kikonec Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Παιδια εχω ενα λαπτοπ 6μηνων το οποιο σε ατυχημα εσπασε η οθονη και μπορει να χαλασε και τπτ απο μεσα!!! εχω και ενα παλιο λαπτοπ δουλευει μια χαρα μπορω να τα ανοιξω και να κανω μετατροπες δλδλ να μεταφερω την Motherboard απο το καινουριο στο παλιο γι ανα δουλευει κανονικα και γενικα τετοιοες μετατροπες????? η ν ααγορασω απο εδω τπτ ωστε να το ανοιξω το λαπτοπ και να το φτιαξω!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Πολυ δυσκολα να ταιριαξει κατι. ΕΙδικα αν εχουν ηλικιακες διαφορες. Δε θα βγαλεις ακρη.
aGka8l Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Παιδια εχω ενα λαπτοπ 6μηνων το οποιο σε ατυχημα εσπασε η οθονη και μπορει να χαλασε και τπτ απο μεσα!!! εχω και ενα παλιο λαπτοπ δουλευει μια χαρα μπορω να τα ανοιξω και να κανω μετατροπες δλδλ να μεταφερω την Motherboard απο το καινουριο στο παλιο γι ανα δουλευει κανονικα και γενικα τετοιοες μετατροπες????? η ν ααγορασω απο εδω τπτ ωστε να το ανοιξω το λαπτοπ και να το φτιαξω!!! για αρχή δοκιμασε να το συνδέσεις με μια άλλη οθονη να δεις αν παίζει εκει. 2ον πες τα 2 μοντέλα λάπτοπ που έχεις
Sir Pretender Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δοκίμασε όπως είπε ο φίλος από πάνω να το συνδέσεις σε άλλη οθόνη κι αν γίνεται δουλειά, τότε μπορείς απλά να την αλλάξεις διαφορετικά δύσκολα. Πόσο παλιό είναι το άλλο laptop σου και για τι μάρκες/specs μιλάμε;
kikonec Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Παιδια επειδη δεν εχω χρονο και αυτο θα το κανω μετα απο λιγο καιρο....δλδ το ανοιγμα και τα πειραματα θα σας ενημερωσω οταν.....!!!! ο χαλασμενος πριν λιγο καιρο τον πηρα απο το eshop τον πιο φθηνο 15' οθονη εσηοπ μαρκα αλλα ετρεχε ωραια με windows vista πανω κτλ.... ο αλλος ειναι ενας παλιος acer!!!
vasilisga Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 αστα οπως ειναι φιλε... δες απλα μηπως και παιζει το λαπτοπ που εσπασε σε αλλη οθονη, μηπως και βρεις καμια οθονουλα να του κοτσαρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.