Προς το περιεχόμενο

Sony FWD-S47H1 - 47" - LCD Display

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εννοείται... αλλα αν εδινες κάρτα θα μπορούσες να τους πας και δικαστικά νομίζω...

Μπορεί κάποιος να παραθέσει εδω τα μυνήματα με τη νομοθεσία...;

ΔΕΝ αποκλείεται να ισχύει αυτό που λες

και εγώ έκανα μια παραγγελία έτσι για την φάση χαχαχα ας μην παρέλειπαν ένα μηδενικό αν είναι σοβαρό κατάστημα θα την στείλουν και ας έχουν κάνει τεράστιο λάθος...

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αν είναι σοβαρό κατάστημα θα την στείλουν και ας έχουν κάνει τεράστιο λάθος...

μεγάλη κουβέντα λες.

Γνωστός φίλης που δουλεύει σε μουλτιραμα είπε να κάνουμε printscreen γιατί δεν αποκλείεται να την στείλουν με την κανονική τιμή και να μας κάνουν και φασαρία από πάνω γιατι είναι κατόπιν παραγγελίας και θα πρέπει να την φέρουν. Αυτόνόητο θα μου πείτε αλλα το ειπε και το αναφέρω.

Επίσης θα δει αύριο πρωι στο σύστημα τους και θα ξέρουμε την πραγματική τιμή.

Δημοσ.

Χαχαχα αν ειναι για ξεστοκαρισμα (Λεω καμια μπουρδα να περασει η ωρα) βλεπω να τις παιρνει ολες αυτος :P

Αν και δεν βλεπω να βγαινει ακρη αν θελει ο Multi να ξηγηθει σωστα εκτος απο το χαζο τηλεφωνημα "λυπουμαστε αλλα εγινε λαθος και ο υπευθυνος τωρα κανει ηλεκτροσοκ,του βαζουμε βραστα αυγα κατω απο τις μασχουαλες" και τα αλλα ωραια που ακουμε κατα καιρους θα μας δωσει δωροεπιταγη 20€ οπως ειχα τσιμπησει εγω απο @@ τους για αγορα απο τα καταστηματα τους.

ή θα πει οτι εξαντληθηκαν σε εικονικους πελατες ;)

Δημοσ.

δε μπορεί να εξαντληθηκαν γιατι είναι κατόπιν παραγγελίας!!! Τι παραγγελία θα κάνουνε; δεν θα τους αφήσω να ξεμπερδέψουν με την δωροεπιταγή...

Δημοσ.
"Ευχαριστούμε που επιλέξατε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Multirama για τις αγορές σας. Η παρούσα επιβεβαίωση αφορά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και την παραλαβή της απο τα αυτόματα μηχανογραφικά συστήματα μας. Δεν επιβεβαιώνει την εκτέλεση ή αποστολή της παραγγελίας σας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας απο την ενότητα ¨Ο Λογαριασμός μου¨ / ¨Κατάσταση Παραγγελιών¨. Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη ¨Σε Επεξεργασία¨.

H Μultirama δεν δεσμεύετε για την εκτέλεση της παραγγελίας σας στην περίπτωση που λόγω μηχανογραφικού ή τυπογραφικού λάθους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναφέρονται λανθασμένες τιμές απο τις τιμές του ισχύοντος τιμοκαταλόγου. "

Αυτό και μόνο τα λέει όλα. (Παρεμπιπτόντως είναι και ανορθόγραφοι.)

Δημοσ.

ή θα πει οτι εξαντληθηκαν σε εικονικους πελατες ;)

μην τους δίνεις ιδεες. Παίζει να διαβάζουν και αυτοί απο εδω μέσα... :lol:

Δημοσ.

Το κρά-κρα και την κατσαδα απο το ΙΝΚΑ θα το ακούσουν όπως και να εχει...

Γιατι τι μου λεει εμένα οτι δεν είναι κράχτης...;

---------- Προσθήκη στις 22:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:21 ----------

Πλάκα πλακα ο multiramas με τα λάθη που κάνει όλο έχει μαζέψει τα στοιχεία όλων μας....

Και μάλιστα χωρίς κόστος??

αυτό που το πας... Αλλα θα μου πεις υποτιθεται οτι σε αυτούς ισχύει η αρχη προστασίας προσωπικών δεδομένων κλπ....

Δημοσ.

πως τα γουστάρω αυτά τα σκηνικά μου φτιάξατε το βράδυ ρε παίδες. Θυμάμαι πριν κάτι μήνες είχε γίνει κάτι παρόμοιο στο you.gr για έναν επεξεργαστή (καλά εκεί μιλάμε για λάθος γύρω στα 100) και την επομένη μέρα έστελναν email ότι έκαναν λάθος .

