Προς το περιεχόμενο

Sony FWD-S47H1 - 47" - LCD Display

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια καταλαβετε λιγο τι εγινε, μη τα βλεπετε ολα επιφανειακα! πρεπει ο καταναλωτης να δειξει κατανοηση! αν ειναι δυνατον!! ειναι τοσο δυσκολο για τα multirama να εβρισκε μια λυση (π.χ. δωροεπιταγη,μια αλλη προσφορα, μια εκτπτωση κ.α.) ωστε να μη μας δυσαρεστουσε και να μην χαλαει την φημη του σαν καταστημα!!!

Δηλαδη το αυτονοητο καθομαστε και το συζηταμε!

Εστειλα ενα απλο email στο ινκα και εγραψα οτι συνεβει. Ο καθενας μπορει να στειλει οπου θελει,αρκει να μη μεινει απραγος!

---------- Προσθήκη στις 20:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:30 ----------

ΞΕΦΤΙΛΑ, ΞΕΦΤΙΛΑ, ΞΕΦΤΙΛΑ. Τι άλλη μ@λ@κί@ θα ακούσουμε? Λεφτά που βγάλανε από τόκους, ηθικές βλάβες που θέλουν αποζημίωση και δεν ξέρω και εγώ τι άλλη ηλιθιότητα. Για κάτι που είναι ολοφάνερο λάθος. Και απειλές για blacklist από ανθρώπους που στην επόμενη προσφορά-των μαγαζιών που έχουν στην περίφημη blacklist τους- θα τρέξουν σαν κοράκια να παραγγείλουν περισσότερα από ένα κομμάτια σε τιμή προσφοράς. Σημεία των καιρών και αυτά.

εγω σιγουρα αν χρειαζομαι το προιον θα παω και θα τους πω και μπραβο αλλα οταν κανουν λαθος οφειλουν να το αναγνωριζουν και να μας 'αποζημειωνουν' οπως μου εχει συμβει στο παρελθον απο αλλα καταστηματα.

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορει καποιος να στειλει το εμαιλ που εστειλε sta multirama να το υπογραψω και να τους το στειλω κι εγω...ευχαριστω...

απλα εκαναν ενα λαθος,τα λαθη πληρωνονται...

και δεν λεω να τους παρουμε το κεφαλι...

αλλα αν εκαναν μια εκπτωση στην επομενη αγορα μας και εκεινοι δεν θα εχαναν θα κερδιζαν μαλιστα απο την πωληση και εμεις θα ειμασταν ευχαριστημενοι...

αλλα προτιμανε το συγνωμη εγινε λαθος και δεν τρεχει τιποτα...

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτα με τον παραπάνω... Θα ήθελα και εγω το μύνημα που στάλθηκε...

Μια δωροεπιταγή θα με ικανοποιούσε πλήρως όπως προείπα χωρίς αυτό όμως μα σήμαίνει οτι θα ξανα-εμπιστευθω το ηλεκτρονικο τους κατάστημα...

Δημοσ.
Μια δωροεπιταγή θα με ικανοποιούσε πλήρως όπως προείπα χωρίς αυτό όμως μα σήμαίνει οτι θα ξανα-εμπιστευθω το ηλεκτρονικο τους κατάστημα...

Λογικό! όλους μας θα μας ικανοποιούσε μια δωροεπιταγή... όσο μεγαλύτερη τόσο περισσότερο θα μας ικανοποιούσε μάλιστα.

Δημοσ.

Τι να πω ,τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακη μου,εκανε μια μαμακια ο αλλος με τις τιμες κ πεσανε ολοι να κερδισουνε κατι ... Ειπαμε ρε σεις, τωρα βλεπω το θεμα, τι το ανοιξα ο μαμακας ,εγω απλα να γελασουμε ηθελα οχι να τρεξετε να επωφελειθητε για κατι που ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ δεν θα βγαζατε ακρη διοτι αλλο διαφορα 100ε.200ε.300ε κ αλλο 3000ε .

Ευχομαι οσοι θελουν να επωφεληθουν Κ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ αυτο που λενε οτι ειναι αδικια κ ειναι ηθικα βλαμμενοι κ.τλ. να κανουν μια αντιστοιχη μαμακια στην δουλεια τους κ μετα να τους πριζουν οι αλλοι τα παπαρια η αν ειναι δικο τους το μαγαζι να κανουν αυτα που κανετε εσεις .

Ρε σεις ειπαμε να επωφεληθουμε κ εγω θελω κ γιαυτο ψαχνω αλλα εκει ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ,η μαμακια η μεγαλη ξερετε ποια ειναι ? Που δεν την δινανε τσαμπα ρε σεις ...

