και η envy me της gucci.
free-spirit Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Και η Magnetism (Escada) μου αρεσει παρα μα παρα πολυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.