Προς το περιεχόμενο

Sony FWD-S47H1 - 47" - LCD Display

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οποιος εχει τη φορμα καταγγελιας, να τη δωσει για να ξεκινησουμε μπας και φαν κανα προστιμο και βαλουν μυαλο και να αφησουν τα καραγκιοζλικια για λαθος....

αν τους βαλω φωτια τα κωλομαγαζα τους, κατα λαθος

θα ειναι......

Δημοσ.

Ακούστε ενα καλο, εγώ κάλεσα για να με ενημερώσουν οτι ακυρώθηκε και δεν υπήρχε καν η απαραίτητη ευγένεια... Της απάντησα τώρα και με ένα εξαιρετικό mail και εαν δεν δώ κάποια κίνηση ηθικής και ψυχικής αποζημίωσης απο μέρους τους θα προβώ αργότερα σημερα, ή αυριο σε καταγγελία... δεν γίνεται αυτό το πράγμα πια...

υ.γ. προωθήστε μου παρακαλώ τη φόρμα και την νομοθεσία...

---------- Προσθήκη στις 15:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:57 ----------

Και εδω!

Ουτε μια δωροεπιταγη ουτε τιποτα ξερο συγνωμη;

χμμμμ μααααλιστα...

Θα ξαναψωνισουμε απο Multirama sureeee

διάβασα το μύνημα σου και ενω τηλεφωνικά δεν ζήτησα, εστειλα μειλ... Ειδάλλως δεν ξαναψωνίζω απο αυτούς ούτε καλωδιο (που τα έχουν και πανακριβα btw)

Δημοσ.

H μεγαλύτερη τιμωρία είναι όποιος έμεινε δυσαρεστημένος να μην ψωνίσει ξανά από αυτούς . Αν ρίχναμε όλοι ένα άκυρο θα την έστελναν την τηλεόραση την επόμενη φορά ναι η όχι ;. Σε σοβαρά ηλεκτρονικά καταστήματα ρούχων από Ιταλία είχαν γίνει κατά καιρούς λάθη πχ δερμάτινο που είχε 900 ευρώ το είχαν 140 και το έστειλαν κανονικότατα , προτιμούν να χάσουν ένα ποσό παρά να χαλάσει η φήμη του μαγαζιού . Δεν θα προβώ σε καμία καταγγελία δεν με νοιάζει ούτε με έχει πειράξει ΙΣΑ ΙΣΑ μου έφτιαξε την μέρα , πλέον όμως η blacklist έχει μεγαλώσει σε Γερμανό και multiklama.

Δημοσ.

Σχεδόν την ιδια blacklist εχουμε συνονόματε... εγω έχω και μερικά ακόμα αλλά οκ. Δε σκεφτήκαμε όμως οτι με τα 127 μυνήματα που γράφουμε γι'αυτους του κάνουμε και διαφήμιση...

Το θέμα είναι οτι δεν θα ξαναψωνίζω και εγω απο αυτούς εκτός αν μου δώσουν καμια επιταγη την οποία θα εξαργυρώσω και μετα adios amigos...

Και ενας φίλος μου θυμισε σήμερα οτι είχε πέσει σε ενα λαθος του e-shop πριν μερικά χρόνια, της τάξης των 100€ (συγκεκριμένα ενα δισκο των 130 τον ειχε παρει 30κατι). Τον ενημέρωσαν, ζητησε τον υπεύθυνο, ειπε οτι θα κάνουν καταγγελία και "κατ' εξαιρεση" του το στειλανε στην τιμή που το έκλεισε (αν και δεν είχε το κουτί, ίσως ήταν refurbished...). Το θέμα είναι οτι ακόμα τον έχει και ακόμα δεν έχει πέσει στα 30€ ο συγκεκριμένος (raptop ηταν νομίζω...;)

Δημοσ.

παιδια εγω τους ειπα οτι θα τους κανω καταγγελια στο ινκα,μου ειπαν καντε οτι νομιζετε και γω φυσικα εστειλα ενα ωραιοτατο email στο ινκα. Φανταστειτε τους τοκους που πηραν απο τη δεσμευση των καρτων καθως επισης οτι η επισκεψιμοτητα στο ιντερνετ αυξηθηκε και ισως και οι πωλήσεις τους. Τουλαχιστον επρεπε να μας κανουμε μια προσφορα ή δωροεπιταγή.

Παρακαλω ολοι ας στειλουμε ενα email στο ινκα να τους ενημερωσουμε. Ισως σταματησουν αυτα τα 'περιεργα λαθακια'

Δημοσ.

Σαφως δεν μπορουμε να βαλουμε στην ιδια μοιρα τον απατεωνα Γερμανο (Οτετζιδες μην κλειδωσετε και αυτο το θεμα please) και τα Multi .

Αυτο ηταν πταισμα μπροστα στο αλλο,αλλα η ειρωνια του και καλα κανετε οτι σας φωτισει Ο Θεος,ειναι δικαιωμα σας,αποψη σας,δεν με νοιαζει κλπ παραπαει..

Οι ΕΚΠΟΙΖΩ μου φαινονται πιο χουλιγκανς λεω να δοκιμασω με αυτους αφου οι πολιτισμενες κυριες της ΓΓΚ δεν παιρνουν μπρος ευκολα.

