Προς το περιεχόμενο

Sony FWD-S47H1 - 47" - LCD Display

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι μωρέ. Αν και πιστεύω οτι ο AKISHELLAS1 δεν πρέπει να καιγόταν/καιγεται και ιδιαίτερα για μια οθονη χωρίς ηχεία και βάση (όπως φαίνεται οτι είναι)... Επίσης να τονίσω ότι είναι και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΗΜΕΡΑ οπότε θα είναι η τιμιτική μας... ΧΑΧΑΧΑ! Για μας δουλεουν μωρέ τα παιδιά εκει στα μουλτι, για να γίνουμε συνειδητοποιημένοι καταναλωτές.

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εννοείται η τιμητική μας θα πάει καλά η εβδομάδα. Μόλις με πήραν τηλέφωνο χαχαχα έχουν βάλει μια κοπέλα πολύ ευγενική δεν σου πάει η κάρδια σου να της πεις καμία χαριτωμένια ζήτησα να με συνδέσει με κάποιο υπεύθυνο και μου είπε εγώ είμαι η υπεύθυνη του τμήματος εξυπηρέτησης . βάζουν τις κοπέλες να βγάλουν το φίδι από την τρύπα ΟΥΣΤ. Τώρα θα δούμε τις επόμενες κινήσεις μας .

Δημοσ.

Καλημέραααα ....Ωπ εργασίες Συντήρησης λέει το μουλτιδράμα. Πάει, μπήκαν μέσα με τις TV και το κλείσαν το μαγαζί? χαχαχαχα

Βλέπω ως δια μαγείας να εξαφανίζονται όλες οι παρραγγελίες.

Δημοσ.

1) Πετυχαίνω μια τρελή τιμή στο Net.

2) Καταλαβαίνω οτι πρόκειται για προφανές λάθος στα μηδενικα.

3) Το χτυπάω σκεπτόμενος ότι ποτέ δεν ξέρεις/μπορεί για λόγους Marketing να το δεχτούν/μπορεί να ειμαι τυχερός και να μην το παρουν ειδηση

4) Το κλείνω με κάρτα για να κάνω τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα

5) Οταν με πάρουν τηλέφωνο να μου το ακυρώσουν θα τους βρίσω και θα τους κάνω και καταγγελία (misleading price?)

Δημοσ.

Καλά εντάξει χαλαρώστε λίγο

Εμένα με πήραν τηλέφωνο μου είπαν ότι επρόκειτο για λάθος που έτσι φαινόταν και απο τα έως τώρα δεδομένα τους είπα ΟΚ, ζήτησαν συγνώμη και τέλος

Μη το συγκρίνεται με αλλές περιπτώσεις όπως με την υπόθεση του Γερμανού πχ που είχαν το θράσος να το διαφημίσουν και στην τηλεόραση. Εδώ προφανώς πρόκειται για λάθος κάποιου υπαλλήλου και όχι για εσχεμμένη ενέργεια. Σε περιπτώσεις όπως πχ τις προσφορές με τα netbook και τα wii απο όσο θυμάμαι κάλυψαν τις παραγγελίες. Χαλαρά εάν έιμασταν εξωτερικό μπορεί να βγάζαμε άκρη αλλά απο την άλλη αφού φαίνεται οτι πρόκειται για λάθος και όχι για εξαπάτηση προσωπικά δε πιστευω ότι αξίζε να το τραβήξω

Προσωπικά δε μπορώ να πώ ότι με ενδιέφερε και πολύ η οθόνη

Μιλάμε για τεχνολογία 4 χρόνων (μοντ. 06), χωρίς tuner, χωρίς stand, χωρίς ηχεία, χωρίς μια τουλ. HDMI, χωρίς το ένα κάρο καλούδια που θα βρούμε σε μια σύγχρονη τηλεόραση. Για μόνιτορ υπολογιστή σίγουρα δεν έκανε. Ήδη στην 24' που έχω με ενοχλεί λίγο το μέγεθός.

Δημοσ.

Ετοιμάστηκα και εγώ να την παραγγείλω αλλά την τελευταία στιγμή(πριν πατήσω την επικύρωση) κρατήθηκα. Είναι πολλά τα μείον της συγκεκριμένης σε συνδυασμό με το ότι θα δυσκολευόμουν να την βολέψω κάπου μέσα στο σπίτι.