Μην ακουω το εχουν ξανακανει,ναι το εχουν ξανακανει κ θα το ξανακανουν κ οχι μονο αυτοι κ γιαυτο αλλωστε στους ορους πως αν υπαρχει καποιο λαθος ειναι

"Η Μultirama δεν δεσμεύετε για την εκτέλεση της παραγγελίας σας στην περίπτωση που λόγω μηχανογραφικού ή τυπογραφικού λάθους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναφέρονται λανθασμένες τιμές απο τις τιμές του ισχύοντος τιμοκαταλόγου."

Οποτε δε πα να κανετε .

Λοιπον καμια καλη προσφορα θα βρουμε για καμια τηλεοραση που ψαχνω τωρα 47αρα 50αρα πλασμα full hd σε καλη τιμουλα η θα μεινουμε σε ανυπαρκτες προσφορες ?

Δημοσ.

Ok ξεφουσκωσε το θεμα.

Αυτη η δικαιολογια:Για τυπογραφικα λαθη δεν φταιω και κοψτε τον λαιμο σας. Εχει καποια νομικη βαση;

Γιατι και εγω μπορει να γραψω σε κατι χρονια στο μαγαζι μου με αγορες ανω των 10000€ μπορειτε να βιασετε μια απο τις κοπελες του καταστηματος ή να σκοτωσετε εναν υπαλληλο.

Ακραιο I know αλλα μπορω να γραφω οτι θελω χωρις να με καλυπτει μια αναλογη νομοθεσια ή να αντιτιθεμαι σε αυτη μονο και μονο επειδη το αναφερω και εσυ αναγκαστικα για να κανεις την αγορα πρεπει να δεχτεις;

Δημοσ.

Και εγω ψαχνω εδω και καιρο μια καλη 47 lcd αλλα δεν εχει γινει μια καλη προσφορα μονο σε 42 και μικροτερες κανουν καλες προσφορες . οποιο καταστημα δωσει αυτη την τηλεοραση στα 1000 ευρω την εχω παρει http://www.skroutz.gr/s/89912/LG-47LH9000.html

Δημοσ.

Άκη δεν είναι το θέμα της "λάθους" τιμής ειναι το θέμα της λάθους νοοτροπίας. Τέλος πάντων... Εγω σκοπευω να κάνω μια καταγγελία γιατι δεν μου άρεσε η συμπεριφορά τους (ούτε καν με πήραν για να με ενημερώσουν...) και επιπλέον, τσάμπα χάρηκα...

Οφειλαν και οφείλουν για το λάθος που έκαναν να μας δώσουν έστω μια δωροεπιταγή... Έτσι όπως τα λες, και εγω στη δουλεία μου βαζω μια ταμπέλα και αποποιούμαι των ευθυνών μου για οποιαδήποτε λακαμια κανω... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ.

.-

---------- Προσθήκη στις 23:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:07 ----------

40άρα στα 444 εχει στο saturn νομιζω... Για μεγαλύτερη δεν έχω δει κάποια αξιολογη προσφορά...

Δημοσ.

θα συμφωνήσω απόλυτα με τον paylidis και θα κάνω μια ερώτηση ... εκείνοι αν είχαμε κάνει κάποιο 'λάθος'' εμείς πως θα αντιδρούσαν ? δεν θα ήθελαν να εξασφαλίσουν το όφελος ως προς το κατάστημα τους αδιαφορώντας πλήρως για εμάς ?

δεν λέω να τα ισοπεδώσουμε όλα μα το νόμισμα έχει δυο όψεις

Δημοσ.

Γιατι και εγω μπορει να γραψω σε κατι χρονια στο μαγαζι μου με αγορες ανω των 10000€ μπορειτε να βιασετε μια απο τις κοπελες του καταστηματος ή να σκοτωσετε εναν υπαλληλο.

Πότε λες να ανοίξεις το μαγαζί ? θα σου κάνω σεφτέ :lol:

Μου αρέσει που και κάποιοι είχαν παραγγείλει απο δύο κομμάτια :devil: Αυτοί άραγε θα δικαιούνται διπλή αποζημίωση-δωροεπιτάγη ή κανένα καυτό δίδυμο στον χώρο τους ?:P

Ατυχία πάντως τώρα που υπάρχει και το επίμαχο DVD θα ηταν άπαιχτο στις 47 ίντσες θα ζούσες την δράση :-)

Καταραμένε Δαίμονα του πληκτρολογίου Οιμέ!!! :cry:

Δημοσ.
Πότε λες να ανοίξεις το μαγαζί ? θα σου κάνω σεφτέ :lol:

Μου αρέσει που και κάποιοι είχαν παραγγείλει απο δύο κομμάτια :devil: Αυτοί άραγε θα δικαιούνται διπλή αποζημίωση-δωροεπιτάγη ή κανένα καυτό δίδυμο στον χώρο τους ?:P

Mετα μην μπεις ομως στο insomnia να κραξεις επειδη η υπαλληλος ηταν χοντρη με μουσια και ο υπαλληλος ηταν σφιχτερμαν και θα σε ειχε τουλουμιασει στο πρωτο δευτερολεπτο :devil:

Εγω εκλεισα 2 :lol::lol::lol: βασικα βλακεια 100 επρεπε να παραγγειλω :P

Εν το μεταξυ κανενας δεν εχει προτεινει το παρακατω.

