Προς το περιεχόμενο

Καλή βάση για laptop

moldovan20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω μια καλή βάση για το laptop της κοπέλας μου ένα turbo-x με 17άρα οθόνη . Έχει την 8400 ,ψήθηκε και επισκευάστηκε , οπότε θέλω κάτι καλό για να επεκτείνει όσο γίνετε τη ζωή που του έμεινε . Να μην είναι κάτι πολύ ακριβό ,μέχρι 30€ αν υπάρχει κάτι αξιόλογο . Να το κρατάει όσο γίνετε πιο δροσερό . Υπάρχει κάτι δοκιμασμένο ?

Έχω δει αυτό .Παίρνει άλλου 3ης ανεμιστήρες ?

Δημοσ.

Πριν πάρεις βάση μέτρα τις αποστάσεις των λαστιχένιων στηριγμάτων του λάπτοπ. Οι διαστάσεις που έχεις πρέπει να είναι λίγο μικρότερες από τις διαστάσεις της βάσης που θα πάρεις. Η βάση που δείχνεις είναι πολύ μικρή, το 17άρι δεν κάθεται.

Στα 30 ευρώ δε θα βρεις πολλά πράγματα. Μονόδρομο για 17άρι θεωρώ τη ZM-NC2000 της Zalman:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806348&u=ZALMAN-ZM-NC2000-NOTEBOOK-COOLER-SILVER

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806349&u=ZALMAN-ZM-NC2000-NOTEBOOK-COOLER-BLACK

Δημοσ.
Θέλω μια καλή βάση για το laptop της κοπέλας μου ένα turbo-x με 17άρα οθόνη . Έχει την 8400 ,ψήθηκε και επισκευάστηκε , οπότε θέλω κάτι καλό για να επεκτείνει όσο γίνετε τη ζωή που του έμεινε . Να μην είναι κάτι πολύ ακριβό ,μέχρι 30€ αν υπάρχει κάτι αξιόλογο . Να το κρατάει όσο γίνετε πιο δροσερό . Υπάρχει κάτι δοκιμασμένο ?

Έχω δει αυτό .Παίρνει άλλου 3ης ανεμιστήρες ?

οτι παρεις να σιγουρευτεις πως οι ανεμιστηρες της βασεις στοχευουν κατευθειαν τον αεραγωγο του λαπτοπ απο κατω,αλλιως δεν εχει νοημα λογω πλαστικων.

επισης να εχει ικανοποιητικη κλιση για να ρουφαει αερα η βαση απο κατω-πλαγια

Δημοσ.

Titan G4TZ Magic Pad Notebook Cooler | Notebook Cooler,notebook ...

παρε αυτην εδω και θα σωθεις τα σπαει,ειναι πολυ καλη εχει κανα 60 ευρω τοσο την ειχα παρει.ειναι με usb αλλα εγω το καταργησα και την εκανα με ρευμα με ενα απλο μετασχηματιστη μεχρι 12volt και καρφι στην ακρη βυσμα ουτε να πιανεις χωρο σε θυρα usb και εισαι οκ.δινεις οσες στροφες θελεις εσυ αναλογα με τα volt που σηκωνεις το εχω δοκιμασει και απογειωνεται το λαπτοπ:-D υποψιν δεν καιγονται οι ανεμιστηρες.ειναι δοκιμασμενο.πιστευω να βοηθησα.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...