Αλλά όπως και να έχει φαίνεται από χιλιόμετρο ότι είναι πραγματικό λάθος και όχι τίποτε άλλο. Όπως προανέφεραν και άλλοι, καμμία σχέση με Γερμανούς και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Και επειδή στην συγκεκριμένη περίπτωση άκρη δεν θα βγεί(όπως και σε τόσες άλλες που υπήρχε και δίκηο κιόλας) σε συνδυασμό με το ότι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ το λάθος τους με κάνει να θεωρώ ξεφτίλα τις όποιες καταγγελίες γίνουνε με μοναδικό αποτέλεσμα σπατάλη χρόνου από όλους τους εμπλεκόμενους και πιθανή ζημιά του multirama.

Δημοσ.

Τηλεφώνημα στο κινητό και σε μένα (από 2108181003) και η ευγενική ομολογουμένως κοπελιά , κάτι ψέλλισε για λάθος και ζήτησε συγγνώμη για την ακύρωση της παραγγελίας.(Στην ''Κατάσταση παραγγγελιών'' φαίνεται πλέον ''ακυρωμένη'' η παραγγελία)

Δημοσ.

Κι εμένα απο το ίδιο τηλέφωνο 2108181003

Ευγενική η κοπέλα....

Μου λέει οτι η κανονική της τιμή είναι 3.000 και κάτι (δεν κατάλαβα ακριβώς τι μου είπε)!

Μου ζήτησε και συγνώμη...

Μάλλον δε μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω...Προφανώς πρόκειται για λάθος και όχι για στημένο...(?)

Δημοσ.
μη σηκώνεται το τηλέφωνο..θα στείλουνε τι γκόμενα από το σπίτι..:lol::lol:

Αν εκτός από τόσο ευγενική είναι κι όμορφη, ας κοπιάσει...

Απλά να κλείσουμε ένα ραντεβού μη με βρει με καμμιά άλλη...:-D:-D:-D:-D

Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό τελικά. Τρεις χιλιάδες εκατό και κάτι μου είπε ότι κοστίζει... Έτσι κι αλλιώς κανείς μας δεν τη χρειαζόταν άμεσα.

Δημοσ.

Ενταξη οχι κ 3χιλ ευρω η συγκεκριμένη τιμη 2χιλ κανει στη γερμανια έβλεπα κ εδω κυμαίνεται στα λιγοστά μαγαζιά που την εχουν γύρω στα 2,5χιλ.!

---------- Προσθήκη στις 14:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:48 ----------

Αξιότιμε κ./Αξιότιμη κα,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την 14η ημέρα του Μαρτίου κατά την οποία προβήκατε σε παραγγελία μέσω του site της Multirama, σημειώθηκαν εσφαλμένες τιμές σε συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων λόγω τεχνικού προβλήματος.

Το τεχνικό πρόβλημα αυτό αποκαταστάθηκε αμέσως το πρωί της επόμενης ημέρας και οι αναρτώμενες τιμές στο site της Multirama είναι πλέον οι σωστές και ισχύουσες.

Η εταιρία Multirama επιδιώκοντας την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας όσων έχουν ήδη προβεί σε παραγγελία και έχοντας πλέον αποκαταστήσει το τεχνικό πρόβλημα, έχει προβεί αυτομάτως στην ακύρωση της παραγγελίας σας και την αποδέσμευση της πιστωτικής σας κάρτας ώστε να πραγματοποιήσετε εκ νέου την αγορά του προϊόντος εφόσον επιθυμείτε.

Οι συνεργάτες του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών θα είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία / διευκρίνιση σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης της παραγγελίας σας. Τα τηλέφωνα με τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε είναι το 801 11 15000 από σταθερό και 81 81 888 από κινητό.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και ζητάμε συγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση τυχόν σας έχει προκληθεί άθελά μας, λόγω του ανωτέρω προσωρινού τεχνικού προβλήματος. Θα είναι τιμή και χαρά μας να σας καλωσορίσουμε ξανά σε κάποιο από τα καταστήματα που διαθέτει η αλυσίδα Multirama στην ελληνική αγορά .

Δημοσ.

Και εδω!

Ουτε μια δωροεπιταγη ουτε τιποτα ξερο συγνωμη;

χμμμμ μααααλιστα...

Θα ξαναψωνισουμε απο Multirama sureeee

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...