Προς το περιεχόμενο

χαλασμενο LAPTOP

kikonec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα λαπτοπ 6μηνων το οποιο σε ατυχημα εσπασε η οθονη και μπορει να χαλασε και τπτ απο μεσα!!!

εχω και ενα παλιο λαπτοπ δουλευει μια χαρα μπορω να τα ανοιξω και να κανω μετατροπες δλδλ να μεταφερω την Motherboard απο το καινουριο στο παλιο γι ανα δουλευει κανονικα και γενικα τετοιοες μετατροπες?????

η ν ααγορασω απο εδω τπτ ωστε να το ανοιξω το λαπτοπ και να το φτιαξω!!!

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ δυσκολα να ταιριαξει κατι.

ΕΙδικα αν εχουν ηλικιακες διαφορες.

Δε θα βγαλεις ακρη.

Δημοσ.
Παιδια εχω ενα λαπτοπ 6μηνων το οποιο σε ατυχημα εσπασε η οθονη και μπορει να χαλασε και τπτ απο μεσα!!!

εχω και ενα παλιο λαπτοπ δουλευει μια χαρα μπορω να τα ανοιξω και να κανω μετατροπες δλδλ να μεταφερω την Motherboard απο το καινουριο στο παλιο γι ανα δουλευει κανονικα και γενικα τετοιοες μετατροπες?????

η ν ααγορασω απο εδω τπτ ωστε να το ανοιξω το λαπτοπ και να το φτιαξω!!!

για αρχή δοκιμασε να το συνδέσεις με μια άλλη οθονη να δεις αν παίζει εκει.

2ον πες τα 2 μοντέλα λάπτοπ που έχεις

Δημοσ.

Δοκίμασε όπως είπε ο φίλος από πάνω να το συνδέσεις σε άλλη οθόνη κι αν γίνεται δουλειά, τότε μπορείς απλά να την αλλάξεις διαφορετικά δύσκολα. Πόσο παλιό είναι το άλλο laptop σου και για τι μάρκες/specs μιλάμε;

Δημοσ.

Παιδια επειδη δεν εχω χρονο και αυτο θα το κανω μετα απο λιγο καιρο....δλδ το ανοιγμα και τα πειραματα θα σας ενημερωσω οταν.....!!!!

ο χαλασμενος πριν λιγο καιρο τον πηρα απο το eshop τον πιο φθηνο 15' οθονη εσηοπ μαρκα αλλα ετρεχε ωραια με windows vista πανω κτλ....

ο αλλος ειναι ενας παλιος acer!!!

Δημοσ.

αστα οπως ειναι φιλε...

δες απλα μηπως και παιζει το λαπτοπ που εσπασε σε αλλη οθονη, μηπως και βρεις καμια οθονουλα να του κοτσαρεις ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...