TRILOBYTER Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Γεια !! Απο οτι καταλαβα και οπως ο τιτλος λεει τελικα ολες οι συνδεσεις τα ιδια@@ ειναι. Γιατι το λεω αυτο? Ειχα τελας! Εκανε 3 μηνες να ενεργοποιηθει απο τι στιγμη που μου ειπανε οτι κανει απο 20 μερες μαξ ενα μηνα. Ειχα ιντερνετ στους εναμιση μηνες αλλα περιμενα αλλο τοσο και παραπανω για το πασγουορντ και το γιουσερνειμ. Τεσπα ηρθε το ιντερνετ μια χαρα για 1-2 μηνες ( σεπτεμβριος-οκτοβριος 2008 ) μετα απο αυτο τα εφτησε εντελως,τι διακοπες τι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΤΙΛΕΙ κατεβασμα αστα να πανε,τους πηρα τηλεφωνο και μ ειπαν οτι γινεται αναβαθμιση στον σερβερ,τελικα αυτο το χαλι κρατησε 6 μηνες απο νοεβριο 2008 ως μαιο 2009. Μετα καλα τα πηγαινε οχι ομως οτι εσκιζε...Τελικα τον ωκτοβρη το 09 εβαλα ΗΟΛ που λετε..στα 6 με οπτικη ινα..Εκανε 20 μερες να μπει..μια χαρα..περιπου 2 μηνες χωρις προβληματα αλλα νατο παλι...παιδια εδω και αρκετο καιρο η κατασταση στην ΗΟΛ δεν παιζεται,εχουνε πολους συνδρομητες μαλλον και το συστημα δεν αντεχει..ονλαιν παιζω κυριως και σε ορες απο 12 το μεσημερι εως 12 το βραδυ πραγματικα δεν μπορω να παιξω..λαγκαρει σταματαει για 5 δευτερα και μετα παμε παλι..αστα.. Τωρα θα αλλαξω παλι αλλα δεν ξερω τι να βαλω..ξερω οτι η φορθνετ εχει πολους συνδρομητες οποτε μαλλον θα ειναι αστα να πανε.και ο οτε πολυ ακριβος..πφφφφ
tsioudiver Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Αστα να πάνε, σαν τη παιδεία έχει καταντήσει η αγορά.
orck Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Τελικα τον ωκτοβρη το 09 εβαλα ΗΟΛ που λετε..στα 6 με οπτικη ινα.. Οπτικη ινα; Ψεματα σου ειπαν δεν σου φεραν οπτικη ινα, καλωδιο χαλκου εχεις...
TRILOBYTER Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Οπτικη ινα; Ψεματα σου ειπαν δεν σου φεραν οπτικη ινα, καλωδιο χαλκου εχεις... λες και εχει σημασια χαχα ετσι και αλλιως το ιντερνετ στην ελλαδα ειναι 2 χρονια πισω απο αλλες χωρες.
lagman Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 λες και εχει σημασια χαχα ετσι και αλλιως το ιντερνετ στην ελλαδα ειναι 2 χρονια πισω απο αλλες χωρες. Αν ο πάροχος πουλάει σκουπίδια και εσύ τα αγοράζεις εις γνώση σου, δεν βλέπω κάποιο λόγο να τον απασχολεί τον πάροχο (αφού σημαίνει ότι υπάρχει ζήτηση για σκουπίδια και όπως κάθε γνήσιος επιχειρηματίας την εκμεταλλεύεται). Έτσι όμως, πρώτα υποβιβάζεις τον εαυτό σου που επιλέγει να αγοράσει σκουπίδια και έπειτα βρίζεις τον πάροχο που σου τα πουλάει. Αν αυτό δεν είναι μαζοχισμός, τότε τι είναι? Με άλλα λόγια, όσοι θεωρούν σκουπίδια αυτά που αγοράζουν, προσβάλουν πρώτα απ΄όλα τον εαυτό τους. Αν αυτό δεν τους ενοχλεί μία, άλλο τόσο δεν ενοχλεί αυτούς που τους τα πουλάνε.
TRILOBYTER Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Αν ο πάροχος πουλάει σκουπίδια και εσύ τα αγοράζεις εις γνώση σου, δεν βλέπω κάποιο λόγο να τον απασχολεί τον πάροχο (αφού σημαίνει ότι υπάρχει ζήτηση για σκουπίδια και όπως κάθε γνήσιος επιχειρηματίας την εκμεταλλεύεται). Έτσι όμως, πρώτα υποβιβάζεις τον εαυτό σου που επιλέγει να αγοράσει σκουπίδια και έπειτα βρίζεις τον πάροχο που σου τα πουλάει. Αν αυτό δεν είναι μαζοχισμός, τότε τι είναι?Με άλλα λόγια, όσοι θεωρούν σκουπίδια αυτά που αγοράζουν, προσβάλουν πρώτα απ΄όλα τον εαυτό τους. Αν αυτό δεν τους ενοχλεί μία, άλλο τόσο δεν ενοχλεί αυτούς που τους τα πουλάνε. Οκ 8α παω να ζησω στις ηπα που εχουνε τα 100 μεγκα. Τι λες ρε φιλε? νομιζεις οτι αν βαλω οτε η οτιδηποτε αλλο δεν θα ειναι σκουπιδι? Στην ελλαδα οτι και να βαλεις δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι καλο. Τις καλυτερες συνδεσεις ο οτε δεν τις δινει? 8α εχο μικροτερο πινγκ και θα πιανω σχετικα καλες ταχυτητες αλλα και παλι σκουπιδι θα ειναι.Μονο μεγαλα λογια ξες να λες. Ο κοσμος φταιει η η χωρα που ειναι για τα μπαζα.
