Προς το περιεχόμενο

Sony FWD-S47H1 - 47" - LCD Display

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρηγγειλα και εγω μια.....για monitor τη θελω, μια χαρα ειναι δε θελω hdmi/tuners Και τα ρεστα :P

Προφανως ειναι λαθος βεβαια....

Αποκει και περα, απο γνωστο μου στο multi ξερω οτι το καταστημα εχει τηρησει το λογο του σε περιπτωσεις μεμονομενων λαθων που μπηκε μεσα για να μην χασει κυρος. Αλλα μιλαμε για μεμονομενους πελατες....τωρα αμα παραγγειλαμε 50 κομματια εμεις και μπει μεσα 2 χιλιαρικα στο κομματι....ε εκει δε το βλεπω να μας την κανει τη χαρη...100 χιλιαρικακια ειναι αυτα...θα προτιμησει να το δυσφημισουμε εμεις οι 30 :P

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1 9191033 14/3/2010 LCD TV SONY FWDS47H1 47" FULL HD (1)

Καταχωρήθηκε €265,52 λεπτομέρειες

Καταχωρήθηκε... Λέτε να ετοιμαζόμαστε για να μαζέψουμε τη σαβούρα της δεκαετίας...; Γιατι με 270€ πιο πιθανό ειναι να βρω τουβλα στο κουτι παρα οθόνη (όπως γινόταν στις άθλιες σειρες του 80'ς)!

---------- Προσθήκη στις 08:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:38 ----------

το ωραιο των μουλτι κανείς μας δεν το πρόσεξε... πάνω πάνω λεει 12 μήνες εγγ'υηση και τερμα κάτω στην περιγραφή λεεί 3 έτη...

(Ότι να ναι αυτά τα παιδια...)

Δημοσ.

τι εννοείς καταχωρήθηκε? σου ήρθε email επιβεβαίωσης ?

πάντως δεν πιανόμαστε πουθενά η μουφα λέμε οτι είναι η άπατη :-D

Δημοσ.
πάντως από χτες τη μια λέω οτι έκανα την αγορά του αιώνα και την άλλη οτι έκανα μ@λκ@ :P

ακριβώς το ιδιο συναίσθημα εχω... :lol:

με το φπα δεν εχω πρόβλημα, μικρή ειναι μωρε η διαφορά...

Φαντάζομαι θα έχει στο κουτι της table stand... οχι τιποτα άλλο μια φορά εκανα αποπειρα να κρεμάσω τηλεοραση και πήγαν τσαμπα οι τρύπες... (δεν το εχω και δεν μ'αρεσε_)

---------- Προσθήκη στις 09:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:18 ----------

επεσε η σελίδα τους η παλι κάνει η οτενετ τα θαυματα της;

Δημοσ.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:

Και στο online συστημα των καταστημάτων τόση είναι η τιμή απλώς λίγο ανεβασμένη λόγω αλλαγής του ΦΠΑ.

(Ισως την έριξαν για να αλλαξουν τον ΦΠΑ)

---------- Προσθήκη στις 09:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:26 ----------

Λυπούμαστε, αυτή τη στιγμή εκτελούνται εργασίες συντήρησης στο multirama.gr.

Παρακαλώ επιστρέψτε αργότερα.

Δημοσ.
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:

Και στο online συστημα των καταστημάτων τόση είναι η τιμή απλώς λίγο ανεβασμένη λόγω αλλαγής του ΦΠΑ.

.

πληροφορία εκ των έσω ;

...οπότε τόσο την δίνουν ή ήταν λάθος και στο σύστημα των καταστημάτων ;

Δημοσ.

προσοχη

πολυ πιθανον το κουτι να μην περιεχει

βαση και ηχεια !!!!

μην σας παρω στο λεμο μου μου.....μπορει να κανω λαθος

αν καποιος ξερει επισημα κατι ας μας ενημερωσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...