Προς το περιεχόμενο

Sony FWD-S47H1 - 47" - LCD Display

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια δεκτη η οποιαδηποτε 32ρα, 37ρα, κλπ που θα σουταρετε αμα σας ερθει η 47ρα (μονο μη μου πειτε την πουλαω.. ολοκληρη 47ρα 260ευρω πηρατε...):P:p:p:p:p

Μια 32αρα για την κρεβατοκάμαρα να μην βάλουμε:-D

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
H κουκιδα δεν εχει μετακινηθει διοτι σε ολες τις τιμες των αλλων οθονων εχει δυο ψηφια μετα το κομα. Οτι και να γινει πρεπει να διαμαρτυρηθουμε εντονα!!!

Παντως ενα video player, το απλο που εχουμε ολοι σπιτι μας, μπορουμε να το συνδεσουμε και να βλεπουμε απο εκει τηλεοραση! σωστα;

πολύ σωστά... και τώρα που το αναφέρεις για τα αναλογικά που δεν υπάρχουν στον hotbird έχω και το dvd-rec που εχει ενσωματωμένο δέκτη... Α, άρχοντας είμαι... :lol:

υ.γ. ο αστιγματισμός μου από 5.5 θα φτάσει στο 10 με 47" στα 2 μέτρα...

υ.γ.2 το μόνο κακό είναι οτι δεν έχει hdmi αλλα μάλλον θα μας κάνει αυτό το οποίο κάποτε πρέπει να είχα αγοράσει κατά λάθος και ολο και κάπου θα το έχω πεταμένο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

έβαλα και γω παραγγελία..εννοείται ότι αύριο 08:00 θα πέσει τηλεφώνημα από Multirama...περισσότερο το έκανα να με ξυπνήσουν...δύσκολο το πρωινό ξύπνημα.. :-p

σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση/ πιθανότητα να τη στείλουν, καμία όμως...

Δημοσ.

εγω να δείς... Τρελαίνομαι να μαλώνω με τις τηλεφωνήτριες που το παίζουν έξυπνες (όχι οτι φταίνε αυτές αλλά οκ)!

τελικά απο το you τα στείλανε, εγινε καταγγελία, τι παίχτηκε; (συνοπτικα, δεν είμαι σε θέση να διαβάζω ολόκληρο thread :P)

---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:32 ----------

δεν θα βρίσουμε κανέναν/καμία, προς θεού...(δεν εχουμε το δικαίωμα άλλωστε)

Απλά θα κράξουμε τον προιστάμενο και θα ρίξουμε μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ...

όχι δεν έστειλαν . δεν νομίζω να έγινε καμία καταγγελία ,εντάξει για ένα μικροποσό ποιος να ασχοληθεί . δεν το πρόσεξα αυτό που λένε στο email και καταγγελία να κάνουμε δεν νομίζω να μπορούμε να δικαιωθούμε.

Δημοσ.
σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση/ πιθανότητα να τη στείλουν, καμία όμως...

εξίσου σοβαρή θα είναι και η καταγγελία μου αδερφέ. Επιπλέον Dum Spiro Spero...

Και ποιος μας λέει οτι δεν θα πέσουμε σε έναν μπούφο αποθηκάριο/αγουρο-ξυπνημενο/δευτεριάτικα που δεν θα δει καν περί τίνος πρόκειται και δε θα το στείλει;

:lol:

off-topic

Μ' αρεσει η πρώτη γραμμή στην υπογραφή σου! :-) Και εγω θέλω κάποια στιγμή να έρθω στο σταδιο του cannot go back αλλα περιμένω καμια crazy sunday απο τα Μουλτι για να πάρω mac με 200-300€ :P

---------- Προσθήκη στις 22:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:53 ----------

όχι δεν έστειλαν . δεν νομίζω να έγινε καμία καταγγελία ,εντάξει για ένα μικροποσό ποιος να ασχοληθεί . δεν το πρόσεξα αυτό που λένε στο email και καταγγελία να κάνουμε δεν νομίζω να μπορούμε να δικαιωθούμε.

στο mail μπορει να το λεει, στο σαιτ οταν παραγγέλνεις το λεει; στο φινάλε κάποιοι πλήρωσαν με πιστωτική... Πόσο καιρο θα κάνει να τους τα επιστρέψει τα χρηματα, εχεις ιδέα; Ειδικά εκείνοι είναι οι πρώτοι που θα δικαιωθούν...

Γιατι κύριε μούλτι εαν δεν έχεις το προιόν γιατι τον χρεώνεις τον άλλο άμεσα;

(οταν μιλάμε για μεγάλα ποσα-τζίρους, ξέρετε τι τοκοι παίζουν...; κάποτε ειχε αφήσει η μητερα μου ένα αρκετα μεγάλο ποσο, περίπου 30 μύρια δραχμες από πώληση ενός ακινήτου για 1 εβδομαδα σε εναν λογαριασμό και στο τέλος του χρόνου είχε ένα πολύ αξιόλογο ποσό τόκων, πάνω από 200000 δρχ.)

