Προς το περιεχόμενο

νοκια ν82

kritsman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω λοιπον το Ν82 το οποιο και καλα εχει gps το οποιο δεν μπορω να το δουλεψω..απο το ιντερνετ τι καλο και αξιολογο μπορω να βρω?και κατι αλλο ..πως θα ξερω αν με χρεωνει αυτο το gps?

Δημοσ.

To N82 έχει gps απλά δεν έχεις τους χάρτες. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις

το garmin που είναι κορυφή. Όταν το gps σε χρεώνει είναι όταν συνδέετε με τον δίκτυο για να βρει

ποιο εύκολα την τοποθεσία σου.

Δημοσ.

Μπορείς να βρεις αν ψάξεις, διάφορα gps.Εγώ εχω περάσει στο δικό μου Garmin,N Drive και Sygic.Απο αυτα το καλύτερο για μένα είναι το Sygic.Δεν κολλάει στην πλοήγηση,κλειδώνει γρήγορα δορυφόρο εχει πολλά σημεία ενδιαφέροντος και γενικά είναι πιο ακριβές απο τα άλλα δύο.

Δημοσ.

Sygic και απο μένα δαγκωτό.

Περιβάλλον ίδιο με του tomtom ίσως και ομορφότερο lane assist μπόλικη πληροφόρηση και όλα τα σύγχρονα καλούδια που μπορείς να περιμένεις απο ενα αυτόνομο gps στη συσκευή του τηλεφώνου σου.

Θεωρητικά ο CIT είναι ο καλύτερος χάρτης για να χρησιμοποιηθεί με αυτό.

Αλλά εμένα στην πράξη ο telatlas 2009 μου εχει κάτσει καλύτερα και μου κάνει ελάχιστα ως μηδενικά λάθη.

Απλά είναι λίγο βαρύ για το N73 που εχω εγω.(κάνει κανα λεπτό για να κλείσει η εφαρμογή)

Αν είσαι απο επαρχία καλύτερη κάλυψη εκτός αθηνών εχει το garmin xt με χάρτη autodrive αλλά σαν εφαρμογή είναι απαρχαιωμένη και πιο αργή και απο το θάνατο.

Βασικά σου ανανεώνει το στίγμα τόσο αργά που συνήθως εχεις ήδη περάσει την στροφή που έπρεπε να στρίψεις και βρίσκετσαι να κάνεις γύρους ή πρέπει να πηγαίνεις πολύ αργά για να μην κάνεις λάθη μαζί του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...