Jimys2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ποσες φορες θα το πουμε?! ΟΤΙ ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ, αμα μενεις μακρια απο το DSLAM του παροχου και εχεις σκατα καλωδια στο σπιτι(σπανια περιπτωση, ομως συμβαινει και αυτο!) τοτε πολυ απλα την πατησες! Δεν μπορεις να κανεις κατι εσυ ο ιδιος, ειναι θεμα τυχης μερικες φορες! Και να σας πω και ενα παραδειγμα. Εχω φορθνετ κατι χρονια τωρα και κλειδωνω στα 21mbps και αυτο απο παντα! δεν μου χαλασε ποτε, δεν ειχα ποτε διακοπες ουτε τεχνικα θεματα. Μενω λιγοτερο απο 1 χιλιομετρο μακρυα απο το DSLAM μου. Τωρα, φιλος που εχει ακριβως το ιδιο πακετο και μενει ακομα πιο κοντα στο DSLAM απο εμενα, κλειδωνει στα 14....οι λογοι?! πολλοι! καλωδια, δικτυο, και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις!! Αυτα...
TRILOBYTER Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ποσες φορες θα το πουμε?! ΟΤΙ ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ, αμα μενεις μακρια απο το DSLAM του παροχου και εχεις σκατα καλωδια στο σπιτι(σπανια περιπτωση, ομως συμβαινει και αυτο!) τοτε πολυ απλα την πατησες! Δεν μπορεις να κανεις κατι εσυ ο ιδιος, ειναι θεμα τυχης μερικες φορες! Και να σας πω και ενα παραδειγμα. Εχω φορθνετ κατι χρονια τωρα και κλειδωνω στα 21mbps και αυτο απο παντα! δεν μου χαλασε ποτε, δεν ειχα ποτε διακοπες ουτε τεχνικα θεματα. Μενω λιγοτερο απο 1 χιλιομετρο μακρυα απο το DSLAM μου. Τωρα, φιλος που εχει ακριβως το ιδιο πακετο και μενει ακομα πιο κοντα στο DSLAM απο εμενα, κλειδωνει στα 14....οι λογοι?! πολλοι! καλωδια, δικτυο, και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις!! Αυτα... που να ξερω αν μενω μακρια η οχι. σαλονικα νεαπολη μενω.
lagman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Οκ 8α παω να ζησω στις ηπα που εχουνε τα 100 μεγκα. Δεν χρειάζεται να πας στα ηνωμένα έθνη μπορείς να κοιτάξεις για το awmn και να στήσεις κόμβους με καλές ταχύτητες. Τι λες ρε φιλε? νομιζεις οτι αν βαλω οτε η οτιδηποτε αλλο δεν θα ειναι σκουπιδι? Στην ελλαδα οτι και να βαλεις δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι καλο. Δεν είναι όλοι οι παροχοι ίδιοι, ο κάθε παροχος έχει τα υπέρ και τα κατά του, προσωπικά προτείνω 1η επιλογή ΟΤΕ 2η επιλογή On telecoms και 3η επιλογή Netone. Τις καλυτερες συνδεσεις ο οτε δεν τις δινει? 8α εχο μικροτερο πινγκ και θα πιανω σχετικα καλες ταχυτητες αλλα και παλι σκουπιδι θα ειναι. Εξήγησε μου λίγο τι εννοείς όταν λες σκουπίδι. Στην adsl δεν έχουμε εγγυημένο bandwidth(έτσι είναι η adsl), αν θες εγγυημένο bandwidth βάλε οπτική ίνα, μίσθωσε ένα κύκλωμα κλπ. Μονο μεγαλα λογια ξες να λες. Το συγκεκριμένο μήνυμα το έκανα αντιγραφή από άλλο forum επειδή μου άρεσε. Ο κοσμος φταιει η η χωρα που ειναι για τα μπαζα. Πιστεύω και τα δύο, ο κόσμος φταίει γιατί δεν αντιδράει, δεν κάνει τίποτα για τις απαράδεκτες υπηρεσίες που παίρνει από τους παρόχους. Παράδειγμα η forthnet παρέχει τις χειρότερες υπηρεσίες internet και παρόλα αυτά είναι νούμερο ένα σε συνδρομητές. που να ξερω αν μενω μακρια η οχι. σαλονικα νεαπολη μενω. δεν ήξερες δεν ρώταγες... Σε ένα oteshop αν πας και ρωτήσεις θα σου πούνε την απόσταση και περίπου πόσο θα συγχρονίζεις. Υπάρχει και το Γεωγραφικό Σύστημα Ευρυζωνικότητας της ΕΕΤΤ http://mapsrv2.terra.gr/eettutilities/map.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.