Δημοσ.

Χαλαρώστε...

Και εγώ θα γούσταρα να αγοράσω κάτι που κάνει 10.000 ευρώ 10 γιατί κάποιος ξέχασε να βάλει τρία μηδενικά από πίσω αλλά cool...

να κάνεις καταγγελία αν σου έπαιρναν τα χρήματα και σου έλεγαν μετά ότι ξέρετε μας τελείωσε όπως είναι της μοδός τελευταία να το καταλάβω...

Πάντως πέρα από την καταγγελία έχω μια καλύτερη ιδέα... να μας δώσουν όλους free pass και να μπαίνουμε όποτε γουστάρουμε στα Multirama και να αγοράζουμε ότι θέλουμε στο 10% της αρχικής τιμής! Και να είναι 24/7 το pass για δύο τουλάχιστον χρόνια! Και να βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση και να ζητάνε συγνώμη γονατιστοί... και ευγενικά!

Να δούμε μετά, θα ξανακάνουν λάθος;

Δημοσ.

Παντως αν μιλαμε για την Ηρω Μαραγκου η γυναικα ειναι εξυπηρετικη μεχρι αηδιας.

Αυτη μου εδωσε την δωροεπιταγη :-D

Τελικα υπαρχει εταιρια που να μην κανει τετοια λαθη;

Γιατι εγω 3 χρονια σε επιχειρηση κανοντας και Data Entry στο site εχοντας 100000 τιμολογια παραγγελιες εκτελωνισμους κλπ πανω απο το κεφαλι μου δεν ειχα κανει ουτε ενα λαθος.

Και Οοοοοοο τι συμπτωση ολα τα λαθη γινονται προς τα κατω.

Μονο το Πλαισιο ειχε μια στιγμη καλωδια με κατι εκατομμυρια € αλλα μαλλον για ξεκαρφωμα ;)

Δημοσ.
Φανταστειτε τους τοκους που πηραν απο τη δεσμευση των καρτων

Σιγά ρε φίλε... Πόσους τόκους έχουν δλδ 250Ε από χτες το βράδυ μέχρι σήμερα το μεσημέρι;

Ξεκίνησε το θέμα στο χαβαλέ, και τώρα είστε έτοιμοι να τους βάλετε μολότωφ στο μουλτικλάμα! Χαλαρώστε λίγο, ένα typing error ήταν.

Δημοσ.

Οταν μιλάμε για τζίρους εκαττομυρίων τότε, ΝΑΙ, είναι πολλά τα λεφτά από τους τόκους...

Και το λαθος typing ξε-typing είναι λάθος. Η πωλήτρια ήταν και ελαφρώς αγενής οποτε αν δεν έχω μέχρι αυριο κάτι ως αποζημίωση (μια εκπτωση σε επόμενη αγορά ή μια δωροεπιταγή) όπως έχει ξανασυμβεί, αυριο θα πάρω ένα τηλέφωνο στη ΓΓΚ η το ΙΝΚΑ. Οχι θα τους χαρίσω... Και 50 ευρω πρόστιμο να πληρώσουν εγω θα ειμαι ευχαριστημένος...

Δημοσ.

(μια εκπτωση σε επόμενη αγορά ή μια δωροεπιταγή) όπως έχει ξανασυμβεί, αυριο θα πάρω ένα τηλέφωνο στη ΓΓΚ η το ΙΝΚΑ. Οχι θα τους χαρίσω... Και 50 ευρω πρόστιμο να πληρώσουν εγω θα ειμαι ευχαριστημένος...

Μήπως να το κατεβάσουμε και στο Σύνταγμα και να περνάμε ένας ένας να τους φτύνουμε;

Δεν καταλαβαίνετε ότι κάνοντας φασαρία για θέματα που δεν έχετε δίκιο το χάνετε και σε αυτά που έχετε δίκιο (για να μην πω ότι το χάνουμε όλοι μας);

ΔΕΝ σου πήραν τα χρήματα, και είμαι σίγουρος ότι κάπου στους όρους χρήσης του site θα αναφέρεται κάτι για ανάλογες περιπτώσεις οπότε και νομικά και τυπικά αλλά και ηθικά για εμένα, εφόσον ενημέρωσαν για το λάθος όσους προχώρησαν στην παραγγελία, είναι σωστοί.

Δημοσ.

---------- Προσθήκη στις 18:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:05 ----------

[/color]

Μήπως να το κατεβάσουμε και στο Σύνταγμα και να περνάμε ένας ένας να τους φτύνουμε;

Θα το θελαν πολυ να ξεμπερδεψουν με ενα φτυσιμο απο ολους μας, αλλα δυστυχως θα το πληρωσουν πολυ πιο ακριβα το"στιγμιαιο" λαθος τους:devil::devil::devil:

Δημοσ.
---------- Προσθήκη στις 18:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:05 ----------

[/color]

Θα το θελαν πολυ να ξεμπερδεψουν με ενα φτυσιμο απο ολους μας, αλλα δυστυχως θα το πληρωσουν πολυ πιο ακριβα το"στιγμιαιο" λαθος τους:devil::devil::devil:

Μαζί σου και εγώ... στην πυρά, στην πυρά, στην πυρά! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...