Προς το περιεχόμενο

Ωμό κρέας (καρπάτσιο) σας αρέσει;

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω δεν τρωω κανονικη ντοματα θα φαω λιαστη; :P

αυτα τα κωλοεμβολια της ηπατιτιδας καποτε πρεπει να τα κανω

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Άσχετο: βγήκε μια ανακοίνωση για ηπατίτιδα Α σε εισαγόμενες λιαστές ντομάτες από την Τουρκία! :P

Θα μας λιασει τα @@ η ηπατιτιδα Α.Σιγα τον ιο.

Μην ξεροψηνετε το μοσχαρι ρε!Το πολυ πολυ medium well,αν σιχαινεστε την ιδεα.Αν το θελετε ξεροψημενο φατε γυρο.

Δημοσ.
ΚΑΙ από το καρπάτσο και από το προσούτο το τοσκάνικο.

Γιατί αγαπάμε Ιταλία, αλλά Ισπανία μεχ.

Προσούτο ftw!

Τώρα αυτό το καρπάτσο δε το ξέρω αλλά θα το'χω στα υπ'όψιν.

Δημοσ.
Θα μας λιασει τα @@ η ηπατιτιδα Α.Σιγα τον ιο.

Μην ξεροψηνετε το μοσχαρι ρε!Το πολυ πολυ medium well,αν σιχαινεστε την ιδεα.Αν το θελετε ξεροψημενο φατε γυρο.

au point Που λεμε και στα γαλλικα. ισα να εχει λιγο κοκκινο μεσα. ειναι μια χαρα μαλακο οχι να σου σπαει το δοντι στην προσπαθεια να μασησεις

Δημοσ.
Τολμώ να πω πως πατάει κάτω τάπας με χαμόν.

τάπας με χαμόν

πατάει κάτω

τάπας με χαμόν

τάπας

με χαμόν

πατάει κάτω

Τολμώ να πώ οτι κάποια μέρα θα σιγοβράζεις μαζί με πατάτες σε καζάνι στον 6ο κύκλο για τις ύβρεις που ξεστομίζεις.

Δημοσ.
Ενώ σε μια καντίνα ας πούμε τα βακτήρια κάνουν τον δύσκολο και δεν πάνε? B)

το δίλημμα είναι ή καντίνα ή ωμό κρέας;;;;;;;;;; :lol:

Δημοσ.
ΚΑΙ από το καρπάτσο και από το προσούτο το τοσκάνικο.

Γιατί αγαπάμε Ιταλία, αλλά Ισπανία μεχ.

Χαμόν την παναγία τους, αμάν πια, εγώ δεν κατάλαβα κάτι φοβερό πάντως...

(πήγα ισπανία τουφας btw)

Δημοσ.

• Jamón Iberico de Recebo: Acorn, pasture and compound-fed Iberian pig
  • Jamón Iberico de Campo: (Sometimes just Jamón Iberico in short and also known as Jamón de Pata Negra). Compound-fed Iberian pigs. Pata negra (literally black hoof), which only accounts for about five percent of total ham production, is made from the Black Iberian Pig (cerdo ibérico). The best varieties of pata negra are range fed and fattened on acorns in cork oak groves along the southern border between Spain and Portugal. (see the two subcategories above)

• Jamón Serrano: (also known as Jamón Reserva, Jamón Curado and Jamón Extra). Compound-fed white pigs.

το πρωτο ειναι ετη φωτος πιο καλο απο το τελευταιο και ομως και τα 2 ειναι jamon. το serrano ειναι πιο κοντα στο prosciutto.

και η διαφορα στην τιμη ειναι ετη φωτος :P

Δημοσ.

ασε εχω παει κι εγω ισπανια. θα μπορουσα να ζω με σαλαμια απλα. οτι και να μου δωσεις το τρωω, για ενα περιεργο λογο ολα ειναι γαματα

Δημοσ.
Ετσι το φτιάχνω :

Carpaccio.jpg

καπως ετσι δηλαδη χωρις αυτο το ασπρο που νομιζω ειναι σκόρδο; θα το δοκιμασω

παρμεζανα πρεπει να ειναι, τοσο σκορδο θα εσβηνε τις αλλες γευσεις.

επισης για το carpaccio, μονο φιλετο! οχι μπουτια σπαλες κλπ

---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:03 ----------

http://www.jamonesjuanpedrodomecq.com/

εδω τα καλα jamon

Δημοσ.
ασε εχω παει κι εγω ισπανια. θα μπορουσα να ζω με σαλαμια απλα. οτι και να μου δωσεις το τρωω, για ενα περιεργο λογο ολα ειναι γαματα

Πόσο δίκιο. Σαλάμι με σαλάμι για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό θυμάμαι ότι έτρωγα. Γενικώς κάπου στα μισά με εγκατέλειψε το στομάχι και η κοιλιά μου αλλά εγώ συνέχιζα..

Δημοσ.
Πόσο δίκιο. Σαλάμι με σαλάμι για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό θυμάμαι ότι έτρωγα. Γενικώς κάπου στα μισά με εγκατέλειψε το στομάχι και η κοιλιά μου αλλά εγώ συνέχιζα..

στο μουσειο του ζαμπον ειχες παει; φασφουνταδικο ειναι στην ουσια (museo del jamon http://www.museodeljamon.es/)

αλλα το να βλεπεις τα σαλαμια να κρεμονται σε μπουτια ολοκληρα πανω απο το κεφαλι σου ειναι απιστευτο. για να μην πω για την ποικιλια που ειχε :cry::cry::cry::cry: θελωωωωωωωωωωωω

Δημοσ.

Προς Τούφα (και όποιον άλλον γνωρίζει):

Που βρίσκουμε jamon bellota στην Πάτρα; Έφερνε ο Βασιλόπουλος παλιά στα 60Ε το κιλό αλλά το σταμάτησε επειδή δεν τραβιόταν λόγω τιμής.

Απο την άλλη την Online παραγγελία την φοβάμαι γιατί δεν ξέρω πως διατηρείται ολόκληρο μπούτι, φοβάμαι μην μου χαλάσει/ξεραθεί/δεν μπορώ να το κόβω καλά...

Ααααααχ, θέλω μια λύση, είμαι jamonομανής και δεν βρίσκω πουθενά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...