Προς το περιεχόμενο

Πως κανω underclock!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω underclock στην καρτα γραφικων μου που εχω στο λαπτοπ, την 8600gt. Δε παιζω απαιτητικα παιχνιδια και δε θελω να εχει τοσο μεγαλη θερμοκρασια!! Ακομα και στο idle ειναι κοντα στα 55-65, ενω εχω και cooler και power saver mode και εχω κανει Undervolting!! Δε γινονται αυτα!!

Μπορει να με βοηθησει καποιος; Εχω κατεβασει το rivatuner, αλλα δε ξερω τι να κανω.

Δημοσ.
Θελω να κανω underclock στην καρτα γραφικων μου που εχω στο λαπτοπ, την 8600gt. Δε παιζω απαιτητικα παιχνιδια και δε θελω να εχει τοσο μεγαλη θερμοκρασια!! Ακομα και στο idle ειναι κοντα στα 55-65, ενω εχω και cooler και power saver mode και εχω κανει Undervolting!! Δε γινονται αυτα!!

Μπορει να με βοηθησει καποιος; Εχω κατεβασει το rivatuner, αλλα δε ξερω τι να κανω.

Κοιτα στο Rivatuner , μηπως ο driver που εχεις κρατα την συχνοτητα στο μεγιστο ακομα και στο idle. Μου εχει συμβει...

Δημοσ.

Οχι δε το εχει. Το κατεβασα αρκετα, ειδικα στο desktop 2d σχεδον στην αρχη το εβαλα, αλλα και παλι η θερμοκρασια ειναι υψηλη. Τι γινεται ρε μαγκες με αυτη τη καρτα;

Δημοσ.

Τα παντα ολα εχω κανει. Το ειχα στειλει και ιταλια, μου αλλαξαν την οθονη, αλλα παλι κανει αυτο το τρεμοπαιγμα και παραμορφωνεται οταν ανεβαινει πολυ η θερμοκρασια..

Η 8600gt ειναι ελλατωματικη στα Asus και σε ορισμενα αλλα laptop.

Δημοσ.

Η 8600gt ειναι ελλατωματικη στα Asus και σε ορισμενα αλλα laptop.

Ναι δε θυμομουν ακριβος σε πια ηταν για αυτο και το ανεφερα.:-)

Δημοσ.

Παρατηρησα οτι δεν υπαρχει η επιλογη για fan control, λογικα επειδη εχω τους πιο καινουριους drivers. Μπορει καποιος να μου πει ποιοι drivers ειναι οι καλυτεροι απο αποψη θερμοκρασιων για να τους κατεβασω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...