Δημοσ.

Κοιταξτε, ειναι προφανες οτι ειναι λαθος, νομιζω κανενας δε μπορει να το αμφισβητησει αυτο. Μπορειτε να πειτε οτι θελετε για το οτι πρεπει το καταστημα να ικανοποιησει τις παραγγελειες μας διοτι το λαθος τους δεν αποτελει προβλημα του πελατη και θα συμφωνησω μαζι σας αλλα δυστυχως οπως φαινεται στο μειλ της παραγγελειας μου καλυπτονται. ΟΜΩΣ, διαφωνω (προσωπικα) καθετα με το να βρισουμε ενα υπαλληλο που εβαλαν να μας παρει τηλ και να μας πει κατι που ετσι κι αλλιως υποψιαζομαστε. Αυτα.

Δημοσ.
πως τα γουστάρω αυτά τα σκηνικά μου φτιάξατε το βράδυ ρε παίδες. Θυμάμαι πριν κάτι μήνες είχε γίνει κάτι παρόμοιο στο you.gr για έναν επεξεργαστή (καλά εκεί μιλάμε για λάθος γύρω στα 100) και την επομένη μέρα έστελναν email ότι έκαναν λάθος .

εγω να δείς... Τρελαίνομαι να μαλώνω με τις τηλεφωνήτριες που το παίζουν έξυπνες (όχι οτι φταίνε αυτές αλλά οκ)!

τελικά απο το you τα στείλανε, εγινε καταγγελία, τι παίχτηκε; (συνοπτικα, δεν είμαι σε θέση να διαβάζω ολόκληρο thread :P)

---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:32 ----------

δεν θα βρίσουμε κανέναν/καμία, προς θεού...(δεν εχουμε το δικαίωμα άλλωστε)

Απλά θα κράξουμε τον προιστάμενο και θα ρίξουμε μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ...

Δημοσ.
μεγάλη κουβέντα λες.

Γνωστός φίλης που δουλεύει σε μουλτιραμα είπε να κάνουμε printscreen γιατί δεν αποκλείεται να την στείλουν με την κανονική τιμή και να μας κάνουν και φασαρία από πάνω γιατι είναι κατόπιν παραγγελίας και θα πρέπει να την φέρουν. Αυτόνόητο θα μου πείτε αλλα το ειπε και το αναφέρω.

δεν παίζει αυτο γιατι στο mail επιβεβαίωσης εχει κ την τιμή που το παραγγείλαμε!

Το παράγγειλα με αντικαταβολή, λετε να κανω κ μια παραγγελιά με πιστωτική για να τους κράξω καλύτερα μετα??

Δημοσ.

Παιδια δεκτη η οποιαδηποτε 32ρα, 37ρα, κλπ που θα σουταρετε αμα σας ερθει η 47ρα (μονο μη μου πειτε την πουλαω.. ολοκληρη 47ρα 260ευρω πηρατε...):P:p:p:p:p

Δημοσ.
Κοιταξτε, ειναι προφανες οτι ειναι λαθος, νομιζω κανενας δε μπορει να το αμφισβητησει αυτο. Μπορειτε να πειτε οτι θελετε για το οτι πρεπει το καταστημα να ικανοποιησει τις παραγγελειες μας διοτι το λαθος τους δεν αποτελει προβλημα του πελατη και θα συμφωνησω μαζι σας αλλα δυστυχως οπως φαινεται στο μειλ της παραγγελειας μου καλυπτονται. ΟΜΩΣ, διαφωνω (προσωπικα) καθετα με το να βρισουμε ενα υπαλληλο που εβαλαν να μας παρει τηλ και να μας πει κατι που ετσι κι αλλιως υποψιαζομαστε. Αυτα.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, τι φταίει ο υπάλληλος να τα ακούσει? Και μάλιστα για λάθος ενδεχομένως κάποιου συναδέρφου του και όχι δικό του.

Ωστόσο δεν με απασχολεί το αν είναι προφανές ή όχι το λάθος. Εγώ περιμένω την τηλεόρασή μου:mrgreen:

Δημοσ.

H κουκιδα δεν εχει μετακινηθει διοτι σε ολες τις τιμες των αλλων οθονων εχει δυο ψηφια μετα το κομα. Οτι και να γινει πρεπει να διαμαρτυρηθουμε εντονα!!!

Παντως ενα video player, το απλο που εχουμε ολοι σπιτι μας, μπορουμε να το συνδεσουμε και να βλεπουμε απο εκει τηλεοραση! σωστα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...