free-spirit Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Το θεμα αναφερεται κυριως στους ανδρες του φορουμ. Ποιο γυναικειο αρωμα θεωρειτε οτι ειναι το πιο ελκυστικο;
million_voices Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 οτι ναναι αρκει το μωρο να ειναι προστυχο και να λεει
million_voices Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 οτι ναναι αρκει να φοραει λιγα και αερινα,νταξ τωρα?
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 δεν ξερω πως λεγεται...αλλα ηταν μωβ-ροζ το μπουκαλακι και ηταν αρκετα διακριτικο...Εχω δυο χρονια να το μυρισω πανω στο σωμα της αλλα ακομα με τραβαει...
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 μαρκες ρε παιδια; τουλαχιστον περιγραφη. λουλουδατο, βαρυ, ελαφρυ, μυστηριο κατι τεσπα ---------- Προσθήκη στις 20:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:11 ---------- το angel ειναι απο τα αρωματα που αγαπω λιγο βαρυ δεν ειναι ρε τουφ αυτο;
free-spirit Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Γενικα εχω παρατηρησει πως οι αντρες ενδιαφερονται παρα πολυ για τη μυρωδια της γυναικας που ειναι διπλα τους. Π.χ. Ο ξαδερφος μου εχει τρελο κολλημα με το αρωμα της κοπελας του. Τον τρελαινει. Μπορει φυσικα απλα να το εχει συνδεσει στο μυαλο του με την παρουσια της. Τεσπα. Το συγκεκριμενο αρωμα ειναι το Be delicious (DKNY).
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Γενικα εχω παρατηρησει πως οι αντρες ενδιαφερονται παρα πολυ για τη μυρωδια της γυναικας που ειναι διπλα τους. Π.χ. Ο ξαδερφος μου εχει τρελο κολημα με το αρωμα της κοπελας του. Τον τρελαινει. Μπορει φυσικα απλα να το εχει συνδεσει στο μυαλο του με την παρουσια της. Τεσπα. Το συγκεκριμενο αρωμα ειναι το Be delicious (DKNY). με το δικιο του ο ανθρωπος ειναι φοβερο αρωμα
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 μαρκες ρε παιδια; τουλαχιστον περιγραφη. λουλουδατο, βαρυ, ελαφρυ, μυστηριο κατι τεσπα ---------- Προσθήκη στις 20:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:11 ---------- λιγο βαρυ δεν ειναι ρε τουφ αυτο; εε θες και ονοματα...εγω για να μαθω το κονσιλερ (δεν ξερω πως γραφεται στα αγγλικα) και ποια η χρηση του εκανα 2 ωρες...αλλες τοσες για να μα8ω το μπολερο...αρωμα μπουκαλι μωβ προς το ροζ(ουτε με τα χρωματα τα παω καλα) και αρκετα διακριτικο...παιζει να μην ηταν και αρωμα...κρεμα σωματος κατι τετοιο...
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 εε θες και ονοματα...εγω για να μαθω το κονσιλερ (δεν ξερω πως γραφεται στα αγγλικα) και ποια η χρηση του εκανα 2 ωρες...αλλες τοσες για να μα8ω το μπολερο...αρωμα μπουκαλι μωβ προς το ροζ(ουτε με τα χρωματα τα παω καλα) και αρκετα διακριτικο...παιζει να μην ηταν και αρωμα...κρεμα σωματος κατι τετοιο... δυσκολη η γυναικεια φυση ε;;
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 δυσκολη η γυναικεια φυση ε;; Δεν θελω να ξερω τον αριθμο αξεσουαρ/βαφτικων/καλυντικων και τα λοιπα που μπορει να εχετε... Εγω ξερω χτενα ζελε σαμπουαν σαπουνι σφουγκαρι ΟΥΓΚ!
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δεν θελω να ξερω τον αριθμο αξεσουαρ/βαφτικων/καλυντικων και τα λοιπα που μπορει να εχετε... Εγω ξερω χτενα ζελε σαμπουαν σαπουνι σφουγκαρι ΟΥΓΚ! οκ δεν χρειαζεται να μπεις ποτε στο μπανιο μου.... θα παθεις υπερφορτοση :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.