Προς το περιεχόμενο

Sony FWD-S47H1 - 47" - LCD Display

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ αισιόδοξος σου σας βλέπω, εννοείτε οτι το έχουν λαθος αντί για 2,5 χιλ την έχουν στα 250 ευρα!

Στη γερμανια η συγκεκριμένη tv παίζει η χαμηλότερη τιμη στα 1900ευρα!

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μεσα κι εγω.....μολις εδωσα την παραγγελια...αντικαταβολη φυσικα..μην μπλεξουμε με καρτες

εννοείται... αλλα αν εδινες κάρτα θα μπορούσες να τους πας και δικαστικά νομίζω...

Μπορεί κάποιος να παραθέσει εδω τα μυνήματα με τη νομοθεσία...;

Δημοσ.

Την έκανα και εγώ την παραγγελιά, έδωσα αριθμό κάρτας, δέσμευσαν τα χρήματα & τώρα περιμένω να πέσει το γέλιο της αρκούδας:devil:

Δημοσ.
Την έκανα και εγώ την παραγγελιά, έδωσα αριθμό κάρτας, δέσμευσαν τα χρήματα & τώρα περιμένω να πέσει το γέλιο της αρκούδας:devil:

σωστός... μαζί σου στο ΙΝΚΑ αν υπαναχωρήσουν...

Δημοσ.
Ούτε δέκτη mpeg4, ούτε δέκτη για αναλογική τηλεόραση, ούτε hdmi είσοδο (!!!).

Και πάλι η τιμή θα ήταν καλή αν δεν ήταν λάθος.

Εγω παντως στα τεχνικα χαρ/κα του μουλτι βλεπω analogue tv tuner.

Κανω λαθος/?

Εστω και ετσι αν το συνδεσουμε με ψηφιακο δεκτη θα μπορουμε να δουμε καναλια σε περιοχες που ακομη δεν υπαρχει mpeg4 ακομη ή οχι?

Και κατι ακομη.Διαβασα οτι μπορουμε να συνδεσουμε εξτρα εισοδους hdmi με ανταπτορα σωστα?

ΠΑντως παιδια αν και παρηγγειλα και εγω μια μι χαιρεστε>.Κλασσικα εχει μετακινηθει η κουκιδα μια θεση οποτε αυριο ας περιμενoyme το γνωστο e mail.

Δημοσ.

και αυτοί να περιμένουν τη γνώστη καταγγελία...

με ένα tuner σε composite είσαι αρχοντας. Ακόμα και τώρα με τα αναλογικά παιρνεις ένα τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702519&u=LIFEVIEW-LV6TBOX3-NOT-ONLY-TV-BOX-DVB-T-REC3

είδες στη sony πόσο έχει ο ανταπτορας...;

---------- Προσθήκη στις 21:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:37 ----------

πόσες παραγγείλαμε; ίσως τους συμφέρει να πληρώσουν το πρόστιμο τόσοι που μαζευτήκαμε...!

Δημοσ.
Σώτο για τα ανιψάκια και αυτή ? :lol:

Στο θέμα - κανείς δεν είδε ότι μάλλον λείπει ένα μηδενικό? Το επόμενο κατάστημα στο σκρουτζ την έχει 2600Ευρώ!

Oχι ρε συ πας καλα;Ουτε Crt 14αρα δεν δινω για αυτα :lol:

Αν σκεφτεις οτι στην αλλη παραγγελια θα εδινα 20 € και αμεσως θα γινομουν ΘΕΟΣ τους :devil:

ενα 2 μαλλον ξεχασαν να βαλουν αλλα ας μην το κανουμε θεμα :P

Δημοσ.

"Ευχαριστούμε που επιλέξατε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Multirama για τις αγορές σας. Η παρούσα επιβεβαίωση αφορά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και την παραλαβή της απο τα αυτόματα μηχανογραφικά συστήματα μας. Δεν επιβεβαιώνει την εκτέλεση ή αποστολή της παραγγελίας σας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας απο την ενότητα ¨Ο Λογαριασμός μου¨ / ¨Κατάσταση Παραγγελιών¨. Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη ¨Σε Επεξεργασία¨.

Η Μultirama δεν δεσμεύετε για την εκτέλεση της παραγγελίας σας στην περίπτωση που λόγω μηχανογραφικού ή τυπογραφικού λάθους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναφέρονται λανθασμένες τιμές απο τις τιμές του ισχύοντος τιμοκαταλόγου. "

Η συνεχεια θα ειναι γνωστη αυριο! Θα μας παρουν τηλ και θα ακουσουν παλι τα εξ'αμαξης. Οποτε θα συστησω ψυχραιμια.

Δημοσ.

40 ποστ γέμισε, μπαίνω στη 2η σελίδα, άρα γίνεται θέμα...

Αύριο θέλω να τους δω που θα αρχίσουν τα τηλέφωνα...

Έχω και ρεπό... ρεσιταλ θα δώσω!!!

Δημοσ.

πόσες παραγγείλαμε; ίσως τους συμφέρει να πληρώσουν το πρόστιμο τόσοι που μαζευτήκαμε...!

Καλα μην ορκιζεσαι..

Ο Γερμαναρας για περιπου την ιδια υποθεση (ασχετα αν εδω ειναι μονο ενα τυπογραφικο) θα πλερωσει απο 1500 μεχρι 1 εκατομμυριο €

Δημοσ.

το θέμα είναι να βαρέσουμε τις 30-40 καταγγελίες μαζί αύριο... ΧΑΧΑ!

---------- Προσθήκη στις 21:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:49 ----------

υ.γ. άρχισα ήδη να μετράω το έπιπλο της τηλεόρασης...

Δημοσ.

Πλάκα πλακα ο multiramas με τα λάθη που κάνει όλο έχει μαζέψει τα στοιχεία όλων μας....

Και μάλιστα χωρίς κόστος??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...