---------- Προσθήκη στις 23:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:58 ----------

Μπορεί κάποιος να κάνει ενα ποστ την νομοθεσία ωστε να είμαστε διαβασμένοι αυριο;

Δημοσ.
θα ειχε ενδιφερον να γνωριζαμε την νομοθεσια... μεσα σε 2-5 μερες λογικα σου επιστέφουν τα χρηματα.

εψαξα λίγο αλλα δεν το βρήκα το θέμα...

Δυστυχώς φίλε είμαι 99% σίγουρος οτι δεν προκειται να γυρίσουν τα χρήματα γρήγορα...

(μάλλον θαμπώθηκα απο την προσφορά που πετυχαμε και δεν καλοβλέπω! ΧΑΧΑΧΑ)

(πάντως περεπιμπτώντως, η κοσμοτε που έδινε το ΟΜΝΙΑ με 199 δεν είχε κάνει το (αναμενομενο) λάθος, το παρέλαβαν ήδη αρκετοι)

Δημοσ.
εψαξα λίγο αλλα δεν το βρήκα το θέμα...

Δυστυχώς φίλε είμαι 99% σίγουρος οτι δεν προκειται να γυρίσουν τα χρήματα γρήγορα...

(μάλλον θαμπώθηκα απο την προσφορά που πετυχαμε και δεν καλοβλέπω! ΧΑΧΑΧΑ)

(πάντως περεπιμπτώντως, η κοσμοτε που έδινε το ΟΜΝΙΑ με 199 δεν είχε κάνει το (αναμενομενο) λάθος, το παρέλαβαν ήδη αρκετοι)

οχι μην φοβασαι καπου τοσο κανουν :) η συνεχεια αυριο :-D

Δημοσ.

κοίτα εδω εχεις ενα point, και όταν βγάλανε απο το you προσφορά το netbook που πήρα βγηκαν/βγηκαμε οι κασσάνδρες να τους κατηγορήσουμε οτι έκαναν λάθος. Και τελικά γέμισε το forum με πανέμορφα U100+

Μακάρι να γεμίσουμε και με 47" full hd tv's!

Δημοσ.

Λέω να παραγγείλω 6 για eyefinity...:lol:

Από κάποιου υπάλληλου λάθος πρέπει να είναι καθώς πέρναγε τα δεδομένα στο online σύστημα. Εσκεμμένα λίγο δύσκολα πιστεύω να την έβαλαν σε τέτοια τιμή

Λογικά αν τραβήξει πολύ η δουλειά με INKA και ιστορίες ο άνθρωπος αυτός θα απολυθεί

Αν έχουν τιμή αγοράς αυτοί 1000€ έστω δεδομένης της τιμής της σε άλλα καταστήματα και γίνουν 100 παραγγελίες που αυτές άνετα μπορεί να είναι από την insomnia μόνο έχουμε

(1000-265)χ100 = 73500€ ζημιά τουλάχιστον. Τι λέτε θα τα καλύψουν ή θα προτιμήσουν τη λύση του τηλεφώνου/ακύρωσης;;;

Δημοσ.

εγω τους το χρωστάω επειδη δεν μου έφεραν το gps logger... θα το κάνω θέμα σίγουρα. Το πουλας κύριε; Ωραία! Το πήρα!

Τέσπα, πάντως πέρα απο το αν θα την παρουμε τελικα (1%) ή όχι (99%) είναι ώραιο κομμάτι με λίγες όμως δυνατότητες λόγω της παλιότητας του.

υ.γ. καμια 25-30 θα την εχουμε παραγγείλει το πολύ...

Δημοσ.
Λέω να παραγγείλω 6 για eyefinity...:lol:

Από κάποιου υπάλληλου λάθος πρέπει να είναι καθώς πέρναγε τα δεδομένα στο online σύστημα. Εσκεμμένα λίγο δύσκολα πιστεύω να την έβαλαν σε τέτοια τιμή

Λογικά αν τραβήξει πολύ η δουλειά με INKA και ιστορίες ο άνθρωπος αυτός θα απολυθεί

Αν έχουν τιμή αγοράς αυτοί 1000€ έστω δεδομένης της τιμής της σε άλλα καταστήματα και γίνουν 100 παραγγελίες που αυτές άνετα μπορεί να είναι από την insomnia μόνο έχουμε

(1000-265)χ100 = 73500€ ζημιά τουλάχιστον. Τι λέτε θα τα καλύψουν ή θα προτιμήσουν τη λύση του τηλεφώνου/ακύρωσης;;;

+1 στο ότι θα βρει κάποιος το μπελά του αν το τραβήξετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...