free-spirit Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ηταν μια λιστα με αρκετες εταιριες. Αναμεσα σ'αυτες ηταν και η loreal. Κριμα γιατι ειχα make up αυτης της εταιριας και τωρα δεν ξερω με τι να το αντικαταστησω. Τα make up της Max Factor λενε τιποτα;
freedubus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Και επίσης απεχθάνομαι κάτι μπόντι λόσιον με γεύση μπισκότο, βανίλια, σοκολάτα, αμύγδαλο, στρατσιατέλα, κανταίφι κτλ. Αν θέλετε να πασαλειφτείτε με κάποιο τέτοιο σιρόπι/γλυκό για να μας ευχαριστήσετε, γκόου αχέντ, κάντε το- με το ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ όμως. Αυτά τα υποκατάστατα βρωμάνε, είναι λιγουριαστικά κι εντελώς αηδιαστικά αν έρθουν σε επαφή με το στόμα. Δε θέλω να σε φάω, δε θέλω να σε γλείψω, θέλω να σε βγάλω στο μπαλκόνι και να ανάψω 5 στικ για να ξεβρωμίσει το δωμάτιο.
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μαλλον εκφραστηκα λαθος. Θεωρω πως περαν απ τα αρωματα τις κρεμες και τις κολωνιες, ο καθενας μας εχει μια ξεχωριστη και ιδιαιτερη μυρωδια, την οποια εγω π.χ. καταλαβαινω συνηθως με το πρωτο φιλι. Αν δε μου αρεσει, δεν προκειται να προχωρισω σ κτ παραπερα.. (επισης εξαιρετικα ερεθιστικη μυρωδια για μενα ειναι οταν εχει πιει η κοπελια λιγακι αλκοολ...δεν ξερω τι αρχεγονα ενστικτα μου ξυπνα ) αυτο που λες ειναι μαλλον θεμα οργανισμου ορμονων κτλ. γι αυτο και τα αρωματα δενουν διαφορετικα πανω σε καθε ανθρωπο. παντως την μυρωδια του δερματος μας δεν μπορουμε να την ελεγξουμε (δεν ενοω την απλυσια)
Chris_85 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Αν δεν υπαρχει και στολιζεται με ερμαφροδιτο στυλ ντυσιματος, συμπεριφορας, αρωματων κλπ, τοτε χανεται εντελως το παιχνιδι. Ειπες τα αμεσως πιο σημαντικα χαρακτηριστικα μιας γυναικας, μετα την φυσικη ομορφια. Οσο ωραια κ να ναι μια γυναικα, αν ειναι ''αντρακι'', ''μαγκακι'', βριζει κτλ, ευχαριστω αλλα δεν θα παρω. Η γυναικα οφειλει να ακολουθει συγκεκριμενα προτυπα. Τουλαχιστον γ ν αρεσει σε μενα. Το θεμα του ντυσιματος ειναι επισης πολυ σημαντικο. Οχι οτι πρεπει παντα να ειναι στην τριχα. Αλλα πρεπει να μπορει να ειναι στην τριχα οταν οι περιστασεις το απαιτοθν, οπως επισης και να αποφευγει τεραστια λαθη οπως π.χ. το στυλ ''παπουτσωμενος γατος''.
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ηταν μια λιστα με αρκετες εταιριες. Αναμεσα σ'αυτες ηταν και η loreal. Κριμα γιατι ειχα make up αυτης της εταιριας και τωρα δεν ξερω με τι να το αντικαταστησω. Τα make up της Max Factor λενε τιποτα; κοιτα μην ψαρωνεις και πολυ με αυτα τα τοξικα δηθεν. ασε που η λορεαλ εχει δικες της και δεκαδες αλλες εταιριες. προσωπικα πορονομαι τρελα με make up dior αλλα ειναι ακριβα παναθεμα τα. παντως εγω δεν θα αλλαζα προιον γιατι διαβασα μια ερευνα
iced Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Εμενα μου αρεσει αυτο που εχω κανει δωρο στην κοπελα μου. Εκανα ωρα αν αποφασισω. Επισης εχει πολυ ωραια συσκευασια Nina - Nina Ricci
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ειπες τα αμεσως πιο σημαντικα χαρακτηριστικα μιας γυναικας, μετα την φυσικη ομορφια. Οσο ωραια κ να ναι μια γυναικα, αν ειναι ''αντρακι'', ''μαγκακι'', βριζει κτλ, ευχαριστω αλλα δεν θα παρω. Η γυναικα οφειλει να ακολουθει συγκεκριμενα προτυπα. Τουλαχιστον γ ν αρεσει σε μενα. Το θεμα του ντυσιματος ειναι επισης πολυ σημαντικο. Οχι οτι πρεπει παντα να ειναι στην τριχα. Αλλα πρεπει να μπορει να ειναι στην τριχα οταν οι περιστασεις το απαιτοθν, οπως επισης και να αποφευγει τεραστια λαθη οπως π.χ. το στυλ ''παπουτσωμενος γατος''. ειπε κανεις κατι για βρισιμο;:o:o παντως εχεις δικιο ειναι κατι γυναικες που δεν μπορουν να δουν το κραυγαλεο λαθος, δεν μπορουν, τους λες φορα ενα τακουνι μανα μου, τπτ αυτες φορα ενα ωραιο εσωρουχο οχιιιιιιιιιι εκει με την βρακα της γιαγιας τους:eek:
