Προς το περιεχόμενο

προβλημα με dialers

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω adsl 24mbps της forthnet...το περιεργο ειναι οτι ενω δεν εχω τηλεφωνικη συσκευη μου ηρθε παραπανω...βεβαια αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας!!!κατι διαβαζα οτι μπορουν κατι dialers να κανουν κλήση απο το pc σου!ισχύει?!...και αν ναι πως μπορω να το αποφύγω!!!εγω έκανα φραγη εξερχομένων κλήσεων!!!!ειμαι καλυμενος με αυτο γιατι δεν θέλω να ξαναπάθω το ιδιο!!! ευχαριστω προκαταβολικως

Δημοσ.

Dialer σε Adsl δεν παιζουν.

Τωρα αν ερχεται καποιος οταν κοιμασαι με την συσκευη του και ταραζει τα 901 αυτο ειναι αλλο θεμα :-D

Δημοσ.

Η παραπάνω χρέωση που λες εμφανίζεται στον αναλυτικό ή στα πάγια; Βλέπεις τηλεφωνικές κλήσεις με χρέωση; Η forthnet έχει τη δυνατότητα να βλέπεις τις αναλυτικές κινήσεις του λογαριασμού και μέσω του site της.

Αν στον υπολογιστής σου ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ τηλεφωνικό καλώδιο (πχ για λήψη ή αποστολή φαξ) τότε ναι μπορεί να έχεις χρεώσεις με dialers. Η κλήσεις προς dialer είναι σε διαθνή νούμερα, οπότε θα τα καταλάβεις από τον αναλυτικό.

Δημοσ.

φιλε isay...στον αναλυτικο φαινετε οτι πηρα λεει στην χρυση ευκαιρια...κανονικα τηλεφωνικες κλησεις με χρεωση...ενω δεν πηρα...το μοντεμ ειναι συνδεδεμενο στην τηλεφωνικη γραμμη(λογικο) και ειμαι με wifi!!!δεν εχω τπτ αλλο...

Δημοσ.

Άρα δεν έχει καμία σχέση με dialers. Αν είσαι σίγουρος ότι κάποιος δεν έχει κάνει κλήσεις από το σπίτι σου, τότε κάλεσε στην forthnet, πες την ιστορία σου και οτι απαιτείς να κοπεί πιστωτικό για το ποσό αυτό, το οποίο θα αφαιρεθεί από τον επόμενο λογαριασμό.

Δημοσ.

dialers αμα ηταν α.δεν θα επαιζε με adsl Διοτι δεν καλει νουμερο β.δεν θα καλουσε στην χρυση ευκαιρεια.β.σιγουρα δεν τηλεφωνει καποιος αλλος απο το σπιτι σου ?

Δημοσ.

στο σπιτι μενω μονος ρε παιδια...και αυτο ειπα και σε αυτους...αλλα μου λενε οτι ψευδομαι!!!τι να κανω?!

Δημοσ.
ειναι πολλα λεφτα η οχι?

δεν ειναι αλλα...φοβαμε μην ξαναγινει με περισσοτερα χρηματα...και φοβαμε μην γινετε παντα το ιδιο!

Δημοσ.

βεβαια να προσθεσω οτι πολλες φορες ειδικα ενα τριμηνο πριν...ειναι τρελαθει στην αποσυνδεση...50 αποσυνδεσεις την ημερα...σπαστικο!!!τωρα το κανει αραια και που...εχει να κανει με αυτο?!

Δημοσ.

Το κουτί της πολυκατοικίας που πέφτουν όλες οι τηλεφωνικές γραμμές είναι ασφαλισμένο από κοινή θέα (και πρόσβαση; )

Δημοσ.
βεβαια να προσθεσω οτι πολλες φορες ειδικα ενα τριμηνο πριν...ειναι τρελαθει στην αποσυνδεση...50 αποσυνδεσεις την ημερα...σπαστικο!!!τωρα το κανει αραια και που...εχει να κανει με αυτο?!

οχι ενταξει αυτο ηταν θεμα γραμμης με τις αποσυνδεσεις.τωρα να πηγε κανεις οτετζης να την ελεγ3ει και να περνε τηλ για δοκιμη λιγο δυσκολο.δεν ειναι δωρεαν το τηλ για την χρηση ευκαιρεια τι ηταν αυτο που φαινεται?δεν πιστευω οτι εχεις λογο να ανησυχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...