kgian Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Τα vac pack machines ειναι αρκετά ακριβά. Και επειδή το jamon θέλω να το τρώω και όχι να με τρώει, δηλαδή να ασχολούμαι με την συντήρησή του και το αν μου βγήκε αρκετά λεπτή η φέτα, με βλέπω για την λύση του προ-κομένου και προ-vac-πακεταρισμένου. Έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο επι της πρακτικότητας του θέματος; Αυτό για το ότι πρέπει να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου το ήξερα. Για να πω την αλήθεια εγώ το έτρωγα απο το ψυγείο και πάλι πάθαινα την πλάκα μου! ΥΓ. Πάω να βάλω μερικά μπισκότα στο ψυγείο για δοκιμή!
Toufas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 vac pack για το σπιτι βρισκεις με κανα 50ευρω, αλλα αν δεν εχεις αλλη χρηση (πχ sous vide) δεν αξιζει η λυση σου ειναι μια χαρα παντως ειπαμε 90% εκπτωση στην λεύκανση?
kgian Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 αλλη χρηση (πχ sous vide) Εψαξα και έπαθα. Τι άλλο θα δούμε!! Όταν θα παραγγείλω το χαμόν θα σου στείλω Pm για συνταγή ham and pea soup!
freedubus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Χαμόν την παναγία τους ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ αχαχαχαχα Είσαι ΜΟΡΦΗ!
kgian Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Επαναφέρω το θέμα για να ενημερώσω πως παρήγγειλα jamon iberico bellota απο ιντερνετ και συγκεκριμένα απο αυτό το μαγαζί. http://www.hamlovers.gr/ Δεν έχει ποικιλία αλλά έχει καλό πράμα και δωρεάν μεταφορικά για πάνω απο 50Ε. Πήρα 5 φακελάκια των 100γρ, 4 απο μπροστινό και 1 απο πίσω πόδι για να δω την διαφορά, σύνολο 58Ε. Υποτίθεται παράδοση σε 24 ώρες, δηλαδή θα τα στείλουν αύριο, την Παρασκευή θα τα έχω. Θα ενημερώσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.