Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Nissan Micra 1.2

koozoop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μοτέρ συνήθως παίζει στις ~3,000 RPM. Οπότε ναι, υπάρχει θόρυβος. Ό,τι και να κάνεις. Στην τελική τα 120 KM/H δε θα τα πιάσεις στο κέντρο της πόλης. Και στην εθνική ο θόρυβος του δικού σου μοτέρ μάλλον είναι ο λιγότερος!

Σωστός.

Θα κοίταζα την περίπτωση του μεταχειρισμένου κλιο με προσοχή, αν είναι προσεγμενο και με έξτρα θα είναι καλή περίπτωση, προσοχή όμως γιατί μιλάμε για μεταχειρισμένο τουρμπάτο, αν έχει προβλήματα θα στοιχίσει παραπάνω απο ατμοσφαιρικό η επισκευή του...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

α) Βγαίνει και σε 5θυρο.

β) 80 άλογα έχει το 1.2 και 88 το 1.4. 92 άλογα έχει το swift

γ) 0-100 σε 13.5sec το micra, 10s το swift.

Γενικώς δε συγκρίνονται τα αμαξάκια και άπο άποψη ομορφιάς και άπο άποψη επιδόσεων και χαρακτηριστικών. Το μόνο μειονέκτημα είναι το μακρύ σασμάν. Αλλά φτιάχνεται με ένα 600άρι ευρώ :P

Λοιπόν, κατά 99,9% είμαι κοντά στην αγορά του καινούριου Clio 1.2TCE Dynamic λόγω της προσφοράς που ισχύει (€600 έκπτωση , 50% μετρητά και 60 άτοκες). Αν κάποιος γνωρίζει κάποια αντιπροσωπεία εντός Αθηνών που να είναι πιο τίμια από άλλες και να κάνει και δωράκια ας μου στέιλει ένα pm please!!!

A, και κάτι άλλο: για να βάλω esp μου ζήτησαν επιπλέον 800 ευρώ! Χρειάζεται; Γενικά είμαι πολύ ήρεμος οδηγός και δεν πιέζω καταστάσεις... Τι λέτε;

Για +800€ δε θα το έβαζα. Κρίμα να μην είναι standard πάντως.

Βεβαιώσου όμως ότι έχει τουλάχιστον ABS, μη βρεθείς προ εκπλήξεως. Οι επιπλέον αισθητήρες δε είναι και κάτι τρελό -ιδίως αν προσέχεις- αλλά το σκέτο ABS είναι απαραίτητο.

Το λέω επειδή το ABS θεωρείται «κομμάτι» του ESP.

Μια ερώτηση παραπάνω δε βλάπτει, ένα σκασμό λεφτά θα δώσει ο άνθρωπος. Τουλάχιστον να είναι 100% σίγουρος για το τι παίρνει. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...