Προς το περιεχόμενο

Sony FWD-S47H1 - 47" - LCD Display

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εβαλες ιδέες και σαν να εχεις λίγιο δικιο...

Από το brochure :

Supplied accessories

AC Power Cord (1), AC Plug Holder (2), LAN cable (1),

Remote Control RM-FW002 (1), Size AA [R6] Batteries (2),

Cable Holder (8), Operationg Instructions (1)

Optional accessories

Display Stand SU-S01, Speakers SS-SPG01

Θα προσπαθήσω να το διασταυρώσω... ΓΜΤ δεν ανοιγει και η σελίδα τους τώρα να δω τι γραφουν εκει...

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σχετικα με ηχο

αναφερει οτι εχει ενσωματομενο ενισχυτη με ταδε wats.....

αναφερει οτι εχει και βυσματα για ηχεια.....

αλλα.....ηχεια ????????

:)))))

και εγω ειπα θα παρω ενα εξωτερικο mpeg4 δεκτακι και εχω μια καλη tv

αν δεν εχει ενσωματομενα ηχεια .....τοτε το αφηνω

ελπιζω καποιος να βγαλει ακρη

Δημοσ.
σχετικα με ηχο

αναφερει οτι εχει ενσωματομενο ενισχυτη με ταδε wats.....

αναφερει οτι εχει και βυσματα για ηχεια.....

αλλα.....ηχεια ????????

:)))))

και εγω ειπα θα παρω ενα εξωτερικο mpeg4 δεκτακι και εχω μια καλη tv

αν δεν εχει ενσωματομενα ηχεια .....τοτε το αφηνω

ελπιζω καποιος να βγαλει ακρη

όντως, χωρις ηχεία και βάση λίγοι θα την πάρουμε... κατσε να ανοιξει μια φορά το site, να δουμε τι γραφει εκει... Γιατι Optional δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα πρέπει να τα αγοράσεις χώρια, ίσως περιέχονται σε κάποια έκδοση ... :rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 10:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:20 ----------

δείτε εδω την τιμή λιανικής της από την cache του google: http://74.125.77.132/search?q=cache:v38KWGCzNxUJ:www.multirama.gr/products/product%3Fpid%3D0400349%26catid%3D030100+http://www.multirama.gr/products/product%3Fpid%3D0400349%26catid%3D030100&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

Δημοσ.

Έτσι... Να ξεκινήσει καλα η εβδομάδα!!! αν πάρουν πριν τις 11.20 η καταγγελία θα γίνει άμεσα αν παρουν πιο μετά που θα είμαι για καφέ θα γίνει το μεσημεράκι (θα μου πεις ποιος δημόσιος υπάλληλος δουλευεί στις 3;), ή έστω αύριο...

---------- Προσθήκη στις 10:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:43 ----------

1520 δεν ειναι η γενική γραμματεία καταναλωτή; χτυπάμε όλοι εκει ή στο ΙΝΚΑ; Για να οργανωθούμε ρε παιδια...

Δημοσ.
για να κοπιάσουν και απο εδώ...

vdanasto την δέχτηκες παθητικά ή τους την είπες;

Επειδή έχω δουλέψει σε τηλεφωνικό κέντρο και ξέρω ότι ο υπάλληλος είναι ο τελευταίος που φταίει, ήμουν ευγενικός με την κοπέλα που με κάλεσε. Το αν θα κάνω κάτι στην πορεία είναι άλλο... ;)

Δημοσ.

Η τηλεφωνική γραμμή είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές σύμφωνα με το ακόλουθο ωράριο.

Καθημερινές από 08:00 μέχρι 22:00

με την ησυχία μου θα πάρω...

---------- Προσθήκη στις 10:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:55 ----------

Επειδή έχω δουλέψει σε τηλεφωνικό κέντρο και ξέρω ότι ο υπάλληλος είναι ο τελευταίος που φταίει, ήμουν ευγενικός με την κοπέλα που με κάλεσε. Το αν θα κάνω κάτι στην πορεία είναι άλλο... ;)

δεν ειπαμε οτι θα είμαστε αγενεις με τον/την υπάλληλο... Θα ζητήσουμε τον υπευθυνο και αμα βγει ποτε στη γραμμή γράψε με... :lol: Ξέρεις εσυ που δούλευες σε τηλ. κέντρο... ;)

Δημοσ.
δεν ειπαμε οτι θα είμαστε αγενεις με τον/την υπάλληλο... Θα ζητήσουμε τον υπευθυνο και αμα βγει ποτε στη γραμμή γράψε με... :lol: Ξέρεις εσυ που δούλευες σε τηλ. κέντρο... ;)

Έλα όμως που δεν βγαίνουν οι "υπεύθυνοι" στις γραμμές.

Δημοσ.
Έλα όμως που δεν βγαίνουν οι "υπεύθυνοι" στις γραμμές.

Το ίδιο λέμε... Anyway, το αποτέλεσμα θα κριθεί σε άλλο τηλεφωνικό κέντρο, ελπίζω μαζικά μπας και σταματήσουν κάποια στιγμή να μας δουλεόυν...

Δημοσ.

έχουν πάρει αλλού τηλέφωνο; ακόμα εργασίες εκτελούν στο site πρέπει να ελέγχουν σε όλα τα προϊόντα τις τιμές μην κάνουν και άλλη πατάτα και εκτεθούν ανεπανόρθωτα ! Πάντα με Ευγενία αλλά και με σωστά επιχειρήματα και εγώ με υπεύθυνο θέλω να μιλήσω αν εμφανιστεί ποτέ. ίσως ο AKISHELLAS1 αν δεν το είχε γράψει εδώ και έκανε την παραγγελία να μην το έπαιρναν χαμπάρι το λάθος και να του την έστελναν κανονικά. Αλλά τώρα πέσαμε όλοι και σου λέει τι έγινε . Δεν πειράζει ας είναι καλά το παλικάρι :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...