Προς το περιεχόμενο

Τροποποιηση αρχειων .pdf

Olga_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γνωριζετε αν υπαρχει καποιο free προγραμματακι για τροποποιηση pdf αρχειων, εκτος απο το Acrobat Pro (που φυσικα δεν ειναι free)? Αυτο που χρειαζομαι βασικα ειναι να προσθετω comments και κυριως να μπορω να υπογραμμιζω το κειμενο.

Αν εχετε κατι υποψιν με σωζετε!!!

Ευχαριστω!:-)

• Members
Δημοσ.

Η δωρεάν έκδοση του Foxit Reader τα κάνει και τα δύο (υπογραμμίσεις και σημειώσεις)

Δεν κάνει μετατροπές άλλων εγγράφων σε PDF όμως. Για αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις το PDFCreator

Δημοσ.
Η δωρεάν έκδοση του Foxit Reader τα κάνει και τα δύο (υπογραμμίσεις και σημειώσεις)

Δεν κάνει μετατροπές άλλων εγγράφων σε PDF όμως. Για αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις το PDFCreator

Εισαι σιγουρος οτι κανει και editing? Επειδη βλεπω οτι foxit reader ειναι οντως Free, αλλα το foxit editor οχι...:rolleyes:

Το PDFCreator το εχω, απλα θελω να βρω εναν τροπο να υπογραμμιζω τα κομματια που με ενδιαφερουν στα pdf.

Σε ευχαριστω πολυ παντως!

• Members
Δημοσ.
Εισαι σιγουρος οτι κανει και editing? Επειδη βλεπω οτι foxit reader ειναι οντως Free, αλλα το foxit editor οχι...:rolleyes:

Το PDFCreator το εχω, απλα θελω να βρω εναν τροπο να υπογραμμιζω τα κομματια που με ενδιαφερουν στα pdf.

Σε ευχαριστω πολυ παντως!

Κάνει τα 2 πράγματα που ζήτησες: highlighting και εισαγωγή σημειώσεων. Από εκεί και πέρα δεν έχω δοκιμάσει άλλου είδους τροποποίηση (π.χ. αλλαγή του κειμένου κλπ)

Να και μια εικόνα για να πάρεις μια ιδέα για το πώς φαίνονται:

post-20957-129063074041_thumb.jpg

Δημοσ.
Κάνει τα 2 πράγματα που ζήτησες: highlighting και εισαγωγή σημειώσεων. Από εκεί και πέρα δεν έχω δοκιμάσει άλλου είδους τροποποίηση (π.χ. αλλαγή του κειμένου κλπ)

Thank u!!! Eισαι φοβερος! Αυτα μου αρκουν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...