Sotosgl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 εκβιάζοντας με καταγγελίες ή παρακαλώντας για δωροεπιταγές Εγω ειμαι ο πρωτος που υπερασπιστικα το συγκεκριμενο καταστημα και ανεφερα το γεγονος οτι ηταν σωστοι σε προηγουμενο λαθος τους(Δωροεπιταγη) αλλα το ενα δεν ακυρωνει το αλλο. Οι αντιδρασεις ειναι υπερβολικες εδω μεσα και συμφωνω μαζι σου αλλα οχι εκβιαζουμε ή παρακαλαμε... Δικαιωμα του καθενος ειναι να κανει καταγγελια οταν νιωθει (σωστα ή οχι) οτι τα συμφεροντα του θιγονται. Την δωροεπιταγη την πηρα για δικο τους λαθος (Χανοντας ενα αρκετα μεγαλο ποσο-προσφορα) και το πληρωσαν,20€ θα μου πεις σιγα! αλλα οσο να το κανεις ανεβηκαν ενα σκαλι στην εκτιμηση μου και για Rma που χρειαστηκα δεν ειχα τα καραγκιοζιλικια του eshop. Αλλα αν θες να λεγεσαι μεγαλη εταιρια και ενας απο τους 3ς ισχυρους αυτης την αγορας πρεπει να κανεις κινησεις να κρατησεις του πελατες σου. Κανεις δεν θα μας χαριστει αν κανουμε εμεις λαθος στην τελικη
Captain Nemo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Mετα μην μπεις ομως στο insomnia να κραξεις επειδη η υπαλληλος ηταν χοντρη με μουσια και ο υπαλληλος ηταν σφιχτερμαν και θα σε ειχε τουλουμιασει στο πρωτο δευτερολεπτο Εν το μεταξυ κανενας δεν εχει προτεινει το παρακατω. Δημιουργια εικονικων λογαριασμων και με το που γινει μια τετοια στραβη με "τυπογραφικο" να αρχισουμε να σπαμαρουμε τα site με εκατονταδες παραγγελιες. Οσον αφορά το πρώτο μου βγάζεις στην φόρα τα ψιλά γράμματα δεν τα διάβασα και την έπαθα. Και για το δεύτερο εγώ λέω να τους στείλουμε τον Πάγκαλο να τους αρχίσει στα χαστούκια και μετά να τους κάνει μια χαψιά.:devil: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=4ZtB7moTvfQ&feature=related[/ame]
Sotosgl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 To εχω ξαναπει ενας ηταν ο προστατης ολων μας και ακρως αποτελεσματικος. Μεχρι που εμαθαν το τηλεφωνο και δεν το σηκωναν:devil: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=HUHICE12KSY[/ame]
tech-freak Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 καλά ρε σεις, έτσι εύκολα πουλάτε την "αγανάκτηση" και το "δίκιο" σας για να μην μιλήσω για την "προσβολή στη νοημοσύνη σας" με το τυπογραφικό λάθος των Multirama? με μια δωροεπιταγή; και δηλαδή τι ύψος πρέπει να έχει η δωροεπιταγή για να είστε ευχαριστήμένοι ? 2.500? 3.000? αμάν πια με τη μιζέρια!
johnieXoX Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 τι προσφορά ρε παιδιά, αφού δεν έγραφε πουθενά ότι είναι προσφορά... είναι εμφανέστατο ότι είναι τυπογραφικό λάθος.. (εκτός αν πιστεύετε ότι και το video της τζούλιας είναι ερασιτεχνικό... ) χαλαρώστε λίγο... λάθος ήταν και με την έκταση που του δίνετε, μπορεί να χάσει και κανένας άνθρωπός τη δουλειά του... θα κυνηγάμε τις προσφορές ή τα τυπογραφικά λάθη??
GeorgT. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Λάθη ας κάνουν!! Συνήθεια μην τους γίνει μόνο (οπως σε μερικά αλλα μαγαζιά)!
Konstantin77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 καλά ρε σεις, έτσι εύκολα πουλάτε την "αγανάκτηση" και το "δίκιο" σας για να μην μιλήσω για την "προσβολή στη νοημοσύνη σας" με το τυπογραφικό λάθος των Multirama? με μια δωροεπιταγή; και δηλαδή τι ύψος πρέπει να έχει η δωροεπιταγή για να είστε ευχαριστήμένοι ? 2.500? 3.000? αμάν πια με τη μιζέρια! Βαρέθηκα με τους Ελληνάρες... είναι πάντα έτοιμοι να υποστηρίξουν τα ¨ανθρώπινα¨ λάθη! Να δω άμα στο μισθό τους τους πουν ότι ¨Ε, λάθος κάναμε και σας δωσουμε μόνο 10 ευρώ αυτό το μήνα πώς κάνεται έτσι!¨ τι θα κάνουν θα σκοτώσουν ή οχι το μ@λ΅κα που είναι άχριστος? Βαρέθηκα να ακούω για τουσ χαμηλομισθους αργόσχολους αδιαφορους ανεύθυνους καημένους Έλληνες! Ας την πληρώσει και κάποιος! Και φυσικά δεν περιμένω 100000 ευρώ σε επιταγή! Μόνο ένα τεράστιο πρόστημο για να το σκεφτεί ο επόμενος ανεύθυνος που από την χτεσινή διασκέδαση πέρασε π@π@ριες στην ιστοσελίδα. Γιατί δεν γίνονται αυτά πουθενά αλλού στον κόσμο?
