Προς το περιεχόμενο

Αρωμα γυναικας...

free-spirit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

ελα μου ντε. σε λιγο θα βγαλουμε μηλο το αδαμ

Oντως παρατηρω πως πολλες γυναικες τεινουν να χανουν την θυληκοτητα τους σε πολλα σημεια (απαραδεκτο για μια γυναικα imo) και το κερασακι ειναι τα αρωματα.

Δεν συνεχιζω γιατι θα βγω οφτοπικ οπου να ναι.

Δημοσ.
Oντως παρατηρω πως πολλες γυναικες τεινουν να χανουν την θυληκοτητα τους σε πολλα σημεια (απαραδεκτο για μια γυναικα imo) και το κερασακι ειναι τα αρωματα.

Δεν συνεχιζω γιατι θα βγω οφτοπικ οπου να ναι.

να συνεχισεις γτ ειναι ενδιαφερουσα και κατ εμε σωστη η αποψη σου. δεν λεω οτι γινεται να ειναι ολη την ωρα μια γυναικα το σουπερ θηλυκο αλλα το να μην ειναι και καθολου:shock::shock::shock:

Δημοσ.
Ένα της Lacoste, νομίζω λέγεται touch of pink.

Αυτο + το flower by Kenzo + μια gaultier που μυρισα προσφατα.

Παντως οσο καλο κ να ειναι το αρωμα (π παιζει τεραστιο ρολο), παιζει ρολο κ η μυρωδια του δερματος...

Δημοσ.
The Body Shop White Musk

Eίμαι ικανός να κόψω δάγκα.

:lol::lol: καλη φαση αλλα δεν ξερω αν κρατανε πολυ τα αρωματα του body shop γενικα.

το αρωμα τριανταφυλλο αρεσει σε κανεναν αντρα

---------- Προσθήκη στις 21:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:07 ----------

Τα αρωματα του body shop ειναι τοξικα.

γτ το λες αυτο;:fear:

Δημοσ.
Αυτο + το flower by Kenzo + μια gaultier που μυρισα προσφατα.

Παντως οσο καλο κ να ειναι το αρωμα (π παιζει τεραστιο ρολο), παιζει ρολο κ η μυρωδια του δερματος...

Γι'αυτο και ειναι καλο να βαζουμε την αναλογη body lotion αμεσως μετα το μπανιο.

Δημοσ.
δεν ξερω αν κρατανε πολυ τα αρωματα του body shop γενικα.

Τα Εau de toilette (όπως και όλα τα edt) δεν κρατάνε πολύ. Τα Eau de parfum κρατάνε, αλλά είναι ακριβότερα.

Δημοσ.
:lol::lol: καλη φαση αλλα δεν ξερω αν κρατανε πολυ τα αρωματα του body shop γενικα.

το αρωμα τριανταφυλλο αρεσει σε κανεναν αντρα

---------- Προσθήκη στις 21:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:07 ----------

γτ το λες αυτο;:fear:

Το ειχα διαβασει σε μια ερευνα πριν απο κατι μηνες.

• Moderators
Δημοσ.
να συνεχισεις γτ ειναι ενδιαφερουσα και κατ εμε σωστη η αποψη σου. δεν λεω οτι γινεται να ειναι ολη την ωρα μια γυναικα το σουπερ θηλυκο αλλα το να μην ειναι και καθολου:shock::shock::shock:

Βασικα δεχομαι πως με τους ρυθμους ζωης και τις αναγκες μια γυναικα σαφως δεν θα ειναι femme fatale ολες τις ωρες. Απολυτα λογικο.

Αλλα η θυληκοτητα κατα την γνωμη μου ειτε υπαρχει ειτε δεν υπαρχει.

Αν δεν υπαρχει και στολιζεται με ερμαφροδιτο στυλ ντυσιματος, συμπεριφορας, αρωματων κλπ, τοτε χανεται εντελως το παιχνιδι.

Αν τωρα υπαρχει σε γενικες γραμμες η θυληκοτητα, αλλα στολιζεται με τα παραπανω (ναι υφισταται σε πολλες περιπτωσεις), ενα εχω να πω.

Για ποιον λογο το κανουν αυτο!? ( και εδω φαντασου εμενα να κοιταω τον ουρανο φωναζοντας, να βρεχει και η καμερα να ξεζουμαρει λολ)

Δημοσ.
Τα Εau de toilette (όπως και όλα τα edt) δεν κρατάνε πολύ. Τα Eau de parfum κρατάνε, αλλά είναι ακριβότερα.

βασικα παιζει ρολο η μαρκα, το φτηνο το κρεας το τρωνε παντα τα σκυλια αν και οντως τα eau de parfum περιεχουν περισσοτερη μυρωδικη ουσια

---------- Προσθήκη στις 21:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:11 ----------

Βασικα δεχομαι πως με τους ρυθμους ζωης και τις αναγκες μια γυναικα σαφως δεν θα ειναι femme fatale ολες τις ωρες. Απολυτα λογικο.

Αλλα η θυληκοτητα κατα την γνωμη μου ειτε υπαρχει ειτε δεν υπαρχει.

Αν δεν υπαρχει και στολιζεται με ερμαφροδιτο στυλ ντυσιματος, συμπεριφορας, αρωματων κλπ, τοτε χανεται εντελως το παιχνιδι.

Αν τωρα υπαρχει σε γενικες γραμμες η θυληκοτητα, αλλα στολιζεται με τα παραπανω (ναι υφισταται σε πολλες περιπτωσεις), ενα εχω να πω.

Για ποιον λογο το κανουν αυτο!? ( και εδω φαντασου εμενα να κοιταω τον ουρανο φωναζοντας, να βρεχει και η καμερα να ξεζουμαρει λολ)

παντως οχι για να μας βλεπουν οι φιλες μας:lol: οι φιλες μας αγαπανε και με αξυριστο ποδι και με φορμες;);)

---------- Προσθήκη στις 21:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:13 ----------

Το ειχα διαβασει σε μια ερευνα πριν απο κατι μηνες.

δεν εχω ακουσει κατι αναλογο. παντως με οσα προιοντα body shop εχω ειμαι ευχαριστημενη, ειδικα με τις σκιες. δεν φευγουν ακομα και χωρις βαση

Δημοσ.
Γι'αυτο και ειναι καλο να βαζουμε την αναλογη body lotion αμεσως μετα το μπανιο.

Μαλλον εκφραστηκα λαθος.

Θεωρω πως περαν απ τα αρωματα τις κρεμες και τις κολωνιες, ο καθενας μας εχει μια ξεχωριστη και ιδιαιτερη μυρωδια, την οποια εγω π.χ. καταλαβαινω συνηθως με το πρωτο φιλι.

Αν δε μου αρεσει, δεν προκειται να προχωρισω σ κτ παραπερα..

(επισης εξαιρετικα ερεθιστικη μυρωδια για μενα ειναι οταν εχει πιει η κοπελια λιγακι αλκοολ...δεν ξερω τι αρχεγονα ενστικτα μου ξυπνα :P )

• Moderators
Δημοσ.
βασικα παιζει ρολο η μαρκα, το φτηνο το κρεας το τρωνε παντα τα σκυλια αν και οντως τα eau de parfum περιεχουν περισσοτερη μυρωδικη ουσια

---------- Προσθήκη στις 21:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:11 ----------

παντως οχι για να μας βλεπουν οι φιλες μας:lol: οι φιλες μας αγαπανε και με αξυριστο ποδι και με φορμες;);)

Μαλλον διαβασες "Στολιζεται με ΤΟ παραπανω", σωστα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...