Προς το περιεχόμενο

Λόγοι αγοράς iPhone

arion1997

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να πέισω τους γονείς μου να μου αγοράσουν ένα iPhone, αλλά δεν μ'αφήνουν διότι είναι πολύ αυτη΄ροί. Μπορείτε να μου πειται κανέναν τρόπο να τους πέισω???

Δημοσ.

εε αμα δε βρισκεις εσυ λογους αγορας τοτε γιατι θες να το αγορασεις?

και γενικοτερα στα 13 σου δε χρειαζεσε καν κινητο...

Δημοσ.

Οι γονείς σου δεν είναι αυστηροί, είναι λογικοί. Είσαι 13 χρονών και θες κινητό των 600 ευρώ; με ποια λογική θα δώσει ο πατέρας σου σχεδόν ένα μηνιάτικο για να σου πάρει κινητό τηλέφωνο, και μάλιστα iPhone; Ας παραβλέψουμε για λίγο το κατά πόσο είναι αναγκαίο ένα κινητό τηλέφωνο για έναν 13χρονο, και ας πούμε ότι έστω, είναι αναγκαίο (που δεν είναι, αλλά λέμε τώρα). Για ποιο λόγο να μην έχεις ένα απλό κινητό μέχρι 40-50 ευρώ για τις βασικές του λειτουργίες, και θες οποσδήποτε iPhone;

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που ειπε η Φραντζεσκα, συν το οτι κατα πασα πιθανοτητα θα εχεις κανενα psp οποτε δεν υπαρχει λογος για αλλη μια συσκευη που θα χρησιμοποιεις κυριως για παιχνιδια...

Δημοσ.

φιλαρακι σου,εμεις στην ηλικια σου δεν ειχαμε καν υπολογιστη με ιντερνετ να μπαινουμε σε φορουμ και να κανουμε τετοιες τραγικες ερωτησεις.

δεν ανοιγεις κανενα βιβλιο σε αυτη την ηλικια, που θες και iphone;

δλδ δεν φτανει που (προφανως) εχεις ηδη κινητο, θες να σαι και η μουρη του σχολειου; να 'σαι γαματος;

γαμωτο, στην ηλικια σου οργωναμε τους δρομους με τα ποδηλατα, χτυπουσαμε γονατα και αγκωνες, λιωναμε στην μπαλα ,περνουσαμε τελεια και δεν ειχαμε κινητα.

δεν πας να ρωτησεις τον πατερα σου αν ειχε κινητο στην ηλικια σου;

ημαρτον δλδ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...