Προς το περιεχόμενο

Samsung SM2370HD

manelys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια!Πήρα αυτήν την οθόνη-τηλεόραση και δεν μπορώ να την ρυθμίσω για τηλ.Έχω συνδέσει κεραία αλλά τίποτα δείχνει χιόνια.Την έχει πάρει κανείς;

Παρακαλώ βοήθεια!

(την έχω δοκιμάσει με το ps3 και παίζει)

το έβαλα στην αυτόματη αναζήτηση,βρήκε κανάλια,αλλά δείχνει χειρότερα από την παλιά μου τηλεόραση...με χιόνια...

Δημοσ.
Παιδιά βοήθεια!Πήρα αυτήν την οθόνη-τηλεόραση και δεν μπορώ να την ρυθμίσω για τηλ.Έχω συνδέσει κεραία αλλά τίποτα δείχνει χιόνια.Την έχει πάρει κανείς;

Παρακαλώ βοήθεια!

(την έχω δοκιμάσει με το ps3 και παίζει)

το έβαλα στην αυτόματη αναζήτηση,βρήκε κανάλια,αλλά δείχνει χειρότερα από την παλιά μου τηλεόραση...με χιόνια...

για τηλ?τι ακριβως εννοεις φιλε?

Δημοσ.

Γεια χαρά και από εμένα. θελω την βοηθεια σας αν ειναι ευκολο. Έχω την 2370HD και έχω διαπιστώσει το εξής πρόβλημα:

Όταν κατεβάζω τον οπτικό φωτισμό στην οθόνη (π.χ από το 10 στο 9 ή στο 8) , τότε ακούγεται κάποιος ενοχλητικός θόρυβος "ρεύμα" από το εσωτερικό τις οθόνης. Προφανώς από την πτώση της τάσης στα blacklight που φωτίζουν την οθόνη.

κάπου στο 7 ο θόρυβος μειώνεται αισθητά. Στο 6,5,4,3,2,1 καθώς και στις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργεια (και γενικά ότι κατεβάζει το οπτικό φωτισμό, και κατά συνέπεια το ρεύμα δημιουργεί αυτόν τον θόρυβο).Είναι πραγματικά εκνευριστικό ιδίως το βράδυ όπου η TV παίζει χαμηλόφωνα...

Το έχει διαπιστώσει αυτό κανένας σας;

Ευχαριστώ πολύ

Και καλώς σας βρήκα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...