Δημιουργια εικονικων λογαριασμων και με το που γινει μια τετοια στραβη με "τυπογραφικο" να αρχισουμε να σπαμαρουμε τα site με εκατονταδες παραγγελιες.

Οσο για τηλεφωνα; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ του ΙΝΚΑ,ΓΓΚ,ΕΚΠΟΙΖΩ υπουργειων κλπ κλπ....

Δημοσ.
Μπορει καποιος να στειλει το εμαιλ που εστειλε sta multirama να το υπογραψω και να τους το στειλω κι εγω...ευχαριστω...

απλα εκαναν ενα λαθος,τα λαθη πληρωνονται...

και δεν λεω να τους παρουμε το κεφαλι...

αλλα αν εκαναν μια εκπτωση στην επομενη αγορα μας και εκεινοι δεν θα εχαναν θα κερδιζαν μαλιστα απο την πωληση και εμεις θα ειμασταν ευχαριστημενοι...

αλλα προτιμανε το συγνωμη εγινε λαθος και δεν τρεχει τιποτα...

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει, εγώ εκανα αυτην την κίνηση.

Αποστολή: Δευ 15/3/2010 12:22 μμ

Προς: [email protected]

Θέμα:

Καλημέρα,

στέλνω αυτο το email για να εκφράσω το παράπονό μου και να καταγγείλω το ηλεκτρονικό κατάστημα multirama διότι είχε μια προσφορά για μια οθόνη sony lcd 47 στην τιμή των 265 ευρώ και τελικα αφου την παράγγειλα (2 τεμαχια) μου είπαν ένα απλό συγνώμη, βάλαμε λάθος τιμή στο site . Έχει γίνει στο παρελθόν και άλλες φορές, πρέπει να σταματήσει αυτο διότι σου δεσμεύουν τα λεφτά από την κάρτα σου και οι κύριοι κερδίζουν τους τόκους. Φανταστείτε σε πόσους καταναλωτές δεσμευσαν τα λεφτά τους, μέχρι την αναγνώριση του λάθους τους, και πόσα λεφτά κέρδισαν από τους τόκους. Ακόμη το ποσοστό της επισκεψιμότητας του site ανέβηκε, λόγω της ψεύτικης προσφοράς, κράχτης, με αποτέλεσμα να αυξηθούν και οι παραγγελείες άλλων προιόντων.

Ο μόνος χαμένος είναι ο καταναλωτής για μια ακόμη φορά!!! Το μόνο που είπαν ήταν ενα απλό συγνώμη.

Πάντως άλλες εταιρείες που έχουν κάνει στο παρελθόν λάθη, τα αναγνωρίζουν και σε καλύπτουν με μια ισοδύναμη προσφορα όπως ο Κοτσόβολος, (που μου εχει συμβει).

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Νομίζω ότι κάποιοι το έχετε παρατραβήξει το θέμα και χάνεται η ουσία...

Από την αρχή ήταν φανερό πως πρόκειται για τυπογραφικό λάθος (τιμή στο 10% της τιμής αγοράς αλλού) και επιπλέον ούτε είχε διαφημιστεί σαν super προσφορά όπως σίγουρα θα γινόταν αν ίσχυε η τιμή, ούτε έλεγε για αποθέματα... μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Σαν καταναλωτές πρέπει να βλέπουμε καλόπιστα τέτοια λάθη που μπορεί να τύχουν στον καθένα μας και όχι να προσπαθούμε να βγάλουμε κέρδος εκβιάζοντας με καταγγελίες ή παρακαλώντας για δωροεπιταγές. Έτσι ευτελίζετε το μοναδικό μέσο προστασίας μας από πραγματικές παραπλανητικές πρακτικές (π.χ. Γερμανός)!

Εάν βέβαια κάτι τέτοιο συμβαίνει επανειλημμένα από το ίδιο κατάστημα τότε δικαίως να προχωρήσουν οι καταγγελίες...

και εγώ μαζί σας, αλλά στη προκειμένη περίπτωση δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

giorgos_grig τελικα θα κοιταξω για πλασμα 47-50 lg παιζουν απο 850-800ε full hd ;)

Aν ενδιαφερεται κανεις πουλαω την 42lg6000 scarlet μοθ,full hd,θελω μεγαλυτερη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...