johnieXoX Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Πρόκειται για λάθος που δεν επιβάρυνε κανέναν.. εκτός αν ήταν τόσο ισχυρό το ψυχολογικό σοκ φυσικά που δεν πήρατε την οθόνη, που ήταν κατά παραγγελία, που δεν έλεγε πουθενά προσφορά, στο 1/10 της τιμής της... τα multirama δεν κέρδισαν κάτι από αυτό, δεν το διαφήμισαν, δεν το προώθησαν... το να το συγκρίνει κανείς με λάθος στους μισθούς και τέτοια είναι τουλάχιστον άκυρο.. πραγματικά, αν το λάθος αυτό το έκανε η κοπέλα ή η μάνα κάποιου, θα ήταν τόσο κάθετος να ο πληρώσει? θα ήταν τόσο άχρηστος και σε αυτή τη περίπτωση? εγώ ξέρω ότι όποιος δεν δουλεύει είναι αλάνθαστος... καλά, το αν γίνονται αλλού στον κόσμο, άστο καλύτερα... ψάξτο λίγο και θα δεις τι έχει γίνει κατά καιρούς...
tasosvel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά έλεος, γινόμαστε λίγο τραγικοί!! Πρόκειται για λάθος!!! Σας επιβάρυνε κάπου;; Δεν μπορώ να σας καταλάβω. Φαίνεται οτι δεν έγινε εσκεμμένα, αφού πήραν και τηλέφωνο και ζήτησαν συγνώμη για το λάθος!! Δηλαδή εσείς δεν έχετε κάνει ποτέ λάθος;
johnieXoX Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 όχι.. είναι αλάθητοι.. κανονικά πρέπει να τους κάνουν από δύο τέτοιες τηλεοράσεις δώρο και να απολύσουν και την υπάλληλο που έκανε τέτοιο έγκλημα!! τι διαφήμιση ρε παιδιά??? που το διαφήμισαν?? πουθενά δεν ακούστηκε ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα!! αν ήταν δεν θα το έβαζαν στην προσφορά της ημέρας που βγάζει το multirama??
insi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 υπαρχει κανενα μερος του πλανητη που θα μπορουσε να γινει αυτο?....ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ εδω εκμεταλλευονται το κενο του νομου.... ΞΕΡΕΤΕ αν το εκανε αυτο καποιος στις USA, τι θα γινοταν.... θα του κοβαν τον κ....ο, πριν προλαβει να μιλησει... εδω καθε καφενειο τυπου MULTIDRAMA κοροιδευει το λαουτζικο χωρις καμμια συνεπεια....
tasosvel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 υπαρχει κανενα μερος του πλανητη που θα μπορουσε να γινει αυτο?....ΠΟΥΘΕΝΑΔΥΣΤΥΧΩΣ εδω εκμεταλλευονται το κενο του νομου.... ΞΕΡΕΤΕ αν το εκανε αυτο καποιος στις USA, τι θα γινοταν.... θα του κοβαν τον κ....ο, πριν προλαβει να μιλησει... εδω καθε καφενειο τυπου MULTIDRAMA κοροιδευει το λαουτζικο χωρις καμμια συνεπεια.... Φίλε insi δεν νομίζω οτι κοροίδεψαν κανέναν. Παραδέχτηκαν οτι έγινε λάθος στην τιμή και ζήτησαν συγνώμη!! Χθες το πρωί απ ότι είδα το site ήταν κάτω για λόγους συντήρησης, οπότε φαντάζομαι οτι υπήρχε κάποιο πρόβλημα και γι αυτό το λόγο υπήρχε και το λάθος στην τιμή της TV.
johnieXoX Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ναι.. μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά... http://www.huffingtonpost.com/2009/08/13/best-buy-mistakenly-puts-_n_258602.html ξεκολλήστε! ένα τυπογραφικό λάθος ήταν!!
jabar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 υπαρχει κανενα μερος του πλανητη που θα μπορουσε να γινει αυτο?....ΠΟΥΘΕΝΑΔΥΣΤΥΧΩΣ εδω εκμεταλλευονται το κενο του νομου.... ΞΕΡΕΤΕ αν το εκανε αυτο καποιος στις USA, τι θα γινοταν.... θα του κοβαν τον κ....ο, πριν προλαβει να μιλησει... εδω καθε καφενειο τυπου MULTIDRAMA κοροιδευει το λαουτζικο χωρις καμμια συνεπεια.... καλα και στο τζινι(σηριαλ του 60)που εβλεπα τις προαλλες γλιστρησε αυτη σε ουρα που καθοταν και ο πισω της που ηταν δικηγορος την σηκωσε αμεσως,γυρισε στους υπευθυνους της νασα και παρουσιαστηκε σαν δικηγορος της χωρις καν να την γνωριζει και τους ειπε οτι θα τους παει δικαστικα για 1000000 δολ.(το 1960 ε,)δε σημαινει οτι ο τι κανουν τ αμερικανακια ειναι και σωστο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.