Προς το περιεχόμενο

Sony FWD-S47H1 - 47" - LCD Display

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συνηθως σε τετοιες προσφορες ειμαι απαισιοδοξος του κερατα.

Αλλα αφου ελεγα το ιδιο για τα Gps με 11€ ενω παντου ειχαν απο 60€+ και τελικα το πηρα

ας αντεξω την αναμονη μεχρι αυριο..

Τι μοντελο ειναι;

Ημερομηνια παραγωγης εννοω...

Αν ειναι αρχαιοκαπηλια εχουμε ελπιδες,ειχα πετυχει στην Ηλεκτρονικη προπερσυ κατι 37αρες(με αθλιες αναλυσεις κλπ) με 300€ τοτε που επαιζαν ολες 600+.

Δημοσ.

Λέει ότι έχει και remote control. Σε τι μπορεί να χρησιμεύει εκτός από το on/off;

Επίσης από αύριο αυξάνεται ο φπα, οπότε υπολογίστε κανα 5ευρω παραπάνω.

Με ένα δέκτη MPEG4 θα έχουμε δηλαδή τηλεόραση;

Ναι αλλά χωρίς ήχο(το dvi δεν μεταφέρει ήχο). Θα πρέπει να συνδέσεις ηχεία στον δεκτη για να έχεις ήχο.

Δημοσ.

χαχαχαχαχα! θα τους εκδικηθώ για το gps logger! με δουλευαν 1 εβδομαδα οτι κ καλα ειναι ολα κρατημένα...

(αμα έρθει την εκάτσα, πρεπει να βρω καπου να πουλήσω είτε αυτήν είτε την 32" tv μου...ή να βρω εγω απο το σπίτι για να μείνουν και οι 2... για tuner δεν εχω πρόβλημα, εχω δορυφορική...)

Δημοσ.

Εγω ΑΝ την παραλαβω θα σουταρω την 37αρα Tv που εχω τωρα και θα ειναι μονιμα συνδεδεμενη με το Pc και το Tv Tuner.

Ε ρε χαρες η μανα μου που προσπαθει να μου φαει την TV εδω και κατι μηνες :-D

Ωραια δεν ειναι να κανουμε ονειρα; :P

Παντως για καταγγελια εχουμε και την νομοθεσια ετοιμη απο την περιπτωση του Γερμανου!!!

Δημοσ.

δυστυχώς no-playroom :P

Μια χαρά θα κάτσει, ααααν, λέω ααν έρθει...

Θα προσπαθήσω καμια βδομάδα να βρώ κανέναν να τη σκοτώσω και αν δε βρώ θα σκοτώσω την 32" μου...

Όταν με το καλό έρθουν και τα digea στα μέρη μου παίρνω και ένα tuner (έτσι και αλλιώς θα έπαιρνε η κάρτα neotion ή tuner) και είμαι άρχοντας.

Ονειρα ε;;

Παιδια εκει στα μουλτικλάμα θέλω και ενα wii μαύρο στα 60-70€ άντε 80€ παρακαλώ... Κάντε τη μαγκιά σας...

---------- Προσθήκη στις 20:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:21 ----------

Παντως για καταγγελια εχουμε και την νομοθεσια ετοιμη απο την περιπτωση του Γερμανου!!!

Πίστεψε με θα πρέπει να φύγει η καταγγελία και μάλιστα να είναι μαζική για να γελάσουμε... 10-15 θα είμαστε, θα μετρήσει...

Δημοσ.

Σώτο για τα ανιψάκια και αυτή ? :lol:

Στο θέμα - κανείς δεν είδε ότι μάλλον λείπει ένα μηδενικό? Το επόμενο κατάστημα στο σκρουτζ την έχει 2600Ευρώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...