free-spirit Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Και επίσης απεχθάνομαι κάτι μπόντι λόσιον με γεύση μπισκότο, βανίλια, σοκολάτα, αμύγδαλο, στρατσιατέλα, κανταίφι κτλ. Αν θέλετε να πασαλειφτείτε με κάποιο τέτοιο σιρόπι/γλυκό για να μας ευχαριστήσετε, γκόου αχέντ, κάντε το- με το ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ όμως. Αυτά τα υποκατάστατα βρωμάνε, είναι λιγουριαστικά κι εντελώς αηδιαστικά αν έρθουν σε επαφή με το στόμα. Δε θέλω να σε φάω, δε θέλω να σε γλείψω, θέλω να σε βγάλω στο μπαλκόνι και να ανάψω 5 στικ για να ξεβρωμίσει το δωμάτιο. Σχεδον ολα τα ακριβα αρωματα εχουν και την αναλογη body lotion.
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Σχεδον ολα τα ακριβα αρωματα εχουν και την αναλογη body lotion. ναι εδω λεει το παιδι για αυτες που μυριζουν αποτυχημενα φαγητο. βανιλια πχ το θεωρω οτι χειροτερο βγηκε ποτε στην αγορα και ακολουθει η σοκολατα. αμα θες να φαει σοκολατα τοτε πασαλιβεσαι με μερεντα και τον αφηνεις να την γλυψει απο πανω σου και θα το ευχαριστηθει πολυ περισσοτερο
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Σχεδον ολα τα ακριβα αρωματα εχουν και την αναλογη body lotion. Απ'ο,τι καταλαβα αναφερεται κυριως στις μποντι λοσιονς με αρωματα τροφιμων (και συμφωνω btw). ναι εδω λεει το παιδι για αυτες που μυριζουν αποτυχημενα φαγητο. βανιλια πχ το θεωρω οτι χειροτερο βγηκε ποτε στην αγορα και ακολουθει η σοκολατα. αμα θες να φαει σοκολατα τοτε πασαλιβεσαι με μερεντα και τον αφηνεις να την γλυψει απο πανω σου και θα το ευχαριστηθει πολυ περισσοτερο +1. Τι λεω, +100000
freedubus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ναι ακριβώς αυτό εννοώ, θένξ προλαλήσαντα-σα. Επίσης άλλη αγαπημένη, Calvin Klein mein Euphoria.
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ναι ακριβώς αυτό εννοώ, θένξ προλαλήσαντα-σα. Επίσης άλλη αγαπημένη, Calvin Klein mein Euphoria. κομματακι βαρια αυτη αλλα περι γουστου κολοκυθοπιτα
Trapper Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Paco Rabanne Black XS. Λιώνω όταν το μυρίζω... Και ναι, το άρωμα στην γυναίκα είναι σημαντικότατο κομμάτι της «εμφάνισής» της.
freedubus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ε ρε συ έβα χαίρω πολύ. Eίναι οι καλοκαιρινές , είναι και οι χειμωνιάτικες. Είναι οι all-day είναι κ οι formal. Οι δεξιές είναι συνήθως πιο βαριές.
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 αλλη πολυ καλη που θυμηθηκα αλλα ειναι κομματακι ακριβη απο τις silver rain της prairie http://images.google.be/images?rlz=1C1CHMB_en-GBBE366BE367&sourceid=chrome&q=silver%20rain%20perfume&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wi ολες :-D ---------- Προσθήκη στις 21:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:36 ---------- Ε ρε συ έβα χαίρω πολύ.Eίναι οι καλοκαιρινές , είναι και οι χειμωνιάτικες. Είναι οι all-day είναι κ οι formal. Οι δεξιές είναι συνήθως πιο βαριές. το ξερω απλα λεγαμε πιο πριν οτι γενικως προτιματε τις πιο ελαφριες γι αυτο το επισημανα ---------- Προσθήκη στις 21:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:37 ---------- feerie απο τα πιο ωραια μπουκαλικια που εχω δει εβερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.