Προς το περιεχόμενο

Αρωμα γυναικας...

free-spirit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ξερω πως λεγεται...αλλα ηταν μωβ-ροζ το μπουκαλακι και ηταν αρκετα διακριτικο...Εχω δυο χρονια να το μυρισω πανω στο σωμα της αλλα ακομα με τραβαει...

Δημοσ.

μαρκες ρε παιδια; τουλαχιστον περιγραφη. λουλουδατο, βαρυ, ελαφρυ, μυστηριο κατι τεσπα

---------- Προσθήκη στις 20:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:11 ----------

το angel ειναι απο τα αρωματα που αγαπω

λιγο βαρυ δεν ειναι ρε τουφ αυτο;

Δημοσ.

Γενικα εχω παρατηρησει πως οι αντρες ενδιαφερονται παρα πολυ για τη μυρωδια της γυναικας που ειναι διπλα τους.

Π.χ. Ο ξαδερφος μου εχει τρελο κολλημα με το αρωμα της κοπελας του. Τον τρελαινει. Μπορει φυσικα απλα να το εχει συνδεσει στο μυαλο του με την παρουσια της. Τεσπα. Το συγκεκριμενο αρωμα ειναι το Be delicious (DKNY).

Δημοσ.
Γενικα εχω παρατηρησει πως οι αντρες ενδιαφερονται παρα πολυ για τη μυρωδια της γυναικας που ειναι διπλα τους.

Π.χ. Ο ξαδερφος μου εχει τρελο κολημα με το αρωμα της κοπελας του. Τον τρελαινει. Μπορει φυσικα απλα να το εχει συνδεσει στο μυαλο του με την παρουσια της. Τεσπα. Το συγκεκριμενο αρωμα ειναι το Be delicious (DKNY).

με το δικιο του ο ανθρωπος ειναι φοβερο αρωμα

Δημοσ.
μαρκες ρε παιδια; τουλαχιστον περιγραφη. λουλουδατο, βαρυ, ελαφρυ, μυστηριο κατι τεσπα

---------- Προσθήκη στις 20:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:11 ----------

λιγο βαρυ δεν ειναι ρε τουφ αυτο;

εε θες και ονοματα...εγω για να μαθω το κονσιλερ (δεν ξερω πως γραφεται στα αγγλικα) και ποια η χρηση του εκανα 2 ωρες...αλλες τοσες για να μα8ω το μπολερο...αρωμα μπουκαλι μωβ προς το ροζ(ουτε με τα χρωματα τα παω καλα) και αρκετα διακριτικο...παιζει να μην ηταν και αρωμα...κρεμα σωματος κατι τετοιο...

Δημοσ.
εε θες και ονοματα...εγω για να μαθω το κονσιλερ (δεν ξερω πως γραφεται στα αγγλικα) και ποια η χρηση του εκανα 2 ωρες...αλλες τοσες για να μα8ω το μπολερο...αρωμα μπουκαλι μωβ προς το ροζ(ουτε με τα χρωματα τα παω καλα) και αρκετα διακριτικο...παιζει να μην ηταν και αρωμα...κρεμα σωματος κατι τετοιο...

δυσκολη η γυναικεια φυση ε;;:lol:

Δημοσ.
δυσκολη η γυναικεια φυση ε;;:lol:

Δεν θελω να ξερω τον αριθμο αξεσουαρ/βαφτικων/καλυντικων και τα λοιπα που μπορει να εχετε...

Εγω ξερω χτενα ζελε σαμπουαν σαπουνι σφουγκαρι ΟΥΓΚ!

Δημοσ.
Δεν θελω να ξερω τον αριθμο αξεσουαρ/βαφτικων/καλυντικων και τα λοιπα που μπορει να εχετε...

Εγω ξερω χτενα ζελε σαμπουαν σαπουνι σφουγκαρι ΟΥΓΚ!

οκ δεν χρειαζεται να μπεις ποτε στο μπανιο μου.... θα παθεις υπερφορτοση :lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...